icon

Kto objednáva zo sportsdirect z Anglicka?

lawel
26. mar 2012

rada by som objednala pre dcerku tenisky ak náhodov niekto objednávate

roskovaevka
25. aug 2014

Nebude niekto objednavat???

mj30
28. aug 2014

Ahojte prosim vas nejdete niekto objednavat ak ano napiste prosim vas dakujem

kacenka78
29. aug 2014

@roskovaevka
@mj30 pocas buduceho tyzdna budem, ak vam to nesuri...

mj30
29. aug 2014

@kacenka78 dakujem a ktory den asi a ako potom s postovnym atd. 🙂

jeccta
3. sep 2014

baby poradte preco ked som urobila obj na sumu 60 eur zaplatila som to a dnes pozeram ze z uctu mi vzali 77,20 eur preco?

eeska
3. sep 2014

vecer objednavam, dnes je pri objednavke nad 100 euri postovne zdarma...tak ak nieco niekto surne chce, dajte vediet

kikakikakika
10. sep 2014

Ahojte, nebudete niekto objednavat?

nicicka
13. sep 2014

Aj ja by som mala objednavku, ak by niekto objednaval

kacenka78
15. sep 2014

@nicicka
@kikakikakika objednávam pocas tyzdna 🙂

nicicka
15. sep 2014

@kacenka78 dakujem pekne za info, uz som objednala cez znamu 😒

maja1113
17. sep 2014

@kacenka78 bude stacit napisat objednavku zajtra vecer?

kacenka78
17. sep 2014

@maja1113 ano, bude stačiť...

kikakikakika
18. sep 2014

@kacenka78 dokedy vam treba poslat objednavku?
a bolo by potom mozne si to vyzdvihnut niekde v Ba? ci posielate postou?

kacenka78
18. sep 2014

@kikakikakika ja som z opacneho konca Sr 🙂 poslem aj poštou a do piatka vecera..

kikakikakika
18. sep 2014

@kacenka78 ok 🙂 dakujem za odpoved 🙂

mituska
22. sep 2014

nejde tento tyzden niekto objednavat? pridala by som sa , mam len par veci a nejako sme sa nepozbierali viacere kamosky ako bezne...

bebebrumik
1. okt 2014

Dobrý den. Aj ja by som sa rada pridala k niekomu, kto bude objednavat - ešte nikdy som neobjednavala cez tento net-obchod a akosi nemam odvahu... Co take mate zaujimave, "kvalitné" v ramci možnosti, zvyknete objednavat, resp.objednali ste a ste s tym spokojní... Dakujem

zuzanaf
3. okt 2014

Žienky, aký je celý postup na vrátenie tovaru? Nie všetkého, ale niektoré nám nesadli veľkosti 😒 ... A aká je cca cena za balík, príp.doporučený list do Anglicka? Nebude to presahovať 1/2 kila... Ďakujem,Zuzana

miriam638
4. okt 2014

Baby, nebudete teraz niektora objednavať? Dakujem

kacenka78
8. okt 2014

@bebebrumik
@miriam638 budem zajtra objednávať, ak by ste mali záujem 🙂

kacenka78
8. okt 2014

@zuzanaf neoplatí sa bohuzial vraciať tovar späť... treba to poslať doporučene a to vychadza cca 16 €... v takomto prípade radšej predať vo svojom okolí...

zuzanaf
8. okt 2014

@kacenka78 Ďakujem, ale naozaj až 16 eur? Keď som pozerala na stránke slov.pošty http://www.posta.sk/sluzby/doporucena-zasielka-... , tak doporučený list do krajín európy 2.triedou vyšiel na 4,10 - teda do toho pol kila... Či sa zle pozerám?

kacenka78
9. okt 2014

@zuzanaf ja som pozerala zasielku do 1 kg prvou triedou a tam to vyskocilo na 15,80 €

zuzanaf
9. okt 2014

@kacenka78 Noooo, však to nemusí byť 1.triedou 😉 , nie? A naozaj mi to vyjde do max.1/2 kila... Ale aj tak ďakujem 🙂

zuzanaf
16. okt 2014

Mám otázku, poslali mi zlú veľkosť, ako je to s poštovným-keďže to posielam na vlastné náklady späť? Pošlú mi aj peniaze, ktoré som zaplatila za spätné poštovné? ĎAkujem za odpovede, Zuzana

zuzka119911
19. okt 2014

Baby budete niektora objednavat? 🙂

dudasik
8. nov 2014

Ahojte, ako je to s registraciou VISA karty, nechce mi prejst ani prevod paypalom ani Visa kartou. Treba ju niekde registrovat ? V nastaveni uctu mi manage card nejde... Dakujem

dakota14
8. nov 2014

@kacenka78 ja mam záujem môžem sa pridať dve veci spidermanove

lucyncek
8. nov 2014

Milí priaznivci stránky, našla som podobnú, dokonca by som povedala rovnakú stránku ako je sportsdirect. Je tam rovnaký tovar a je to slovenská stránka, poštovné zdarma a možnosť vrátenia tovaru jednoducho a lacno. Skúste si prezrieť www.coopydoo.sk. dlhé roky som objednavala z anglicka a môžem povedať, že s cenami išli už dosť vyššie. Na coopydoo je cena celkom prijateľná a každý si jednoducho spraví objednávku .