icon

Kto videl rozhovor s ministerkou Šimkovičovou?

3. júl 2024

Tá žena v hot pink klipká očami ako lacná bábika z obchodu pre dodpelých a trepe dve na tri. Každú otázku zahovorila LGBTI komunitou. Je hrdá že ideme platiť za ich STVoRu nehorázne peniaze?!! My a naše deti?

https://tv.zoznam.sk/cl/1003000/2798153/ROZHOVO...

Strana
z2
bublinka1426
3. júl 2024

bojim sa to otvorit.

nikamo33
Odpoveď bola odstránená
viestta
3. júl 2024

@bublinka1426 vydrzala som po piate prehodenie ofiny. To je jedine, co ma zaujalo...

janinah
3. júl 2024

Oni raz skončia...lenze dovtedy vyrobia nezvrátiteľné škody...ale hlavne.ze seba zabezpečia kráľovský aj svojich potomkov....

leonie35
3. júl 2024

A vy ste gdo? Vy ste gdo? Lebo ste mi nepovedali odkial ste...S denniom "N" my nekomunikujeme.Neviete citat a pocuvat s porozumenim? 🙈🤪

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=...

leonie35
3. júl 2024

Myslim, zeby bolo lepsie, keby nevedela rozpravat...Keby bol Boris vedel, aku "karieru" urobi v pani "Š" v politike, neviem neviem ci by ju bol "spratal" z ulice po vyhadzove z istej nemenovanej sukromnej televizie...

victoriab
3. júl 2024

Boze cuky a luky ziju 😵‍💫 to sa neda pocuvat, ani pozerat. Jak kuka vkuse do stola 🫣

viestta
3. júl 2024

@victoriab na stole jej asi bezi text z projektora. Take suvisle vety nevypadli z jej hlavy, toto jej niekto musel napisat, ona len cita.

dominikamacakova
3. júl 2024

Ja som dnes videla nejaký úryvok rozhovoru v kroji. Stačilo mi 😑

veronka1996
3. júl 2024

Pani ministerka má pravdu. LGBTI je najväčším a najpálčivejším problémom dnešnej doby. Korupcia, kriminalita, rozvrátené verejné financie, rastúci štátny dlh, neudržateľný dôchodkový systém, chudoba, inflácia, nezamestnanosť, hrozba vojny s Ruskom, zlá vymáhateľnosť práva, problematická infraštruktúra, potláčanie demokracie, defraudácie - to sú všetko absolútne nepodstatné témy, najprv sa musíme vysporiadať s najväčším zlom, ktoré nám nedá spať a leptá našu spoločnosť - LGBTI!!!

autor
3. júl 2024

@leonie35 presne, keď ju vidím tak počujem vždy jej hlas v ušiach s jej otázkou ,,a vy ste GDO? “ ? Ešte vidly do ruky, lebo slama jej trčí odvšadiaľ.

leonie35
3. júl 2024

Ano 🙂 a este jednemu panovi politikovi trci slama odvsadial 🙂 z koalicneho trojlistka...tusim sa stal nedavno predsedom jednej nemenovanej strany. Oni by mohli spolu sutazit, ze komu viac 🙈🤣

evkakorcek
3. júl 2024

Ona sama nevie o čom hovorí. Všetky tie tituly má ako Danko Kpt. Hlúpa je ako ... Och..... A keby som chcela veeeeeeeľmi, tak sa dostanem aj ja na jej miesto 🍌

autor
3. júl 2024

@leonie35 všetko by bolo v poriadku keby predávala v butiku, ale ona je ministerkou kultúry 👀.

nini1978
3. júl 2024

@viestta škoda,že si nevydržala,už aj UFO spomínala
A isla ukazovať aj kozy

isis234
3. júl 2024

Celé SNS je omylom vo vláde, Radšej mohla zostať v Rakúsku

janinah
3. júl 2024

Keby chcel niekto vedieť ako ministerstvo kultúry pod vedením tejto "madam"pracuje či skôr nepracuje ...
Ministerstvo kultúry pod vedením Martiny Šimkovičovej (nominantka SNS)nedokázalo za šesť mesiacov zostaviť komisie a rozdeliť dotácie, aby mohli združenia zachraňovať naše kultúrne pamiatky. Týka sa to stoviek hradov, kostolov, historických budov aj dreveníc, starých mlynov, aj kláštorov.

Čítajte viac: https://kultura.sme.sk/c/23350456/kulturne-pami...

autor
3. júl 2024

@janinah My nemáme prázdniny, na ministerstve asi áno. Toto nech prezentuje výsledky rezortu, od toho ju platíme. Nech prezentuje ako nemôžu otvoriť kultúrne pamiatky dvere pre návštevníkov, lebo im pol roka neposlala peniaze na obnovu a záchranu.

deti95060810
3. júl 2024

pani je hanbou .....

viestta
4. júl 2024

@nini1978 to fakt? Nuz ja vela vydrzim, som trenvana na blbcov, aj vyplod sudruha uz zas pana premiera po atanetate som dopozerala do konca, ale nekulturna ministerka je na mna uz naozaj vela.

nini1978
4. júl 2024

@viestta ona také bludarske dristy splietala,už výrazy ako “lezby” ,alebo vety “chlap s chlapom si dieťa nespraví”-normálne v slovníku jednej premiérky kultúry
Jedna vulgárna ’ osoba
O plochozemcovi - tiez vysvetľovala”,všetko bolo len vytrhnuté z kontextu,on to dával ako príklad”
Pozri si to cele’,budeš mať jasnejšie vo veľa veciach
A koľko sa tam narozprávala o ich tvrdej práci,koľko toho robia a už aj urobili
S tým ufom ,to už ti bolo také bluznenie,tak už bola nazhavena,vety a spojitosti -úroveň základná škola prvý stupeň
A ešte,že ona by dankovi miesto dopriala,on si zaslúži,aj keď mali najmizernejsie percento ,ale predsa

bublinka1426
4. júl 2024

vyzera ako vyzita....mozno si preskakala dake prekazky

nini1978
4. júl 2024

@viestta a také ,že na otázku odpovedať otázkou…

bublinka1426
4. júl 2024

@nini1978 aj to je umenie, moja byvala sefka dokazal o hovne rozpravat hodinu

bublinka1426
4. júl 2024

@victoriab ako ten politik nemenovany co vari na ceskej stanici, ten sa stale cekuje ako vyzera a pozera do stolu.

viestta
4. júl 2024

@nini1978 neviem ci vobec mam odvahu pocuvat taky vyplach... (a nie nemyslim mozog)

nini1978
4. júl 2024

@viestta 😉

nini1978
4. júl 2024

@viestta joj a veľmi rada ma aj slovo LATEX

viestta
4. júl 2024

@nini1978 kazdy pouziva len ten slovnik, ktory mu je blizky. Mozno ma s nim aj osobne skusenosti...

nini1978
4. júl 2024

@viestta toľko slov čo použila a nepovedala nič
Vlasy sú upravila a adios

Strana
z2