icon

Ktorá strana vyhrá voľby?

11. sep 2023

Zaujimaju ma vase nazory 🙂

mima1608
15. sep 2023

@erikavesela ale kde. Vykrúcal sa ako had, nevedel sám čo má jeho strana v programe napísané (Dibáková mu ho núkala čítať 😅) a potom nevedel vysvetliť určitú časť programu, na ktorú sa aj moderátorka aj Matovič pýtali. No čistý trapas.

elen_s87
15. sep 2023

@erikavesela To sa neprizná, samozrejme ani pán Naď, ani pani Kolikova ktorej už nebolo blbe robiť počas vlády smeru štátnu tajomníčku.

ika11123
15. sep 2023

Ja si myslím že to vyhrá PS a potom Boch ochraňuj Slovensko 😭

erikavesela
15. sep 2023

@mima1608
@elen_s87 oni su trapni a smiesni vsetci z toho ps...prazdne reci...ziadne skutky...oni su ako ti co hovoria, ze elektrina ide zo zastrcky, ale ako sa tam dostane je uz technicky problem..
Ste nevedeli, ze najvacsim problemom je lgbti komunita, teda hlavne ich manzelstva, kt.nemaju sancu presadit, lebo treba zmenit ustavu a na to nebudu mat dostatok hlasov (technicky problem)..segregacia ciganov v skolach v obciach, kde je 90% ciganov (zase technicky problem, to tam chcu nahnat ine deti? ) povinna skolska dochadzka ukrajinskych deti, vysoke dochodky, vystavba 3 nemocnic (ale, ze v nich nebude mat kto pracovat je zase technicky problem) a ine hovadiny?...vidime to u valla...hlavne, ze mame kopec ciar a kruhov po asfalte a vysadene kvetinky...🙈

erikavesela
15. sep 2023

@ika11123 nie...vyhrat nevyhra.. ale percent bude mat pozehnane ..ja len dufam, ze bratislavcanom s po kralovani valla otvoria oci.

mb2021
Odpoveď bola odstránená
erikavesela
15. sep 2023

@mb2021 ank..poznam a kopec rodenych bratislavcanov, bratislavcanov, kt.rodiny tu ziju cele generacie...vies, my sa medzi sebou pozname

mb2021
Odpoveď bola odstránená
lauricka
1. okt 2023

@triss83 hlavne, ze su dostatocni samovrahovia, ze si znovu zasa raz zvolili Fica, to uz je diagnoza.

lauricka
1. okt 2023

@ika11123 prave naopak, teraz boh ochranuj Slovensko, ked tam zas mate Fica. Ako mozu byt ludia tak zaslepeni a zadubeni v tejto krajine? NIe, ani to si nezasluzia, aby ich boh ochranoval po tomto. Nie, im uz niet pomoci.

lucia851
1. okt 2023

@lauricka no už len PS by bola výhra.lepsie mať Fica ako šimečku

julish
1. okt 2023

@lucia851 prečo? Fico už musel odstúpiť po únose Vietnamca a vražde novinára… v zivote ako právnik nevyhral súd. Simecka sa stal podpredsedom EP… ty aké výkony porovnávaš? Tie na YouTube v mleti ústami?

nattys
2. okt 2023

@lauricka a čo vám konkrétne urobil Fico ?

nattys
2. okt 2023

Toto vám čo zastávate PS nevadí ? Ak máte normálne rodiny a záleží vám na vašich deťoch aby ich načisto nezmagorili na školách a všade kde sa dá tak sa len čudujem...🤢

nattys
2. okt 2023

A že muž môže tiež rodiť ? Odkedy muž rodí? A odkedy mame milión pohlaví ? Iba Adam a Eva pokiaľ viem iba otec a mama ! Nik to nezmení

lenka1208
2. okt 2023

@nattys uz minule to tu bolo pisane ze hento NIE je zo stranky ps, daj nam sem link odtial to mas a prosim ta nesir bludy, uz je po volbach takze fakt sa uz na to vykaslite!

aalt
2. okt 2023

@nattys a este si zabudla dopisat, ze potom tie deti unasaju na Mars a tam z nich robia sexualnych otrokov ... to ako fakt je schopny niekto tomuto uverit? Radost mat takychto volicov ...

nattys
2. okt 2023

@aalt vidno,že ešte 😴 keď nevidíte to zlo čo sa robí okolo nás a veď každý máme iný názor ,ja nikomu neberiem ten jeho...snáď sa vám otvoria niekedy 👀🫶

nattys
2. okt 2023

@lenka1208 áno máte pravdu neni tam ten vek detí teraz to čítam ,ale je tam sama sexualita ,zdravo rozmýšľajúci človek by toto ani na stránku nedal

nattys
2. okt 2023

@lenka1208 tie štandardy pre sexuálnu výchovu v EU nájdete na štandard.sk a ja som tým len chcela povedať že PS takéto veci podporuje ,takže mne to stačí nato aby som ich nevolila ,lebo mi záleží na tom aby detom nemutili hlavičky

aalt
2. okt 2023

@nattys nasi ludia ti dakuju za kus dobre vykonanej roboty ...

lenka1208
2. okt 2023

@nattys tak nabuduce si over na oficialnej stranke ci nieco take co najde kadekde je aj pravda, tak to pricetni a rozmyslajuci ludia robia..nech nie su potom za tych jednoduchsich co siria hoaxy a bludy

aalt
2. okt 2023

@martinusik91
"Vyhrá smer alebo hlas a prezidentka poverí PS zostavením vlády. Potom vraj má prezidentka odísť zo Slovenska. Či to bude naozaj pravda, uvidíme..."
Tak co? A Kollar dokonca prekvapivo vyhlasil, ze volby neboli zmanipulovane ...
Ale ved uz nam zacina raj na zemi. Konecne sme zastavili progresivizmus a liberalizmus ... akurat skoda, ze to je pokrok a sloboda ...

tetapetra
2. okt 2023

@nattys otvor si ich stránku kde majú spísany program🤦🏻‍♀️. A hneď odporúčam prečítať si aj republiku.

nattys
2. okt 2023

@tetapetra no tam hneď vidno kto má bližšie k dobru a kto k zlu ,ale republika sa ani nedostala do vlady čo som sa až čudovala

nattys
2. okt 2023

@nattys to bolo zase zmanipulované...aby mala viac Sas ako republika čo mali väčšie preferencie,olano ani nespomínam lebo tam iba cigáni volili podplateny

martinusik91
2. okt 2023

@aalt Ako v čom som nemala pravdu???Skončil Smer alebo hlas prvý? Skončil. No dobre tak prezidentka poverila smer aby ju nezožrali ale stále sa predpokladá že to smer do 14 dni nestihne a bude to na ps. Oni sú už isto dohodnutí že sa bude čakať aby to nestihol. Vyjadrenia Šimečku tomu nasvedčujú. Je mi jedno čo povedal Kollár. Jasne že neboli zmanipulovane keď mal smer všade ľudí pri počítaní hlasov. Keby Pellegrini držal ústa a nedával najavo že je naklonený aj k nim, to vaše ps by rozhodne druhé nebolo. Jeho chyba.

aalt
2. okt 2023

@martinusik91 Smer 1 a Smer 2 zlozia vladu s prstom v nose. Daj uz pokoj s tymi konspiraciami. A vlastne Fico dnes prijal poverenie na zostavenie vlady od americkej agentky platenej Sorosom!

martinusik91
2. okt 2023

@aalt a od koho ho mal akože iného prebrať🤔??? Choď sa identifikovať ako lampa alebo lietadlo a daj pokoj.

galioska
2. okt 2023

@aalt ty si dobry soros😀