Kto profituje z tém o Lgbt?
Premýšľala som nad tým, kto profituje z tém o Lgbt.
Keď si vezmete, vždy pred voľbami sa to začne riešiť, vyťahovať. Najprv som si myslela, že to viac riešia konzervatívci a tuto tému vyťahujú na to aby sa neriešili veci ako korupcia ekonomika. Ale v poslednom období vidím, že s týmito témami prichádzajú skôr liberáli. Ako keby na tom stala a padala politika SR. Ľudia potom riešia ako a prečo registrovať nejaké lgbt páry, ktorých je tu 5 a pol dokopy, miesto toho aby sa riešili reálne problémy zadlžené krajiny. Celkovo to nahráva len tým, ktorí tým krajinám požičiavajú peniaze.. A predlžuje sa tak doba splácania, navyšuje sa štátny dlh. Ako keby tie témy boli umelo vnasane do spoločnosti, aby sa nimi zaoberala miesto skutočných problémov štátov.
@aaaa1111 Nazor mozes mat, ale nediktuj ho inym.
Respektuj
Lebo ak ty nebudes respektovat, ani ty nebudes respektovany.
Co si zasejes, to si zoznes.
Boh sa neda vysmievat
@aaaa1111 ako konkretne tvoju bytosť narúšajú inak oriantovani ľudia? Moju absolútne. Stretávam ich casto sú to slušní,pracovití ľudia. Dokonca tí o ktorých píšem nesuhlasia ani s Prezentovaním niektorých jedincov na duhovych pochodoch
@aaaa1111 aha takže všade kde deti nie sú, lebo napr.sa nedozili dospelosti, alebo sú deti vážne zdravotne postihnuté, teda nikdy nebudú zarábať rodičom na dôchodok, práve naopak štát tu má len výdavky s takými čo urobíme?
Jajaj už viem zrusime tie svine mimovládky čo tým rodinám pomáhajú zlepšiť kvalitu života. Ako na svojich bilbordoch hlása jeden tiež zástanca tradičnej rodiny a poriadku. Mimovládkam ani cent!
@maranta_leuconeura nechápem prečo zachádza do extrémov. O trestaní ľudí za choroby, či úmrtia nikto nikde nikdy nehovoril. Nepreháňaj to.
@mb2021 tebe dobre hrabe chlapec. Od extrému do extrému..
@janage To, že niekto má nemanželské vzťahy (čo nie je správne) nás má akože motivovať podporiť iné nesprávne konanie vo forme Lgbt? To co je za logiku?
Používate rozum?
Mame si vyberať medzi mlákou a kalužou?
Či nič iné okrem tých dvoch neexistuje?
Co je na láske a vzťahu dvoch ludi nespravne? Nie je ich slobodná vôľa ci uzavrú alebo neuzavru manželstvo. Prečo sú za to, že nemajú ten papier diskriminovaní?co je nesprávne na láske ľudí rovnakého pohlavia?
Kto (si) sme aby (si) sme ich súdili alebo odsudzovali za lasku?
@viestta a kto ich odsudzuje? homosexuali su medzi nami tisice rokov, zili si svojim zivotom, robili si co uznali za vhodne a bol pokoj. a zrazu sa tu nabrali mimovladky, ktore zistili, ze existuje dostatocne mnozstvo hlupakov, ktori im dokazu zadarmo robit bordel a rozdelovat spolocnost. a tak za podpory tychto hlupakov zacali nutit normalnych ludi prisposobovat sa zvratenostiam, pocnut sexualnymi vychovami od skolok az po manzelstva homosexualov. pred 30 rokmi tu nikto homosexualne manzelstva ani len nespomenul, homosexuali si v klude nazivali. o takom docolomanskom len malokto vedel, ze je homosexual a ma milenca. nikoho tym neobtazoval, zil si ako chcel a nikto ho neriesil. a takto podobne to ma vela homosexualov. to ani nie ze homosexuali maju nejaky problem, ale problem vytvaraju mimovladky za komparzu hlupakov, ktori homosexualmi ani nie su a mudruju tu o niecom, o com ani len netusia
@aaaa1111 ešte stále si neodpovedal ako vplývajú na tvoju spokojnosť homosexuálne páry a ich práva ako ľudí. Toto nie je o mimovladkach, toto je o tých, ktorí nechápu, že ak majú rovnaké povinnosti ako hetero, majú aj rovnaké občianske práva. A ešte stále si nepochopil, že registrované partnerstva sú aj pre tu oveľa väčšiu skupinu heteroparov. Registrované partnerstva ako institut neohrozujú inštitút manželstva. Ani manželstva ľudí rovnakého pohlavia nijak neohrozujú tie, kde partneri majú pohlavie rôzne. Manželstvo ako také je v konečnom dôsledku iba a len formálne uznanie zväzku dvoch ludi s určitými výhodami a povinnosťami. Prečo by malo byt niektorým párom toto formálne uznanie odopierane?
To bol príklad toho, že pre mnohých aj tých čo majú plné ústa toho, aké nebezpečné je 2 svojpravnym dospelým priznať určitý právny status, je práve ten status pre nich samých nepotrebný, zbytočný.
Len to by bolo potrebné si dovidiet ďalej ako na špičku nosa. Priznať, že v tomto štáte naozaj už zrejme ani polovici hetero párov nezáleží na tom či ten SL majú, nepokladajú ho za dôležitý.
A nikto nehovoril o trestaní ľudí za choroby a úmrtia? A ten nápad, že rodina sú len ti, kde sú deti čo zarábajú či budú zarábať rodičom na dôchodok je potom čo?
Či to sa nám tiež nehodí, tak sa budeme tváriť, že také prípady nejestvujú. Vy kde žijete? Lebo ja takých prípadov poznám veru dosť.
Definíciou rodiny teda nemôže byť iba zväzok, kde sú deti, čo budú rodičom zarábať na dôchodok ako tu tvoj spoludiskutujuci autorka úplne nelogicky argumentuje.
Témy pred voľbami sú čisto o marketingu, nie o riešení problémov. Je to o nahánaní hlasov. Tlieskam za túto tému. Aspoň človek vidí ako sú voliči ,,marketingovo" pripravení. Je úplne jedno ako tie voľby dopadnú. Bude to len trochu iný uhol toho čo tu máme teraz. Nečakám na zázrak. Teraz sa robí marketing, politika bude po voľbách. Držme si palce. A našim deťom o to viac....
@aaaa1111 Darwin zas tvrdi, ze clovek sa vyvynul evolucnym procesom a prezili len najsilnejsie jedince, ktore sa dokazali prisposobit prostrediu a dokazali odovzdavat svoju geneticku informaciu potomstvu. Takze mozes spokojne spavat, kedze veda este nepokrocila tak daleko aby sa ludia mnozili klonovanim ale este stale su k tomu potrebne muzske a zenske pohlavne bunky, tak homosexuali ako taki sa rozmnozovat nebudu. Ak ano, budu musiet pouzit tie "tradicne" metody = vajicko a spermia.
@aaaa1111 zaklady europskej civilizacie treba hladat v antike, v antickom Grecku a Rimskej risi. Tam sa homosexualita nepovazovala za nic neprirodzene. Dokonca aj krestanstvo vzniklo ako rebelia na uzemi Rimskej rise a na zaklade Judaizmu. Takze krestania len pokracovali v tom, co ńiekto iny zacal a ti ini tu boli dlhsie ako su tu krestania.
@aaaa1111 ale nevrav, a pred nimi bolo nič?
A potom kresťanov, kde sa navzájom vraždili katolíci a protestanti?
O násilnej expanzii kresťanstva do takej Ameriky nehovoriac.
A nedá mi spomenúť slávny Slovenský štát, čo s krížom v ruke schvaľoval fašizmus a vraždenie ľudí iného vierovyznania. Celé časti miest a dedín sa "vyčistili"
Akurát včera som pozerala dokument ako sa pápež tvojej kresťanskej Európy zdráhal postaviť fašizmu. A možno by úplne vtedy stačilo keby exkomunikovať Hitlera. Ale tak vraždili sa ľudia inej viery, tak prizmurime očko.
Nehovorím teraz o jednotlivcoch kresťanov, ktorí sa takému niečomu vzbúrili. Hovorím o oficiálnych predstaviteľoch.
Nehovoriac o tom, že dnes už v tom tvojom štáte málokto ako kresťan žije. Nemyslím tým vysedávanie v kostole, ale denný bežný život.
A podla tvojej logiky ak Áziu, Egypt vybudovali iné kultúry, kresťan by tam nemal čo hľadať a pchať svoju ideológiu.
Pokiaľ viem nás štát súčastnosti nemá uprednostňovať žiadne náboženstvo, takže u nás si je budhista, hinduista, moslim, žid, kresťan a ateista rovný.
@viestta čo tam po Antike, Ríme, Grécku a kde mame severské štáty. Ja som kresťan kto je viac.
Teraz príde argument, že tieto ríše na svoju amoralnost zanikli a kresťanstvo naopak prekvitalo.
Akurát, že to isté teraz možno tvrdiť o islame v Ázii.
A vidí každý súdny človek že štát, kde jedno náboženstvo alebo ideologia vládne a riadi všetkých buď vládne terorom, alebo sa rúca.
@aaaa1111 a mimochodom tu západnú Európu po ktorej úrovni tak poškuľujeme a radi by sme takú mali, práve tí homosexuáli otvorene budujú. Majú omnoho väčšie práva ako na Slovensku.
Ty si jak tí islamisti, čo sa dopravia do Európy lebo chcú lepšie žiť, ale svojich ortodoxných názorov sa nezbavia. Práve naopak chcú ich nanútiť často aj násilím zvyšku spoločnosti, do ktorej prišli.
@aaaa1111 opýtam sa ťa ako kresťana, lebo tak sa prezentuješ. Čo je pre teba prijateľnejšie resp. kto Kollar a jeho “tradičná rodina” alebo Pellegriny “údajný homosexual” ?
@lenkasarka Pellegrini*
@janage to je neodskriepitelny fakt, ze civilizovana europa, tak ako sme ju poznali, stala na krestanskych zakladoch. a ak sa krestanskych hodnot vzda, tak zanikne. a to sa v dnesnej dobe uz deje. zapad zaziva nielen moralny upadok, ale aj ekonomicky. a apropo, aj predseda majersky v televizii vyhlasil, citujem: Korupcia a LGBTI sú nešťastím ktorejkoľvek krajiny, nielen Slovenska. Sú to pliagy, ktoré jednoducho ničia ktorúkoľvek krajinu. Aj korupcia aj LGBTI môžu zlikvidovať národ ako taký.
@lenkasarka z oboch sa mi chce zvracat, len ich vidim alebo pocujem
@aaaa1111 aha tak podla toho by Slovensko malo prekvitať. Lebo 30 rokov už nemáme socializmus ani lgbt tu nesafarilo. Neviem či ty žiješ v tom istom štáte a počúvaš správy v akom úpadku je tento štát. Doslova a do písmena smeruje ku krachu.
K tej pliage. To už sa občan spamätal a bistro dnes ospravedlnil. Pre mňa je pliaga on a takí ako on.

@viestta neviem, či by zoro tak presadzoval nutnosť mať deti, keď sám vlastné nemal, ale tak možné je všetko
@aaaa1111 aj mne skopiruj, kde som ťa urazila. To, že ťa považujem za z trolla, nie je nadávka, naozaj si myslím, že len mútiš vody a že si autor úvodného príspevku.