icon

Ktorá z vás rada fotí?

briketa
8. mar 2009

Ktora z vas este rada foti, nielen deti? Ako ste pokrocile a aky mate fotak, objektivy? Na co sa zameriavate, chodite na fotovikendy? 🙂

maatuulka
8. aug 2011

Ahoj maminy, mam na Vas jednu otazocku. Mam Fujifilm finepix s5800 no chcela by som skusit nieco lepsie, no pre mna cenovo dostupne.. tak som nasla 2 fotoaparaty ktore mam k dispozicii
Canon S3is
Fujifilm finepix s2500hd

ktorý by ste mi odporucili? Alebo mam ostat pri tom svojom s5800 a neskor si nasetrit uz na kvalitnu zrkadlovku?
Diky 🙂

barbarka
8. aug 2011

ahojte, vitam vsetkych novych, ospravedlnujem sa ze som sa dllllllho neozvala, moc toho teraz nestiham.
pridavam aspon dve fotky mojho drobca v tomto "letnom" pocasi

barbarka
8. aug 2011

@maatuulka zalezi co chces fotit, zrkadlovka ma ovela viac moznosti ale zase musis investovat do objektivov a pod. ale kompaktom nenafotis tak ako zrkadlovkou

dankamat
8. aug 2011

začínam fotiť s Nikonom 3100 🙂

nikonka
8. aug 2011

baby, dame daku ulohu? aj by sme mohli nieco vymysliet, nejak stagnujem 😖

mirica4
8. aug 2011

@nikonka jj treba niečo vymyslieť na du nové..lebo už neveim čo od rozkoše..a je to hrozné ak zaspávam rozmýšľam nad fotením že čo a ako asi mi šibe 😅
a čo na du? architektura, sochy, záber v protisvetle, alebo akty?? 😀 😀 ..nočné fotenie alebo však vymyslite.. 🙂

babatko88
8. aug 2011
nelicefo
8. aug 2011

Ahojte,včera som cvakla zopár foto ale "až" dve sa mi páčia,tak zajtra hodím ten "podarok" 😀

@saskarisko čiže iba v jazyku a videu je rozdiel? 😝 😅

nelicefo
8. aug 2011

@maatuulka Ahoj ja som mala kompakt,potom našich chytila foto mánia,čiže máme zrkadlovku,ale vôbec som s ňou neni spokojná,ale samozrejme čo sa dalo čakať za 450€ 😉 Takže radšej už naštri na niečo lepšie 😉 😅

maatuulka
8. aug 2011

@nelicefo diiky za pomoc 🙂

annika11
8. aug 2011

@mirica4 ja len tak pre kontrolu, že geometrické tvary okolo nás....niečo takéto môže byť? malá sa dnes hrala s kockami, tak som sa o niečo pokúsila 🙂

a inak, čo by ste povedali ako na tému fotenia....brúsené sklo, šperky....
@barbarka krásne foto, malý má úžasné očká 🙂

barbarka
8. aug 2011

@nelicefo aku mas zrkadlovku?

nelicefo
8. aug 2011

@barbarka Olympus E-450

barbarka
8. aug 2011

@nelicefo moj stal totizto tiez asi tak ako tvoj a stazovat si teda nemozem - mam nikon d60 uz 2,5roka ako nie je to ziadna vyhra ale myslim ze na tiez zaciatky krasne posluzil, no a este musi sluzit aspon raz tolko kym nenasetrim na ff 😀 😅

nelicefo
8. aug 2011

@barbarka Ja chcem kúpiť tú 3000,3100 alebo 5000 🙂 Možno D90,ale uvidíme lebo tá už nie je najlacnejšia 😉 😅 Jasné chápem,veď aj tento slúži,ale už chcem niečo "namakanejšie" 😅 😅 😅 xi-xi...som ja náročná čo? 😝 😀 😀

barbarka
8. aug 2011

@nelicefo ono tie nikony su asi lepsie, ale s inym skusenost nemam, takze porovnat neviem, d90 je fajny fotacik, no ja by som rada uz ff ale to je hudba daaaaalekej buducnosti 😅

nelicefo
8. aug 2011

@barbarka Nikon má moje krsňa,som si zopár foto cvakla,iné delo už on má tuším D700 alebo 7000 😝 Tak Nikony....to už moja láska 😵 Neviem vraj aj Canon je super značka,ale neviem si predstaviť že by som fotila Canonom 😀 Teraz budem vyzerať asi ako najväčší trulo,ale čo je to ff? 😅

barbarka
8. aug 2011

@nelicefo Full frame , no hej na d 700 by som sa nechala ukecat 😅

zajo79
8. aug 2011

@nelicefo d700 a d7000 je sakra rozdiel 😎

olienka12
8. aug 2011

@nikonka aka tema ti beha po rozume?

nikonka
8. aug 2011

@olienka12 noooo, mne sa celkom pozdava co spominala @mirica4 - to protisvetlo.....

olienka12
9. aug 2011

@nikonka hehe mne tiez 🙂))))

nikonka
9. aug 2011

ok, tak ideme na to 😉

lili_a_mimi
9. aug 2011

uff, ze protisvetlo??? 😕 no mozem to skusit, ale nerucim za to, ze sa mi nieco podari... 😅 ale vyzvy je vyzva 😉

qetinka
9. aug 2011

du? protisvetlo?? uff,ok,snad sa zadarí...

pripajam foto..moja malá🙂
ona si tak zvykla na foťak..a strašne rada sa fotí🙂))chalani su ešte malý..ale aj tý si uz zvyknutý 😀

bihan
9. aug 2011

@nelicefo ak chces casto tacit video, vezmi d5100-ku, ak len trosku, tak 3100-ku. a ak ti na videu nezalezi, ale chces AF motor v tele (lebo to tieto dva nemaju) tak d90. 3000 a 3100 maju ovela viac rozdielov nez len jazyk a video, odporucam recenzie na ephote.

zajo79
9. aug 2011

@bihan ja teda neviem... ak je moznost videa vo fotaku, nikdy to nebude take ako v kamere. ostrenie a tak podobne... nikdy som si nevyberala fotak podla toho ze sa da na nom snimat aj video

skor sa riadit inymi vecami - prezriet recenzie a sa rozhodnut, ak je moznost ist kuk niekam do obchodu a skusit v ruke

nelicefo
9. aug 2011

@zajo79 Viem že je to veľký rozdiel 😉 😝 Mala som už oba v ruke,ale keď ja som vždy hrozne vyberavá 😝 😀

@bihan Ok,pozriem tie rezencie 😉

Uff protisvetlo...to u mňa nemdopadne dobre 😀 😝 Ale tak skúsim niečo 😉 🙂

bihan
9. aug 2011

@zajo79 to je sice pravda, ale pre niekoho je to kriterium vyberu 🙂 ja som dobre video chcela, lebo vlacit zrkadlo, nahr. objektiv, veci pre deti a este aj kameru fakt nezvladam. A zase v tych novych crop zrkadlach nejake zasadne rozdiely nie su. So vsetkymi sa daju fotit skvele aj mizerne fotky.