Kto plánuje dať meno Jakub?
ahojte budúce maminy. ktorá z Vás má v pláne dať svojmu synčekovi meno Jakubko? my máme termín v januári a máme vybraté práve toto meno. 🙂
@nasta197 Ahoj, ja mám tiež Jakubka, v decembri bude mať 3 roky a voláme ho Kubko, Kubík, Jakubko, ale Kubo som mu ešte nepovedala, sem tam mu 4 ročná Barborka povie Jakub! keď je na neho nahnevaná. Tatino ho volá Kubíček. Tiež sa mi to meno páčilo zrejme ešte z Perinbaby. Nech sú len zdravučkí. Aj tí Tvoji.
@bibulka09 dakujem 🙂 v psoledných dnoch som mala tu cest stretnut dve rodinky s Jakubkami v inom case na inom mieste ..... jeden mal 2,5 roka druhý asi 4 ale oslovovali ich len Kubo este k tomu jedna starka v autobuse sa rozpravala s jednou pani tak tiež spomenula iba Kuba.. a ten ma rok aj nieco ... tak som stoho nestastna :(
ja som chcela Jakuba.. nakoniec som rada, ze sme mali babu, pretoze skutocne kubo je vsade... v dvojvchodovom panelaku ich mame troch... do 5 rokov.... to som ale nevedela, ale o babatka a mena som sa fakt zacala zaujimat az ked uz som lezala v porodnici :P
my mame tiez Jakuba, kym bol babanko bol Kubinko, ale mne sa paci aj "Kubo" 😵 😵 no je pravda, ze teraz je ich este viac ako pred tymi 5timi rokmi.....
@llenkapettko uz vela rokov je to najcastejsie davane meno v SR (tu je napr. minuly rok)
Top 10 chlapčenských mien za rok 2012
Jakub 1231
Samuel 1131
Adam 1021
Lukáš 1000
Michal 981
Martin 979
Tomáš 978
Filip 827
Matúš 806
Patrik 761

ahojte mne sa teiž páči JAkubko vlastne stale ho tak oslovijeme ked je este len v brusku ALE nepáčilo by sami keby ho volali KUBO to je hrozné...!!! ako sa to páči alebo nepáči to KUBO stretli ste sa stým že tak volaju Jakubka,??