icon

Kto vyhrá prezidentské voľby?

6. apr 2024

#pellegrinynahrad#

Strana
z2
nikpa
6. apr 2024

@monillia máš pravdu, zle som sa vyjadrila. Myslela som to presne tak ako si to napísala.

frantiseks
6. apr 2024

Tak nám vyhral Pele, podporí zákony na zníženie trestnosti za korupciu, ešte viac rozpustia schopné policajné útvary, vymenia sudcov za svojich... fakt rozmýšlam, že pôjdem pracovať a bývať do zahraničia ešte kým sa dá dobre predať byt. Niet nám pomoci. Źe som sa viac neučil tú nemčinu, mohol som pracovať aspoň v Rakúsku, takto mi zostáva len Česká republika a anglicky hovoriace krajiny sú ďaleko. Neviem či tu má zmysel zostávať ďalej. Len budeme na úrovni klesať. Všetci lekári aj tak pôjdu aspoň do CZ a tu to pôjde dole vodou. Škoda takej peknej krajiny. Ešte aj tú prírodu totálne vyrúbu ľudia blízky smeru. Úplne som frustrovaný z toho. Chápem ľudí čo podporujú Peleho, ja v tom však vidím len ešte väčšie rozkrádanie štátu. Ešte aj z toho druhého poliera mi zobrali a možno aj úplne zrušia. S dôchodkom sa môžem rozlúčiť, ak zostanem tu. Sa pýtam či mám naozaj zakladať rodinu v zahraničí, pretože ak to urobím tu, tak už tu budem uväznený na doživotie. A ak aj smer nebude, ľudia si tu zvolia iného populistu.

babkaland
6. apr 2024

Jasné že Pellegrini. Ja som to už vedel pred prvým kolom. Aj keď som ho nevolil.

babkaland
6. apr 2024

@frantiseks kamoš to robí naopak. Hneď po škole odišiel do zahraničia, už tam je cez 20 rokov, a na dôchodok sa vráti na slovensko. Bude si poberať fajný západoeurópsky dôchodok a zároveň žiť kľudne na slovensku, nezávislý od slovenska.

Strana
z2