Kto sa teší na koniec leta?
kto sa tak tesi ako ja?
Aj sa teším keď klesnú tieto 30tky, ale po pravde najradšej mám počasie okolo 20, keď deťom stačí ráno mikina a môžu ísť.... Ináč už mám radšej teplo keď ráno hodia šaty, kratase ako keď v zime ich ráno človek musí narvat do toľkých vrstiev
Ja nie, nemám rada zimu a, sneh. Mám rada teplo a dlho svetlo. Hlavne sa neteším autom po tom snehu.. Je to masaker cestovať ráno o 4.
Už síce ani na Orave nie, ale keď sype a ísť do práce cez horský priechod není sranda 😄
😢 opačná strana som - užívam si - za mna 30-40stupnov kludne cely rok 🙏
Viem, narodila som sa v zlom časovom pásme
@shelby88 to chapem to je nevyhoda zit v prirode. panelakova mestska zena zas by hned menila vsetko ma svoje pre a proti.
@shelby88 no tak kebyze si v Ba ti toto nehrozi :D ale co som pocula aj toho snehu je kazdy rok menej od tych co byvaju na severe
Uz odratavam dni kedy skončí 🙏 nemam rada leto , zato milujem zimu, mne nevadi ani to, ze je skor tma a ze sa treba obliekat. Mna horucavy vyšťavuju, nie som schopná nicoho, vyjdem zo sprchy a uz sa zo mna opat leje, plus clovek sa ani nevyspi poriadne v tom teple...takze za mna su tieto dva mesiace utrpenim
Ano velmi sa tesim ked sa konecne ochladi. Tesim sa na sychrave pocasie. Vecer skor tma, to mam tiez rada. Ale netesim sa ze idu deti do skoly.
@kate0903 si moj clovek. leto je fajn ale nie s takymito horucavami. esteze ide jesen a uz mi ani nevadi ze predavaju Vianocne veci v Tedi.
@11bodka11 sychrave pocasie je podla mna magicke. akoze urcite milujem aj mraz a slnko ale aj take sychrave pocasie ma svoje caro. vooooobec mi nevadi.❄🌧
Aj ja to mam rada. Ale aj taku slnecnu jesen ked su stromy farebne, to zboznujem. A vecer uvarit caj a zakrutit sa do deky. Velmi to mam rada.
Nie , včera som akurát konštatovala, že mí bude chýbať to obliekanie, hodím na seba šaty,slapky a som von. Ale my sme už týždeň na Orave, tu sú tie večery a rána už príjemné svieže. Keď si predstavím tie clapkanice a tmu no neviem. Taka pekná jeseň mi nevadi , ale to potom ten november ble
@11bodka11 U nás od stredy podľa rozvrhu a začína sa opakovať, takže normálka fungovanie.
@11bodka11 presne. stale tvrdim voci teplu sa nevies chranit, lebo z koze sa zvliect neda ale v zime sa vies vrstvit. a to je rozdiel
Vymikam sa Ti z tvojich uvah o panelakovej mestskej zene ktora nieje sice z BA ale aj u nas je den co den dobrych 32a viac a minuly tyzden este vyssie stupnov a uzivam si to. Inak je nas tu viac takych
Aj napriek vysokým teplotám, leto je na konci. Na stromoch to už začína vidieť... ja sa teším na zimu.
@ivik4 tak toto leto vam bolo dopriate viac nez dost myslim ze kazda teplomilka mozete byt spokojna
Autorka … tak zimy bývajú dosť , mame ich polroka, od novembra do apríla, nie všetci bývame na juhu
Uprimne ti poviem, ze sa tesim. Akoze leto mi nevadi, ale toto mega teplo. Ides spat 20 st o 11 vecer. Otvorene okna dokoran, snazis sa zaspat a pocujes ako susedia kvakaju na terase. Cele leto som ich nechala, ale vcera, ked som kvoli nim nespala este o pol 1, tak som za nimi vysla von. Ako chapem, ze sa sedi super, ale uz to bolo na mna mega vela.
Mam rada vsetky obdobia, jar je krasna kvoli farbam, zohrieva sa vsetko, leto je fajn kvoli obliekaniu, ale teda taketo horucavy su masaker, jesen krasne sfarbene vsetko a v zime vsade svetielka. Milujem ten adventny cas. Jedine, co ozaj nemam rada, su clapkanice...

@dskjhfdlkdjhl chcela som to napísať tiež 😁. A prídu témy...kedy už konečne to upršané,chmurne počasie konečne skončí a všetci sú z toho v depkach a nedá sa von nič robiť atď 😆. Leto milujem,jar tiež a neteší ma ,že bude skôr tma a budem musieť svietiť doma už od 16tej a atď 😅