Ktorá podprsenka mi bude držať aj po dvoch pôrodoch?
Dobrý deň, som po dvoch pôrodoch. Jedného kojim (7m.), ale o to až tak nejde. Už od prvého tehotenstva si neviem nájsť podprsenku , zo všetkého mi vypadnú cicky :D viete už si také no..... ako po deťoch, vyťahané. Uz nosím len sporotve lambady lebo som to vzdala , máte nejaky specialny tip alebo strih podprsenky, kde by mi prsia držali PROSIM? Či už niet pomoci. Nosím konfekciu cca 40. ke Ďakujem vám žienky :*
@kosicanka27 treba kúpiť správnu veľkosť. Pozri si toto video, veľmi dobrý návod ako vybrať správnu podprsenku.
Na astratexe najdes urcite. Ja mam odjakziva padnute velke prsia, kosik J (chcem si ich dat zmensit). Mozem nakupovat jedine na astratexe. Podprsenky odtial ich drzia pekne. Ak mas E alebo menej, tiez odporucam Lindex balkonetky
Ahoj,za mňa- skús nájsť nejaký obchodík s prádlom, kde ti predavačka bude vedieť poradiť. Vyskúšas viac strihov, veľkostí... Mne sa osvedčili zn. Triola alebo Lisca.
Ja som si teraz kupila v obchode kde su veci pre mamicky. Mam uz pred porodom 75F a tam maju este sj vacsie velkosti a fakt pekne kusy. Cenovosu okolo 50eur. Radsej by som isla po znackach, co sa specializuju pre mamicky. Bezne podprsenky by mi nesedeli a to nemam nic vytahane zatial. Skus mrknut Amazon napriklad
@kosicanka27 na každé prsia existuje správna podprsenka. Ja mám 30 rokov a 25 rokov mi trvalo prísť na to, akú veľkosť, tvar, štýl zvoliť.
Ja odporúčam ASTRATEX. Skúste. Prsia za to stoja.
Ďakujem vám za rady dievčatá, nemám ich že enormne veľké niečo ako medzi C/D no skôr D len gratulácia už zavungovala. 🙂 Ideme si popozerať vaše stránky , nikdy som nemala kvalitnu podprsenku, väčšinou som si kúpila niečo z pepca, Tesco a pod. Asi už nastala tá chvíľa na niečo lepsie
@kosicanka27 Aj v Bonprixe maju dobre podprdy za super ceny. Treba sa pomerat a podla tabulky objednat.
@kosicanka27 pozri aj Etam, maju velke cisla a podprdy su kvalitne
@kosicanka27 Aj ja odporúčam Astratex. Na ich stránke si zistíš aj tvoju veľkosť akú potrebuješ. Mala som podprsenku aj z Trioly,ale po chvíli sa mi zožmolkovala. A ani mi nenadvihla pekne prsia,ale aspoň mi nevyskakovali 😀 Stála ma 40€. V Astratexe kúpiš aj o polovicu lacnejšie.
@kosicanka27 tak kupit nieco lepsie, ja mam doma dlhodobo D z palmers a pod. Dve dom kupila v Newyorker, ale proste nesedia. Nie je to na denne nosenie. Dobre kusky dva mam z reserved. Vyborne podprsenky ma aj Dita von Teese zo svojej kolekcie. Cenovo stale pristupne. Asi najdrahsi co mam z D verzie je agent provocateur, ale zazrak to teda neni. To ten palmersmi tvarovo sedi viac.
@kosicanka27 nekupujte už NIKDY nekvalitnú podprsenku. Oni nevydržia. Naozaj, obetujte 20-30€, skúste jednu kúpiť a garantujem vám, že už si podprsenku z Pepca nekúpite.
@kosicanka27 ahoj skus podprsenku ktora ma vpredu ako su kosicky aspon 5cm spolu zosite. Mne vyhovuju bezšvové a bez kostic. Urcite najdes, len treba hladat a skusat.
Intimisimi su perfektne.dokonca mam jednu asi 7 rokov a nic jej nieje.len treba na zaciatku investovat
Mam podprsenku nemecka znacka Huber z obchodu Skiny. Som s nou maximalne spokojna. Bola drahsia - okolo 40e, ale je perfektna - bavlna-elastan, bez kostic, sirsie ramienka. Kupila som si k nej taku istu, len inej farby. Maju ju tusim v bielej, telovej a ciernej farbe.
Treba vyskúšať viac modelov aj balkonetky aj klasické strihy, mne napríklad balkonetky vôbec nedržia prší tam kde majú byť 😅 inak Astratex fajn, tiež občas kúpim, ale najradšej nakupujem v predajni, sedí mi napr. značka Lisca...

skus lindex