icon

Kto vyhrá prezidentské voľby v roku 2023?

8. jan 2024

Kedže sa pomaly ale iste bliži čas, chcem sa spytat kto myslite ze vyhra? A koho by ste urcite nechceli, koho volit?

Strana
z3
eva8
10. feb 2024

@valeria_h a rste, vymazala som vetu, ze Fico bez prava veta pozastavil povinne kvoty. A vdaka jeho doslova blabolom je premierom, otvorene presadzuje diktaturu, kde ani pravo veta neplati 🙃

eva8
10. feb 2024

@valeria_h praveze debatou sa da dojst ku konsenzu bez prekrutenia kabatov a bez prava veta 🙂

paradajkova
10. feb 2024

Ja som tiez za zrusenie prava veta. Co ma cela europa trpiet skrz to, ze jedna mala popletena krajina si debilne zvoli? A to nemusime byt v tomto pripade len my a madari. To moze byt ktorakolvek ina krajina.

kristiii
10. feb 2024

@valeria_h keď nám kvôli súčasnej vláde pozastavia eurofondy alebo nás nakoniec z eu rovno vyrazia, bude nám nejaké právo veta akurát tak vieš kde.

zuzulka558
10. feb 2024

@eva8 za každej strany a vlády niekde bol, tam si cudzieho nepustia medzi seba 🤷‍♀️

eva8
10. feb 2024

@zuzulka558 diplomacia je vyrozpravanie, aby aj ovca ostala cela a vlk syty

owecka
11. feb 2024

@valeria_h urcite reagovat viem a mozem reagovat na kohokolvek o kom si myslim, ze je mimo a ty si riadne teda :Dnevadi, tiez mam taku rodinu, zakerni ludia, zavidia aj nos medzi ocami a na plote maju napis Vivat Russia a vivat Putin..ale ty a tebe podobni vobec si nevidite ako na spicku svojho nosa..treba naspat do zakladnej skoly a ucit sa, ucit sa, ucit sa...

valeria_h
11. feb 2024

@owecka Áno, áno, už si obohraná ako platňa 🤭 Trošku kreativity dievča 😆

owecka
13. feb 2024

@valeria_h sudis asi podla seba, dakujem za kompliment...obohrata platna😆

owecka
13. feb 2024

@valeria_h je az primitivne, ze ak dojdu argumenty pouzijes takuto kravinu...treba sa dovzdelat a potom vypisovat kraviny po internetoch...uz na teba reagovat nebudem, nestojis mi za to...bud si fakt blba, alebo len troll

ibatanecnica
13. feb 2024

@kristiii keby sa tu toľko nerozkrádalo, tak by nám žiadnych eurofondov nebolo treba.

valeria_h
13. feb 2024

@owecka Dobre robíš, nereaguj a hlavne sa nerozčuľuj 😘

romco3
27. mar 2024

Viem o jednom kandidátovi, ktorý splnil všetko, čo sľúbil, dodržiava slovo, zákon, vždy hovoril pravdu, nikdy nič neukradol, bol skromný a pokorný, odmietol bohatstvo a moc, bol a je spravodlivý, nebol sebecký a ctižiadostivý, mal rád aj nepriateľov, slúžil iným, učil o láske, odpúšťal a učil o odpúšťaní, bol ochotný položiť svoj život, ponížil sa, je ochotný pripraviť miesto tým, ktorí ho nasledujú ...
Takého kandidáta, či stranu ale v hlasovacej miestnosti na hlasovacích lístkoch nenájdete.
Toto je svet a ten je pominuteľný. Ale je niečo viac ako tento svet. Niečo čo presahuje hocičo tu na Zemi. Existuje láska a pokoj, akú tu na Zemi od ľudí nie je možné zažiť. Tento kandidát, ak ho budete nasledovať, tak zažijete tú pravú lásku a pokoj. Jeho pozemský program je ale náročný a nie bez problémov. Je potrebné niesť svoj kríž a nasledovať Ho. Je potrebné odovzdať Mu život, oľutovať všetko zlé vo svojom živote, prijať Ho za svojho Pána a Spasiteľa a snažiť sa žiť podľa Jeho vôle a slova. Táto voľba nie je na štyri-päť rokov, ale pre večnosť. Odovzdajte svoj hlas Jemu. Ten má väčšiu cenu, iné trvanie, iné pôsobenie... Žiť s Ním a pre Neho. To, čo On dáva, to nedáva nikto. Voľte večnosť, Alfu a Omegu. Vyvoľte si dnes, komu chcete slúžiť (Jozua 24:15)

Strana
z3