Ktorá aviváž vonia podľa vás najdlhšie a najkrajšie?
Milujem vônu avivaže na veciach ale vždy ked jednu používam,tak pokial sa mi flaša mine,tak ju zrazu necítim už tak na veciach
tiež mam tento problém preto to stále mením... používala som COCOLINO biele alebo modre tie su fajn ale tiež som ich prestala cítiť a teraz používam Felce Azzurra nááááádherne voní...
@spirit16 dakujem za info. Prosim ta a kde by som si mohla tieto avivaže odskúšat- ovonať ? Nerada by som si ich objednala cez net, ked neviem, ktorá ako vonia a ktorá sa mi najviac pači. Predsa su aj drahsie ako iné aviváže.Nech ich nekupujem zbytočne. Musia sa predsa predávať v nejakej sieti drogerii, či len cez internet ? dakujem krasne za odpoved
@sakurra
Kupis to len cez internet. Ja mam doma vzorky, takze by si mohla ovoniat, ale somz BA a Ty si Banska Bystrica, takze to asi nedoladime 🙂 Inak pri objednavke, sa potom vzorky niektorych vyrobkov daju objednat.
Vona Pure (cista) je taka, ktora vonia asi kazdemu vsetko ostatne je samozrejme vysoko individualne.
Inak o tej Eurone počujem prvý krát ale tiež sa bojim si ju objednat... Inak lenor silno zeleny je tiez super!
Ja roky kupujem cocolino ale tu menšiu gulatu fľašku. Nie to veľké .. mne najkrajšie vonia modré a aj na veciach pekne vonia a dlho

mne nádherne vonia Softlan žltý, predtým bol konvalinkový, teraz je biele jarné kvety (tesco)