icon

Kto sleduje program Varíme s Nigellou?

mareklucka
13. apr 2008

Ahojte,ktorá z Vás sleduje tento program???

kisska
20. feb 2009

jaaaj terkaaa tak to sme dve, milujem ju este o trosku viac ako Olivera, lebo jeho olivovy olej nemusim tolko, ako Nigelline poctive cokoladove dobrotky. A odkedy viem, ze ma cez 50ku, tak ju zboznujem este viac. Aaaa este zboznujem jej nocne vyzieranie chladnicky 😀 😉 😀 len ja priberam, len ked sa na nu pozeram 🙄

kisska
20. feb 2009

prave fici na Spektre 😀

zajo79
20. feb 2009

ahojte kocky,

tiez ju sledujem, sliny az na dlazke 😀 sa mi dnes pacilo,ako marinovala kura...vsetko dala do sacku igelitoveho 😎

kisska
20. feb 2009

ja som nestihla odsledovat ten krevetovy salat... ako upravovala krevety? ci boli surove?
zajo kvoli tomu ju mam rada - ona zahlasi, ze je leniva a s nicim sa nebabre... akurat cokoladovu tortu pouziva namiesto chleba 😉

kisska
25. feb 2009

terkaa - kde sa daju zohnat tie jej riady?
Inak dnes o pol siestej ju davali aj na Paprike 😉

terkaa
25. feb 2009

kisska, na jej stranke, takze len cez net 😠 , bohuzial. uz som skusala a si predstav, ze som si povyberala plno veci a viac nez polovica by nedosla, lebo to proste lodou nedoruci ten predajca. este budem musiet popozerat nejake obchodiky na jej stranke. http://www.nigella.com/

terkaa
25. feb 2009

mne sa najviac paci vsetko v modrom
😉

http://www.nigella.com/product/product.aspx

kisska
26. feb 2009

jaaaaj no to si mi mala co ukazat 😉 mne sa velmi pacia tie jej miesacky na salat, vyzera to ako drevenne ruky. Nedalo by sa spojit s niekym v UK, co by priamo nabehol do obchodu a poslal to? Ved objednavat to zo Statov je trochu odruky, ked ona je britka 😕

vera21
26. feb 2009

Baby, mna zas fascinuje, ako stale bucha v igelitovom sacku tie keksy 😀 😀 To je supirs...Teraz som bola v obchode, kupila som keksy, ze aj ja budem valeckom buchat a zabudla som, aky recept to vlastne bol, no nie som ja cvok ? Aspon ich zjem len tak !
Inak baby, tie riady by sa dali objednat aj cez : http://www.nakupyvusa.sk/
A ked sa spojite viacere, tak sa to postovne oplati - to len taky tip pre Terku - Nigellomaniacku 🙂 🙂 😉

terkaa
26. feb 2009

kisska, mam tam kamosku, uz som sa jej na to pytala, ale ze postou to velmi draho vijde, no a ona ked raz za rok pride domov, tak ma limit pre seba len tak, tak 😒

vera21 😀 si ma pobavila 😀
asi si chcela urobit tie pohare s rozmixovanymi malinamy 😵 ?
ja som tak minule buchala po orechoch 😀

kisska
26. feb 2009

vera 😀 😀 😀 😀 😀 skoro som si maleho zobudila jak sa rehlim 😀 😀

mukky
26. feb 2009

vera 😀 joj,my papriku nemame 😢 😢 ale mamka ju ma,tak si to pamatam,a to tam varia aj tie dve moletnejsie damy??Ci to chodilo na inom asi programe,take starsie damy,ale sranda to bola s nimi 🙂

terkaa
27. feb 2009

mukky, tie dve moletnejsie damy chodili na spectre a relacia sa vola dve damy pri tele. oni tiez maju dobre recepty. sranda s nimi bola, to hej, vedeli sa doberat 😉. smutne je , ze jedna pani z nich uz nezije 😢

bezaz
27. feb 2009

ahoje, aj ja mam rada nigellu
akurat mi teta doniesla s anglicka kucharku Nigella expres.. inak vydala strasne vela kucharok, daju sa kupit cez Amazon 😉
uz sa tesim na experimenty 😵

terkaa
27. feb 2009

bezaz, vitaj v klube 🙂 . len skoda , ze su v anglictine ☹

bezaz
27. feb 2009

terkaa to mne zasa nevadi.. skor to, ze neviem zohnat niketore tie ingrediencie.. ako vanilkovu esenciu a pod 😅

titkovamiriam
27. feb 2009
kisska
27. feb 2009

skvele, vyzera to akokeby to pisal clovek, ktory pisal preklady Nigellinych relacii... je to odslova doslova (zrovna tato citronova omacka bola nedavno 😉 , niezeby som vedela naspamat tie recepty 😉 , mozno neskor 😀 )

mukky na dvoch tucnych damach ma najviac vytacali dlhe ziarivo cerveno nalakovane nechty na rukach 😒 , ale recepty mali dobre, hlavne ze sa vobec nebabrali s kaloriami... ale to sa ani Nigella. MInule som videla starsie diely Nigella bites a tam opisovala DIETNE vyprazane placky... len skoda, ze som to nestihla od zaciatku 😒

titkovamiriam
27. feb 2009

tiez som si to presla a dobre receptiky ja ani neviem preco ju vlastne nepozeravam 😅

kisska
27. feb 2009

neviem, ci si zbadala, ale na spektre tento tyzden chodi o stvrtej... skoda ze uz je piatok 😕

bezaz
27. feb 2009

kisska ja som ju vcera uplnou nahodou zapla, tak ma to potesilo.. robila nejake muffiny, tak somk hned vyhladla 😵

kisska
27. feb 2009

bez ja som vcera nervacila, lebo som cele poobedie maleho korigovala tak, aby som mohla o stvrtej sadnut k telke, co sa mi aj skoro podarilo (meskala som len 5 minut, kym zaspal) a nakoniec nam vypadol satelit 😠 😠 😠 ... to je ina zavislost, ale uz sa liecim 😎 Chudak chlapik na hotline asi nepochopil, preco ho tak surim, ale aj po restarte trva hodinu, kym to nabehne, tak som bola bez Nigely ☹

titkovamiriam
27. feb 2009

ja viem no nepozaravam ju ani nenahravam ona mi akosi nesedi ale recepty su dobre ja rada pozeram varenie hlavne na tv paprika a oliviera

kisska
27. feb 2009

juuuj paprika je super, jediny kuchar ktoreho nemusim, je ten vysoky madar, co ho tam maju za fesacika (meno neviem, ale vzdy ma dokonaly uces 😀 ), najradsej z paprikasov mam Robiho, ale aj ostatni su fajn... len vzdy hrooozne vyhladnem a z vacsiny jedal, ktore varia vyjde bud perkelt alebo ragu... na milion sposobov 😝

terkaa
27. feb 2009

titkovamiriam, neboj na dalsi tyzden zacne nova seria nigellky - nigella vari narychlo 😉

😢 vam zavidim papriku, to u nas cely den isla, ked som bola sama.

kisska, tie nechty mi nikdy nesli do hlavy...
tie placky boli z cuketky 😉

vera21
27. feb 2009

Jeeeej Terka, to boli tie maliny! Ano ! Maliny mam v mraziaku, tak preto som to chcela 🙂 No, len som zozrala tie keksy vcera ☹ 😝 Nist, musim kupit dalsie.....
Baby, aj dnes rano som ju kukala, myslim, ze bola na Spektre.... Ja som este nic od nej nerobila, ale uz sa chystaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 🙂

kisska
27. feb 2009

super, pohladam recept...
no maly uz je nalozeny v postielke, tak dufam, ze mu to vydrzi aspon prvy diel 😉

vera21
27. feb 2009

Uz to ide, kukajte 🙂

vera21
27. feb 2009

Jej, ved to bolo dnes doobeda. To uz som videla rano 🙂 Terka, uz bude zo mna tiez Nigellomaniacka 😀 😀

terkaa
27. feb 2009

bezas, ja som zhanala vanilkovu esenciu 😠 , nenasla som ju nikde. ale v madarsku v tescu 😀 , hned bola v kosiku a ja vysmiata jak leco 😀