Kto vie vyrobiť realistický výherný žreb?
Dobrý deň,.
Chcela by som sa spýtať či viete o niekom kto by mi vedel vyrobiť realistický žreb, výherný.
🤔😀
na sashe určite nájdeš
@janai1 máš skúsenosti? Bude vyzerať ako nejaký čo práve sa predáva?
Urcite na sashe
Ja potrebujem aby to bolo reálne, žiadny fejk a boli tam peňažná výhra. ( Potrebujem niekomu "nenápadne" podstrcit peniaze)
Vyrobia ti zreb, ale nie kópiu takých co sa práve predávajú...to je trestné...
Akože ti dá žreb aby si vybrala výhru?
Akože ti dá žreb aby si vybrala výhru?
@januska12323 nie,ja dám žreb ( zahraničný,žijem v zahraničí) niekomu kde bude mať napísané 500€ že vyhral, teda ja mu to akože vyberiem a mu pošlem 500€ 😀
Kamaratov otec si podobne vystrelil z kolegov. Spravil si doma, akoze vyherny zreb, a potom sa nim v praci "pochvalil". Chvilu ich nechal v tom a potom sa im priznal, ze to bol zartik. Taky nevinny zartik. Potom to uz ale len lutoval, lebo sa to rozkriklo a este mesiace za nim chodili kadejaki podivini "poziciavat" si peniaze. To ze si to vymyslel mu uz potom niektori ani neverili.
Kamaratov otec si podobne vystrelil z kolegov. Spravil si doma, akoze vyherny zreb, a potom sa nim v praci "pochvalil". Chvilu ich nechal v tom a potom sa im priznal, ze to bol zartik. Taky nevinny zartik. Potom to uz ale len lutoval, lebo sa to rozkriklo a este mesiace za nim chodili kadejaki podivini "poziciavat" si peniaze. To ze si to vymyslel mu uz potom niektori ani neverili.
@aalt ja to ale nechcem ako žart 😁
Ja chápem ale prečo by si ten žreb nevybral sám? Ja by som ho radšej z ruky nedala aj keby tej osobe (tebe) verím.
Podľa mňa na 100% sa podobať nemôže, lebo by šlo o trestný čin falšovania. Takže 100%nu kópiu žrebu Ti neurobí nikto. To je ako falšovanie peňazí.
Čiže ty chceš darovať žreb, ktorý si niekto zotrie a bude tam výhra 500€ a potom ten žreb akože Tebe dajú späť, aby si im tie peniaze vybrala? Hmm
Podľa mňa na 100% sa podobať nemôže, lebo by šlo o trestný čin falšovania. Takže 100%nu kópiu žrebu Ti neurobí nikto. To je ako falšovanie peňazí.
Čiže ty chceš darovať žreb, ktorý si niekto zotrie a bude tam výhra 500€ a potom ten žreb akože Tebe dajú späť, aby si im tie peniaze vybrala? Hmm
@katka2602 presne tak
A jasné nemusí byť 100% podoba, ale nech tak vyzerá aspoň
Ja chápem ale prečo by si ten žreb nevybral sám? Ja by som ho radšej z ruky nedala aj keby tej osobe (tebe) verím.
@januska12323 písala som to už, lebo by to nebol zo svk žreb
Tak nemusí vyzerať ozajstne, snáď nevie ako vyzerajú všetky žreby.
Tak nemusí vyzerať ozajstne, snáď nevie ako vyzerajú všetky žreby.
@januska12323 nemusí, ale tak podoba na žreb by tam mala byť
Keby aj vedel ale každý žreb má svoje niekoľko miestne identifikačné číslo pod ktorým je evidovaný a to by musel aj to číslo trafiť čo je nemožné. To skorej keby kúpiš za 400 e žreby tak medzi nimi bude aj ten s 500€ výhrou.
Keby aj vedel ale každý žreb má svoje niekoľko miestne identifikačné číslo pod ktorým je evidovaný a to by musel aj to číslo trafiť čo je nemožné. To skorej keby kúpiš za 400 e žreby tak medzi nimi bude aj ten s 500€ výhrou.
@janno31 celkom nechápem ako to myslíš, čo si napísala
Keby ten "výherný" žreb niekto vyrobí a nakresli si tam aj 1000€ výhru tak žiadne peniaze mu nedajú lebo originálne žreby sú chránené tým číslom ktoré má každý jeden žreb iné.
Keby ten "výherný" žreb niekto vyrobí a nakresli si tam aj 1000€ výhru tak žiadne peniaze mu nedajú lebo originálne žreby sú chránené tým číslom ktoré má každý jeden žreb iné.
@janno31 veď ona ten žreb nechce oficiálne vybrať 🙄 asi si nepochopil. Ona chce niekomu akože podstrčiť peniaze. Chce ona darovať 500€ ale nenápadne.
@janno31 už chápem ako si to myslel, a je to presne tak ako píše niki pod tebou 😊
Nie je jednoduchší spôsob? Poslať nejaky výherný email? Ved ak človek uverí falosnemu žrebu ze je pravý uverí aj emailu 😃
Nie je jednoduchší spôsob? Poslať nejaky výherný email? Ved ak človek uverí falosnemu žrebu ze je pravý uverí aj emailu 😃
@sszuzu8 kľudne,som otvorená možnostiam. 😃
Ako by taký email mohol vyzerať? A prečo peniaze mu prídu z môjho účtu? 🤔😂
Pošleš ich poštovým holubom 😂🙈
nevie, ten clovek, ktoremu to chces dat nieco vyrabat? Napr. uhackovat hracku, upiect tortu, napisat poviedku...ze by si to "tajne" prihlasila do sutaze tam, kde zijes a vyhrala...
nevie, ten clovek, ktoremu to chces dat nieco vyrabat? Napr. uhackovat hracku, upiect tortu, napisat poviedku...ze by si to "tajne" prihlasila do sutaze tam, kde zijes a vyhrala...
@veltraud nie nie určite nič také, no ďakujem za nápady

na sashe určite nájdeš