Ktorá strana vyhrá voľby?
Zaujimaju ma vase nazory 🙂
Smer
tisicrocne skusenosti hovoria, ze ked su ludianespokojni frustrovani, sklamani, ked je ekonomika dole je nejaka kriza tak vyhravaju populisticke, klamarske, fasiticke a kriminalisticke strany
Tak ten testik mi vysiel uplne schizofrenicky :DDDD vsetko odhora dole sa mi ukazalo s rozdielom tak 1%... od 54-65% :DDD nic moc. A myslim, ze sas ma ten program "naj" zostaveny v prospech kazdeho a preto takmer kazdemu vyjde vysoko... len zase "program" zvladne vsetko... len realita potom v parlamente je ina.
Tak po tomto čo tu čítam, ma reálne chytá panika... 🤕 asi tie kufre z dovolenky ani nebudem vybalovat 🙈😂🤐
@simca06022011 nuž tak si potom konzervatívny volič a mala by si zvážiť svoje rozhodnutie 🤣🤣🤣. Mám zhodu skoro 80%.
Chcem verit,ze PS 🙏
Smer/hlas. Hlas/smer.
Rozdelili sa aby sa mohli spojit. A nikto mi nevyhovori ze nie.
Uvidime kto dalsi bude v poradi…
fico urcite vyhra a urcite zostavi aj vladu. s pellem, kollarom, moznosti je fura. stavim pol kralovstva, ze fico sa vlady nepusti, ved teraz par rokov nevladol, uz ho chudaka trasie.
Vyzerá to na Smer, ale veľmi dúfam,že sa prieskumy mýlia.
Uprimne, nepoznam ludi co volia Smer ani Republiku, takze nemam koho odhovarat. Volicov Hlasu par je, inak cele moje okolie bude volit strany PS, SaS, Demokratov, dokonca aj OLANO (dost pre mna nepochopitelne, ale budis, su to slobodne volby). Ale to sedi, kedze som z Bratislavy, predpokladam ze Smer a Republika su hlavne hladove doliny, dediny, menej vzdelani ludia, co nakoniec potvrdzuju aj nejake robene prieskumy.
@triss83 mozno to bude tymi neutralnymi odpovedami na niektore otazky, ktore su mu fakt uplne jedno :DDD skusim to este raz :D
no len ja neviem, tiez som vzdy isla, ze pozriem program a vyberiem, ale kto sa realne po volbach zaobera nejakym programom?? u nas vacsiou mam potom pocit ze sa vadia a riesia ine veci, ale program nie.. inak by sme sa uz mali ako prasiatka v zite, tolko dobreho slubuju za 20rokov co chodim volit :DDD
Úprimne si myslím, že treba zmeniť volebný systém na Slovensku a vtedy budú voľby spravodlivé. Slovensko, nie je len Bratislava. Regionálne rozdiely sú veľké a časom budú, ešte väčšie. Každý kút Slovenska má mať svoje zastúpenie v parlamente a nie 80% Bratislavy.
Ale co si myslim ze prekvapi KDH, ze sa dostanu aj ze budu mat dost mandatov. Jednak kvoli tomu, ze tam dlho neboli, tak aj ti co ich minule nevolili im to tentokrat daju, tiez kvoli tomu, ze konzervativni volici tentokrat nemaju velmi iny vyber, Kollar je uz s tou svojou krestankou pretvarkou nepresvedcivy, a tiez aj kvoli tomu, ze ked jednu skupinu urazis tym, ze ich nazves pliagou, druhu potesis, lebo si to myslia rovnako, len sa to hanbili povedat.

@tetapetra ja som odhovorila svoju vtedy 80 rocnu svokru. A co je na tom zle? Uz to nevedela objektivne posudit, Meciara lutovala, preto ho chcela volit. O nejakom jeho programe nemala ani paru, ako dnesni niektiri seniori o Ficovom.