Ktorá z vás rada fotí?
Ktora z vas este rada foti, nielen deti? Ako ste pokrocile a aky mate fotak, objektivy? Na co sa zameriavate, chodite na fotovikendy? 🙂
aha. skoda jej. a ak este mozem podotknut 😅 pozor na useknute ruky, mas ju dost natesno.
na tej prvej ma hlavu natesno, ale to mi tam az tak nevadilo. i ked samoska by bolo lepsie, keby bol ca. rovnaky priestor, ako ma aj nad hlavou 😉 lahko sa hovori druhym, tazsie je to odfotit 😀
pri tejto druhej .... nieco mi nesedi. mozno vela rekvizit? hmmmm. asi aj tie seknute hodiny vlavo a ze jej je vidno len jednu ruku. fakt neviem. asi by som zobrala macika, dala ju viac na stred alebo ju otocila zprava dolava, ako je aj ta prva fotka. a ze by oboma rukami drzala tie hodiny.
babule prcham domov, zajtra si vas precitam, ak este budete mat cas pisat. pekny vecer!
hej este aj odrazove dosky mam a filter,na to som akosi pozabudla 🙂
baby dakujem za nazor 🙂
ahoje baby nakukla som vam do temy ... no ja sa par rokov fotkou zivim, ale od narodenia olivera sa mi nechce moc fotit 🙂 normalne si potrebujem od toho odpocinut ... ale raz za cas ho odfotim 🙂 a satci to 🙂 ja som canon5D , ateleierova fotka ma moc nebavi, fotim najradsej uplne ako tomu vravim na koleno, svetlo clona, cas ... ziadne filtre, stativy a podobne ... potom to uz len hodim do macu a doladim vo Ps ... paci sa mi aku mate energiu do fotenia 🙂 tak sa drzte a vela cvakajte . ja teraz vsetko fotim na iphone ... deti mi budu dakovat 🙂 ale ako sa vravi suster chodi bosi ... album neviem ci sa mi tu zobrazuje, ale musela som vymazat kradli mi fotky ...
@briketa ahoj, super foto!!! 🙂 a nepoprhlila ju???
to viem, o tom stojane som tiez rozmyslala... len u nas je jedna firma, oni maju trosku kvalitnejsie tie dosky, len je ich iba zvlast dostat... a ten difuser by som chcela trosku väcsi asi ako tie ostatne. neviem, porozmyslam este, ved to neponahla zatial...
malicke meduzky neprhlia.
cim lepsie a kvalitnejsie prislusenstvo si kupis, tym viac si navzdy vybavena
no..ved to, radsej pockat a kupit kvalitne, to vydrzi ...
pozeram uv filter.. rozhodujem sa medzi hoya a hama... rozdiel asi 50eur. fuuuha, to je dost, nie? alebo mam kupit len polarizacny? kupit uv filter na ochranu objektivu... no neviem.
poslali mi mail, ze objektiv zas o tyzden... ze ich zabudli poslat. 😠 takze aj filter som odlozila... i ked stale uvazujem nad tym, ci sa oplati dat o 50 eur viacej len za uv filter na ochranu objektivu...neurobi taku istu sluzbu lacnejsi???? 😕

@sisa2 neni koleno je to biela latka na kt.sedela toto nebolo orezavane