Kto objednáva zo sportsdirect z Anglicka?
rada by som objednala pre dcerku tenisky ak náhodov niekto objednávate
tak asi posledná predvianočná objednávka niekedy nedeľa - pondelok, ak sa chce niekto pridať 🙂
Objednávam 8.12.2013:-) kto sa chce pridať, píšte do IP 🙂
Nikto☹
a predsalen ešte jedna rychla objednavka sportsdirect zajtra ...
Tak to je super, ja som vcera posielala, ale este by som nieco chcela🙂 podmienky a dokedy treba dat vediet?
Ahojte, ak objednavte zo sportsdirect, tak neviem, ci ste poculi o stranke refundo.sk. Ak sa preklinknete na sportsdirect cez refundo a urobite objednavku, tak dostanete spät 2-5% z objednavky na refundo ucet. Ked sa Vam nazbiera 12 eur na refundo ucte, mozte si ich previezt na svoj ucet v banke. Ak odporucite nejakeho znameho, tak tiez na tom ziskate. Nespolupracuju len so sportsdirect ale so stovkami dalsich inym e-shopov, napr. mall.sk, hey.sk atd.
Skuste mrknut a zaregistrovat sa. Heslo: Ked neprsi, aspon kvapka 😉
Tu je link:
http://refundo.sk/?ref=3610
novoročná objednávka sportsdirect...kto sa pridá?
ahojte, neviete mi poradit aku velkost lyziarskych rukavic mam objednat pre 5rocne dieta? dakujem, k.
ahojte,chcem sa opýtať,že či už niekto objednával veci pri ktorých je napísané "PREDOBJEDNÁVKA" Veľmi by som chcela dcérke dve súpravy a nikto mi to nevie objednať ,Ďakujeeeeeeeeem
@drobec1805 pri predobjednavke ide o to, ze ked si vyberies z tych veci, tak ti nepridu tak ako ostatne,ale az v ten datum, ako je pisane (vtedy ich vlastne len budu mat). Neviem ako to riesia s postovnym potom, ze ci ho platis vlastne 2krat, ked am mas aj take veci, kt. maju hned a tie, pri kt. vies spravit predobjednavku.
@sunshine85 ja som odtiaľ sama nikdy neobjednávala,vždy iba cez niekoho.Tak preto sa pýtam,lebo nikto to ešte neobjednával a nevie ako to frčí ☹ a ja ich tak veľmi chceeeeeeeeeeeeeem.Nevieš mi niekoho poradiť??
@drobec1805 a preco si to jednoducho neobjednas sama? nechapem... naco este niekomu platit... ved to postovne je uz pomaly take, ako ked si nieco objednavas z sk eshopov..
@sunshine85 asi mi nič iné neostáva 😢
@sunshine85 PRE OBJEDNAVKA - ak objednas 20 veci a z toho 1 je preorder - cely balik ti drzia, kym nebude k dispozicii ta vec z predobjednavky...
@drobec1805
@drobec1805 ja som vcera robila objednávku, dalsiuu cca o 2 - 3 tyzdne...

Baby, neviete prečo mi vypisuje v košíku:
Quantity exceeds maximum allowed.
Mám z každého len jeden kus, nemám nejaké neobvyklé množstvo. Nedá sa mi uzavrieť objednávka. Ešte som sa s tým nestretla a už dlho si objednávam.
ďakujem