icon

Ktorá strana vyhrá voľby?

11. sep 2023

Zaujimaju ma vase nazory 🙂

oli18
11. sep 2023

@tetapetra ja som odhovorila svoju vtedy 80 rocnu svokru. A co je na tom zle? Uz to nevedela objektivne posudit, Meciara lutovala, preto ho chcela volit. O nejakom jeho programe nemala ani paru, ako dnesni niektiri seniori o Ficovom.

viestta
11. sep 2023

@hruska91 ta stranka mi moc nepomohla, mam to 80% na 80% pre tych dvoch co by som volila. Budem asi hadzat korunou

tetapetra
11. sep 2023

@triss83 nemyslím si,že toto je zdravý rozum. Nikdy som nesympatizovala s takými stranami ako boli HZDS Smer SNS. Odkrútila som si v štátnom za vlády posledných dvoch

mima1608
11. sep 2023

@1177 prečo mi tento scenár príde dosť reálny? 😅😅😅

lucia851
11. sep 2023

Smer

hladamematku
11. sep 2023

tisicrocne skusenosti hovoria, ze ked su ludianespokojni frustrovani, sklamani, ked je ekonomika dole je nejaka kriza tak vyhravaju populisticke, klamarske, fasiticke a kriminalisticke strany

oli18
11. sep 2023

@triss83 nikde nepisem o PS.

tetapetra
11. sep 2023

@1177 mám nový 🤣

viestta
11. sep 2023

@oli18 v jednom mas pravdu, nevedia o volebnom programe nic. Ale to nielen stari, aj mladi a je jedno aku stranu sa chystaju volit

triss83
11. sep 2023

@tetapetra to ešte nemáš veľa odrobené, veď za 3 roky máme 3 vládu.

triss83
11. sep 2023

@oli18 stačí mu tvoj popis a je to hneď jasné

simca06022011
11. sep 2023

Tak ten testik mi vysiel uplne schizofrenicky :DDDD vsetko odhora dole sa mi ukazalo s rozdielom tak 1%... od 54-65% :DDD nic moc. A myslim, ze sas ma ten program "naj" zostaveny v prospech kazdeho a preto takmer kazdemu vyjde vysoko... len zase "program" zvladne vsetko... len realita potom v parlamente je ina.

tetapetra
11. sep 2023

@triss83 mám odrobenych 25 rokov. Mala som na mysli, že som robila v štátnom keď boli pri moci smer spolu s SNS. Samozrejme aj keď bolo olano,

mamickalisticka
11. sep 2023

Tak po tomto čo tu čítam, ma reálne chytá panika... 🤕 asi tie kufre z dovolenky ani nebudem vybalovat 🙈😂🤐

triss83
11. sep 2023

@viestta sledujem programy politických strán, inak by som nemala objektívny pohľad na voľby. O to viac sledujem konkurenciu, s čím prichádzajú, či tam je nejaké prekvapenie, niečo skutočne dobré, alebo teda úplne hlúposti 😉

viestta
11. sep 2023

@triss83 aspon niekto si s tym da robotu, ale co si budeme hovorit, kolko je nas takych?

triss83
11. sep 2023

@simca06022011 nuž tak si potom konzervatívny volič a mala by si zvážiť svoje rozhodnutie 🤣🤣🤣. Mám zhodu skoro 80%.

denithestrange1993
11. sep 2023

Chcem verit,ze PS 🙏

maryetta
11. sep 2023

Smer/hlas. Hlas/smer.
Rozdelili sa aby sa mohli spojit. A nikto mi nevyhovori ze nie.
Uvidime kto dalsi bude v poradi…

matkahelka
11. sep 2023

fico urcite vyhra a urcite zostavi aj vladu. s pellem, kollarom, moznosti je fura. stavim pol kralovstva, ze fico sa vlady nepusti, ved teraz par rokov nevladol, uz ho chudaka trasie.

joesvk
11. sep 2023

Vyzerá to na Smer, ale veľmi dúfam,že sa prieskumy mýlia.

lenka1208
11. sep 2023

@1177 fuha tak toto ak sa stane realitou tak ozaj balim kufre

elmivelmi
11. sep 2023

@maryetta aha ,any zasa Fico mal partaka?To nie je zla myslienka.Takto to moze smer hlas zasa dat.Inak sa cudujem Ficovi,ci uz nema dost nahrabaneho ze sa tk stale snazi.O co mu ide

mima1608
11. sep 2023

@elmivelmi tu nejde o peniaze, ale o ego. Podľa mňa je to dosť očividné

elmivelmi
11. sep 2023

@mima1608 Pravdepodobne o to ale aj tak ze sa na to nevykasle uz.Uz ani nevyzera zdravo inak.

maranta_leuconeura
11. sep 2023

Uprimne, nepoznam ludi co volia Smer ani Republiku, takze nemam koho odhovarat. Volicov Hlasu par je, inak cele moje okolie bude volit strany PS, SaS, Demokratov, dokonca aj OLANO (dost pre mna nepochopitelne, ale budis, su to slobodne volby). Ale to sedi, kedze som z Bratislavy, predpokladam ze Smer a Republika su hlavne hladove doliny, dediny, menej vzdelani ludia, co nakoniec potvrdzuju aj nejake robene prieskumy.

simca06022011
11. sep 2023

@triss83 mozno to bude tymi neutralnymi odpovedami na niektore otazky, ktore su mu fakt uplne jedno :DDD skusim to este raz :D

simca06022011
11. sep 2023

no len ja neviem, tiez som vzdy isla, ze pozriem program a vyberiem, ale kto sa realne po volbach zaobera nejakym programom?? u nas vacsiou mam potom pocit ze sa vadia a riesia ine veci, ale program nie.. inak by sme sa uz mali ako prasiatka v zite, tolko dobreho slubuju za 20rokov co chodim volit :DDD

triss83
11. sep 2023

Úprimne si myslím, že treba zmeniť volebný systém na Slovensku a vtedy budú voľby spravodlivé. Slovensko, nie je len Bratislava. Regionálne rozdiely sú veľké a časom budú, ešte väčšie. Každý kút Slovenska má mať svoje zastúpenie v parlamente a nie 80% Bratislavy.

maranta_leuconeura
11. sep 2023

Ale co si myslim ze prekvapi KDH, ze sa dostanu aj ze budu mat dost mandatov. Jednak kvoli tomu, ze tam dlho neboli, tak aj ti co ich minule nevolili im to tentokrat daju, tiez kvoli tomu, ze konzervativni volici tentokrat nemaju velmi iny vyber, Kollar je uz s tou svojou krestankou pretvarkou nepresvedcivy, a tiez aj kvoli tomu, ze ked jednu skupinu urazis tym, ze ich nazves pliagou, druhu potesis, lebo si to myslia rovnako, len sa to hanbili povedat.