Kto vyhrá prezidentské voľby?
#pellegrinynahrad#
Tak nám vyhral Pele, podporí zákony na zníženie trestnosti za korupciu, ešte viac rozpustia schopné policajné útvary, vymenia sudcov za svojich... fakt rozmýšlam, že pôjdem pracovať a bývať do zahraničia ešte kým sa dá dobre predať byt. Niet nám pomoci. Źe som sa viac neučil tú nemčinu, mohol som pracovať aspoň v Rakúsku, takto mi zostáva len Česká republika a anglicky hovoriace krajiny sú ďaleko. Neviem či tu má zmysel zostávať ďalej. Len budeme na úrovni klesať. Všetci lekári aj tak pôjdu aspoň do CZ a tu to pôjde dole vodou. Škoda takej peknej krajiny. Ešte aj tú prírodu totálne vyrúbu ľudia blízky smeru. Úplne som frustrovaný z toho. Chápem ľudí čo podporujú Peleho, ja v tom však vidím len ešte väčšie rozkrádanie štátu. Ešte aj z toho druhého poliera mi zobrali a možno aj úplne zrušia. S dôchodkom sa môžem rozlúčiť, ak zostanem tu. Sa pýtam či mám naozaj zakladať rodinu v zahraničí, pretože ak to urobím tu, tak už tu budem uväznený na doživotie. A ak aj smer nebude, ľudia si tu zvolia iného populistu.
Jasné že Pellegrini. Ja som to už vedel pred prvým kolom. Aj keď som ho nevolil.
@frantiseks kamoš to robí naopak. Hneď po škole odišiel do zahraničia, už tam je cez 20 rokov, a na dôchodok sa vráti na slovensko. Bude si poberať fajný západoeurópsky dôchodok a zároveň žiť kľudne na slovensku, nezávislý od slovenska.

@monillia máš pravdu, zle som sa vyjadrila. Myslela som to presne tak ako si to napísala.