icon

Kto zbiera štuple z pet fliaš?

elinusa
20. apr 2013

štupliky

tomaskovamaminka
•
10. jún 2013

Ahoj, tak a teraz neviem ci ich zhanas, alebo sa ich ches zbavit🙂 Ak to druhe, tak zrovna nedavno som videla toto🙂 https://www.facebook.com/ZbierkaPreLeusku

lukas1203
•
28. jan 2015

ahojte kto by mal štuple bola by som rada tiež že by ste sa ozvali niekto štupliky z fliaš zbierame pre 18ročnu peknu veselu MONIKU ktorej sa život v juli otočil o 1000%je priputana na postely a touto cestou by sme jej aspon takto chceli pomoct vopred dakujem

caffee
•
28. jan 2015

🙂 Rada by som aspoň takouto troškou pomohla. Poprosím adresu, kam štoplíky môžem poslať, po prípade, ak je niekto z okolia Lipt. Mikuláša, bolo by to ideálne. 🙂

duun
•
29. jan 2015

Pozrite si toto: http://www.horebpet.sk/

Reálne 1kg štuplíkov = cca 400 štuplíkov = cca 20-30 centov. Je to teda symbolický príspevok, ktorý, ak má mať zmysel, je lepšie doniesť do niektorej zberne, alebo sa snažiť viacerí spojiť, aby nestál viac balík, ktorým štuplíky pošlete, ako jeho cena/prínos. Firmám sa neoplatí vykúpiť vašu jednu igelitku, ale rovno aspoň 1-2 vrecia či 100 kg.

Zbieram štuplíky (recyklujem všetko, čo sa u nás zbiera, len z princípu), donesiem ich do zberného miesta a ak môžem, pošlem ešte pomimo toho aspoň pár eur na účet toho ktorého dieťatka, pretože nazbierať v zmysluplnej dobe (dieťa rastie a čo nezrehabilituje, nepolieči teraz, to sa nedá možno už vôbec dobehnúť) dosť peňazí rádovo v tisíckach eur IBA štuplíkmi je nereálne. Veď si to vezmite - 1000 eur = 4 tony = 1,6 milióna štuplíkov...

waitinka7
•
4. máj 2016

@caffee
Ja som z Mikuláša, my zbierame vrchnáčiky aj v práci a potom to naraz odnesieme do drogérie, čo je v priore. Oni to potom odovzdávajú niekam ďalej pre jedného chorého chlapčeka.

sumko14
•
21. jún 2016

Pozdravujem Vás
Napíšte mi kto najviac potrebuje vrchnaciky tom ich dám... ☺

minkokika
•
10. aug 2016

@sumko14 neviem či je to aktuálne my zbierame pre nášho Milanka na liečbu v Adeli medical centre

inull5
•
10. aug 2016

@minkokika ahoj, tiež mám doma milanka. odkial ste? minule som odovzdavala asi 100 kg a teraz mám tiez doma jednu krabicu

minkokika
•
11. aug 2016

@inull5 sme z krusetnice to je na Orave ak by ste nám to mohli poslať ja si poštovné zaplatím dakujem

lulupilatova
•
Odpoveď bola odstránená
•
inull5
•
11. aug 2016

@minkokika no je to dosť ťažké,mám ešte nápad že manžel ide do Košíc koncom augusta,že by to kdesi vylozil,alebo nechodite do Banskej Bystrice do nemocnice?

minkokika
•
11. aug 2016

Môžeme sa stretnúť v ruzomberku

katka102
•
26. aug 2016
katuska49
•
22. dec 2016

Dobrý večer, aj my zbierame vrchnaciky pre nášho synčeka Danka. Máme dní,epi, peg a tracheostomiu. Vrchnaciky zbierame na rehabilitacie v Adeli a na Skenar terapiu a na ostatné pomôcky čo potrebuje. http://www.ozveselazabka.estranky.sk

erikaah
•
22. dec 2016

@caffee ahoj. Ja zbieram pre Sabínku, link dala vyššie Martinka. Spojila som sa cez fb s jej maminou a štople prišiel vyzdvihnúť priamo do L. Hrádku jeden ich známy, ktorý to mal po ceste 🙂

evulalia79
•
14. jan 2017

Chcem sa opýtať kde sa dá zradiť nové konto pre dieťa. Mám chorú dcerku a neviem koho mám kontaktovať aby som im mohla posielať štupliky. Na Rhb pobyt.vdaka

minkokika
•
14. jan 2017

@evulalia79 konto zriadovat nemusite nazbierane vrchnaky date firme ktora ich vykupuje s nimi sa dohodnete bud s firmou v pezinku alebo z ciech

lienka71
•
15. mar 2017

ahojte...ak viete o niekom kto potrebuje štuplíky...poprosím info.....Ďakujem

minkokika
•
15. mar 2017

@lienka71 dobry den my zbierame pre nasho Minka