Ktorá strana vyhrá voľby?
Zaujimaju ma vase nazory 🙂
@erikavesela To sa neprizná, samozrejme ani pán Naď, ani pani Kolikova ktorej už nebolo blbe robiť počas vlády smeru štátnu tajomníčku.
Ja si myslím že to vyhrá PS a potom Boch ochraňuj Slovensko 😭
@mima1608
@elen_s87 oni su trapni a smiesni vsetci z toho ps...prazdne reci...ziadne skutky...oni su ako ti co hovoria, ze elektrina ide zo zastrcky, ale ako sa tam dostane je uz technicky problem..
Ste nevedeli, ze najvacsim problemom je lgbti komunita, teda hlavne ich manzelstva, kt.nemaju sancu presadit, lebo treba zmenit ustavu a na to nebudu mat dostatok hlasov (technicky problem)..segregacia ciganov v skolach v obciach, kde je 90% ciganov (zase technicky problem, to tam chcu nahnat ine deti? ) povinna skolska dochadzka ukrajinskych deti, vysoke dochodky, vystavba 3 nemocnic (ale, ze v nich nebude mat kto pracovat je zase technicky problem) a ine hovadiny?...vidime to u valla...hlavne, ze mame kopec ciar a kruhov po asfalte a vysadene kvetinky...🙈
@ika11123 nie...vyhrat nevyhra.. ale percent bude mat pozehnane ..ja len dufam, ze bratislavcanom s po kralovani valla otvoria oci.
@mb2021 ank..poznam a kopec rodenych bratislavcanov, bratislavcanov, kt.rodiny tu ziju cele generacie...vies, my sa medzi sebou pozname
A že muž môže tiež rodiť ? Odkedy muž rodí? A odkedy mame milión pohlaví ? Iba Adam a Eva pokiaľ viem iba otec a mama ! Nik to nezmení
@martinusik91
"Vyhrá smer alebo hlas a prezidentka poverí PS zostavením vlády. Potom vraj má prezidentka odísť zo Slovenska. Či to bude naozaj pravda, uvidíme..."
Tak co? A Kollar dokonca prekvapivo vyhlasil, ze volby neboli zmanipulovane ...
Ale ved uz nam zacina raj na zemi. Konecne sme zastavili progresivizmus a liberalizmus ... akurat skoda, ze to je pokrok a sloboda ...
@aalt Ako v čom som nemala pravdu???Skončil Smer alebo hlas prvý? Skončil. No dobre tak prezidentka poverila smer aby ju nezožrali ale stále sa predpokladá že to smer do 14 dni nestihne a bude to na ps. Oni sú už isto dohodnutí že sa bude čakať aby to nestihol. Vyjadrenia Šimečku tomu nasvedčujú. Je mi jedno čo povedal Kollár. Jasne že neboli zmanipulovane keď mal smer všade ľudí pri počítaní hlasov. Keby Pellegrini držal ústa a nedával najavo že je naklonený aj k nim, to vaše ps by rozhodne druhé nebolo. Jeho chyba.
@martinusik91 Smer 1 a Smer 2 zlozia vladu s prstom v nose. Daj uz pokoj s tymi konspiraciami. A vlastne Fico dnes prijal poverenie na zostavenie vlady od americkej agentky platenej Sorosom!
@aalt a od koho ho mal akože iného prebrať🤔??? Choď sa identifikovať ako lampa alebo lietadlo a daj pokoj.

@erikavesela ale kde. Vykrúcal sa ako had, nevedel sám čo má jeho strana v programe napísané (Dibáková mu ho núkala čítať 😅) a potom nevedel vysvetliť určitú časť programu, na ktorú sa aj moderátorka aj Matovič pýtali. No čistý trapas.