icon

Ktorá aviváž vonia podľa vás najdlhšie a najkrajšie?

zaraaa
6. mar 2013

Milujem vônu avivaže na veciach ale vždy ked jednu používam,tak pokial sa mi flaša mine,tak ju zrazu necítim už tak na veciach

Strana
z2
cacianka
12. jan 2015

mne nádherne vonia Softlan žltý, predtým bol konvalinkový, teraz je biele jarné kvety (tesco)

katkabg
12. jan 2015

Jednozncne Cocollino modre <3

radulienka7
23. máj 2015

tiež mam tento problém preto to stále mením... používala som COCOLINO biele alebo modre tie su fajn ale tiež som ich prestala cítiť a teraz používam Felce Azzurra nááááádherne voní...

stella03
Autor odpoveď zmazal
spirit16
24. máj 2015

@sakurra
Dedru v drogerke nekupis. Ja mam Dedru aj Euronu. Ale u mna jednoznacne vyhrava Eurona a to najme vona PURE, teda cista. Vonia fakt nadherne a este ked sa skombinuje s gelom na pranie na bielu bielizen, tak koniec. Eurona ma vsak aj kopec inych velmi vydarenych voni 🙂

sakurra
27. máj 2015

@spirit16 dakujem za info. Prosim ta a kde by som si mohla tieto avivaže odskúšat- ovonať ? Nerada by som si ich objednala cez net, ked neviem, ktorá ako vonia a ktorá sa mi najviac pači. Predsa su aj drahsie ako iné aviváže.Nech ich nekupujem zbytočne. Musia sa predsa predávať v nejakej sieti drogerii, či len cez internet ? dakujem krasne za odpoved

spirit16
28. máj 2015

@sakurra
Kupis to len cez internet. Ja mam doma vzorky, takze by si mohla ovoniat, ale somz BA a Ty si Banska Bystrica, takze to asi nedoladime 🙂 Inak pri objednavke, sa potom vzorky niektorych vyrobkov daju objednat.
Vona Pure (cista) je taka, ktora vonia asi kazdemu vsetko ostatne je samozrejme vysoko individualne.

bubu62
27. jan 2018

eurona

radulienka7
28. jan 2018

Inak o tej Eurone počujem prvý krát ale tiež sa bojim si ju objednat... Inak lenor silno zeleny je tiez super!

radulienka7
28. jan 2018

@radulienka7 a ta Dedra ktorá je najlepsia?

mifka24
20. aug 2018

@radulienka7 ja s euronou pracujem na akekolvek otazky rada odpoviem 🙂

radulienka7
20. aug 2018

@mifka24 kde ju zoženiem? 😂😂🤔

bubu62
Autor odpoveď zmazal
bubu62
Autor odpoveď zmazal
ludkah1
Odpoveď bola odstránená
evcaq
30. mar 2025

@renata165 ,No ja som si to teraz zakúpila aviváž od Eurona,a nechápem že mne prečo nevonia vôbec prádlo dala som 2x vrchnák nezriedeni na 4kg prádla a nič vôbec ,a tak isto som kúpila aj do rodiny a im tiež necit vôňu na prádle .

evcaq
30. mar 2025

@mifka24 Mám aviváž od Eurona a prádlo mi nevonia a to som dala 2x vrchnák nezriedeni na 4kg prádla .a tak isto som dala skúsiť aj v rodine nech skúsia a tiež vraveli že necítiť .

bubu62
30. mar 2025

@evcaq to je beh na dlhú trať,musíš mať vyčistenú práčku..a ich prášok,inak nevonia...

evcaq
31. mar 2025

@bubu62 tak práčku čistim pravidelne ale nie s prípravkom od Eurona,a prášok no používam Ariel alebo Persil.No škoda že pani ktorá stým robí má na to neupozornila.

bubu62
31. mar 2025

@evcaq vyčistené všetko od Eurony,bubon,hadicu,všetko čo ide...inak s tými praskami čo peries,isto Eurona voňať nebude,ale niečo majú dobré,len aviváže to nie sú...

candii
31. mar 2025

Ja roky kupujem cocolino ale tu menšiu gulatu fľašku. Nie to veľké .. mne najkrajšie vonia modré a aj na veciach pekne vonia a dlho

Strana
z2