icon

Kto zbiera štuple z pet fliaš?

elinusa
20. apr 2013

štupliky

tomaskovamaminka
10. jún 2013

Ahoj, tak a teraz neviem ci ich zhanas, alebo sa ich ches zbavit🙂 Ak to druhe, tak zrovna nedavno som videla toto🙂 https://www.facebook.com/ZbierkaPreLeusku

lukas1203
28. jan 2015

ahojte kto by mal štuple bola by som rada tiež že by ste sa ozvali niekto štupliky z fliaš zbierame pre 18ročnu peknu veselu MONIKU ktorej sa život v juli otočil o 1000%je priputana na postely a touto cestou by sme jej aspon takto chceli pomoct vopred dakujem

caffee
28. jan 2015

🙂 Rada by som aspoň takouto troškou pomohla. Poprosím adresu, kam štoplíky môžem poslať, po prípade, ak je niekto z okolia Lipt. Mikuláša, bolo by to ideálne. 🙂

duun
29. jan 2015

Pozrite si toto: http://www.horebpet.sk/

Reálne 1kg štuplíkov = cca 400 štuplíkov = cca 20-30 centov. Je to teda symbolický príspevok, ktorý, ak má mať zmysel, je lepšie doniesť do niektorej zberne, alebo sa snažiť viacerí spojiť, aby nestál viac balík, ktorým štuplíky pošlete, ako jeho cena/prínos. Firmám sa neoplatí vykúpiť vašu jednu igelitku, ale rovno aspoň 1-2 vrecia či 100 kg.

Zbieram štuplíky (recyklujem všetko, čo sa u nás zbiera, len z princípu), donesiem ich do zberného miesta a ak môžem, pošlem ešte pomimo toho aspoň pár eur na účet toho ktorého dieťatka, pretože nazbierať v zmysluplnej dobe (dieťa rastie a čo nezrehabilituje, nepolieči teraz, to sa nedá možno už vôbec dobehnúť) dosť peňazí rádovo v tisíckach eur IBA štuplíkmi je nereálne. Veď si to vezmite - 1000 eur = 4 tony = 1,6 milióna štuplíkov...

waitinka7
4. máj 2016

@caffee
Ja som z Mikuláša, my zbierame vrchnáčiky aj v práci a potom to naraz odnesieme do drogérie, čo je v priore. Oni to potom odovzdávajú niekam ďalej pre jedného chorého chlapčeka.

sumko14
21. jún 2016

Pozdravujem Vás
Napíšte mi kto najviac potrebuje vrchnaciky tom ich dám... ☺

minkokika
10. aug 2016

@sumko14 neviem či je to aktuálne my zbierame pre nášho Milanka na liečbu v Adeli medical centre

inull5
10. aug 2016

@minkokika ahoj, tiež mám doma milanka. odkial ste? minule som odovzdavala asi 100 kg a teraz mám tiez doma jednu krabicu

minkokika
11. aug 2016

@inull5 sme z krusetnice to je na Orave ak by ste nám to mohli poslať ja si poštovné zaplatím dakujem

lulupilatova
Odpoveď bola odstránená
inull5
11. aug 2016

@minkokika no je to dosť ťažké,mám ešte nápad že manžel ide do Košíc koncom augusta,že by to kdesi vylozil,alebo nechodite do Banskej Bystrice do nemocnice?

minkokika
11. aug 2016

Môžeme sa stretnúť v ruzomberku

katka102
26. aug 2016
katuska49
22. dec 2016

Dobrý večer, aj my zbierame vrchnaciky pre nášho synčeka Danka. Máme dní,epi, peg a tracheostomiu. Vrchnaciky zbierame na rehabilitacie v Adeli a na Skenar terapiu a na ostatné pomôcky čo potrebuje. http://www.ozveselazabka.estranky.sk

erikaah
22. dec 2016

@caffee ahoj. Ja zbieram pre Sabínku, link dala vyššie Martinka. Spojila som sa cez fb s jej maminou a štople prišiel vyzdvihnúť priamo do L. Hrádku jeden ich známy, ktorý to mal po ceste 🙂

evulalia79
14. jan 2017

Chcem sa opýtať kde sa dá zradiť nové konto pre dieťa. Mám chorú dcerku a neviem koho mám kontaktovať aby som im mohla posielať štupliky. Na Rhb pobyt.vdaka

minkokika
14. jan 2017

@evulalia79 konto zriadovat nemusite nazbierane vrchnaky date firme ktora ich vykupuje s nimi sa dohodnete bud s firmou v pezinku alebo z ciech

lienka71
15. mar 2017

ahojte...ak viete o niekom kto potrebuje štuplíky...poprosím info.....Ďakujem

minkokika
15. mar 2017

@lienka71 dobry den my zbierame pre nasho Minka