Ktorá aviváž vonia podľa vás najdlhšie a najkrajšie?
Milujem vônu avivaže na veciach ale vždy ked jednu používam,tak pokial sa mi flaša mine,tak ju zrazu necítim už tak na veciach
Jednozncne Cocollino modre <3
tiež mam tento problém preto to stále mením... používala som COCOLINO biele alebo modre tie su fajn ale tiež som ich prestala cítiť a teraz používam Felce Azzurra nááááádherne voní...
@spirit16 dakujem za info. Prosim ta a kde by som si mohla tieto avivaže odskúšat- ovonať ? Nerada by som si ich objednala cez net, ked neviem, ktorá ako vonia a ktorá sa mi najviac pači. Predsa su aj drahsie ako iné aviváže.Nech ich nekupujem zbytočne. Musia sa predsa predávať v nejakej sieti drogerii, či len cez internet ? dakujem krasne za odpoved
@sakurra
Kupis to len cez internet. Ja mam doma vzorky, takze by si mohla ovoniat, ale somz BA a Ty si Banska Bystrica, takze to asi nedoladime 🙂 Inak pri objednavke, sa potom vzorky niektorych vyrobkov daju objednat.
Vona Pure (cista) je taka, ktora vonia asi kazdemu vsetko ostatne je samozrejme vysoko individualne.
eurona
Inak o tej Eurone počujem prvý krát ale tiež sa bojim si ju objednat... Inak lenor silno zeleny je tiez super!
@radulienka7 a ta Dedra ktorá je najlepsia?
@radulienka7 ja s euronou pracujem na akekolvek otazky rada odpoviem 🙂
@mifka24 kde ju zoženiem? 😂😂🤔
Ja roky kupujem cocolino ale tu menšiu gulatu fľašku. Nie to veľké .. mne najkrajšie vonia modré a aj na veciach pekne vonia a dlho

mne nádherne vonia Softlan žltý, predtým bol konvalinkový, teraz je biele jarné kvety (tesco)