icon

Ktorá z vás rada fotí?

briketa
8. mar 2009

Ktora z vas este rada foti, nielen deti? Ako ste pokrocile a aky mate fotak, objektivy? Na co sa zameriavate, chodite na fotovikendy? 🙂

wewerka000
4. nov 2011

@nelicefo ako si nainstalovala piknic?mne to cez picassa nejde ☹

wewerka000
4. nov 2011

@nelicefo aa uz tomam ale tam pytaju peniaze.ty mas aky piknik?

nelicefo
4. nov 2011

@dadush
@wewerka000 kocky mne to automaticky cez picasu zobrazi.
Kuk foto

nelicefo
4. nov 2011

@dadush
@wewerka000 zle to vidiet tak tu je to orezane

nelicefo
4. nov 2011

@mirica4 vianoceeeee 😀 😀 😀

wewerka000
4. nov 2011

@nelicefo dostala som sa tam ale ak spravim fotku chcu platit ,ty to mas zadarmo?

nelicefo
5. nov 2011

@wewerka000 ano 😕

dadush
6. nov 2011

@nelicefo zadarmo je picnic ale picnik premium ten je uz plateny, nie?

nelicefo
6. nov 2011

@dadush no hej. ale ja si tam dam iba tie texty,ramiky to su neni premium 😉
A ja akurat citam...ja som @wewerka000 zle pochopila 😅 😉

annika11
8. nov 2011

konečne sa mi podarilo vystihnúť svetielka v očkách na moju spokojnosť 🙂 som na seba pyšná 😉 😀

natalienka12
9. nov 2011

čaute baby chcem sa spýtať tie čo máte zrkadlovku, máte aj blesk? Ja uvažujem o jeho kúpe lebo s intzerným bleskom sú hrozné fotky.

hajanka
9. nov 2011

@natalienka12 ahoj, ja nemam blesk, takze ho ani nepouzivam, drzim sa zasady ze fotim iba ked je dobre svetlo, ale tak, ja nefotim profesionalne 🙂 ak je naozaj treba, tak si viem jemne priblesknut vstavanym bleskom, len si treba korigovat intenzitu.

barbarka
9. nov 2011

@natalienka12 nemam blesk, fotim najma vonku a teda ak fotim vo vnutri snazim sa tiez bez blesku 😉 ale teda do buducnosti ho urcite planujem, najma kvoli foteniu akcii vo vnutri - svadby a pod. lebo tam si podmienky nevyberiem 😉

annika11
9. nov 2011

@natalienka12 ja sa snažím fotiť bez blesku, lebo tak sa mi páčia fotky najviac....samozrejme niekedy sa tomu nevyhneš a musíš ho použiť....ja si myslím, že pokiaľ nefotíš profi, tak ti stačí ten vstavaný, ale to je samozrejme len môj názor 😅 😉

nelicefo
11. nov 2011

@annika11 krasne fotocky

nelicefo
11. nov 2011

@natalienka12 mam iba vstavany a ten moc nepouzivam 😉 ale do buducnosti planujem 😉

annika11
11. nov 2011

@nelicefo dakujem 😉

nelicefo
11. nov 2011

@annika11 ozaj mozno si to tu uz pisala ale moja pamat vies ako. 😀
Spokojna s 50? 🙂

annika11
12. nov 2011

@nelicefo áno a veľmi, aj ked priznávam treba si zvyknúť, že sa nedá zoomovať 🙂 to mi niekedy chýba 🙂 ale fotky sú úplne nádherné

nelicefo
12. nov 2011

@annika11 🙂 super tak to som rada 🙂

annika11
13. nov 2011

mimochodom ženušky, nedáme si nejakú novú tému na DU??? tie jesenné fotky sa nejako neujali, moc ich tam teda nie je.....nejaké nápady?

nelicefo
13. nov 2011

@annika11 vianoce. 😀 Ale nie...neviem naozaj. 🙂)) Ja nestíham vonku nič fotiť. 😅 nejaký interér?? 😕 😅

annika11
13. nov 2011

@nelicefo na cianočnú tému je podľa mňa ešte skoro, to je tak na december, ked sa začne advent, tak bude čo fotiť 😀 neviem....a čo takto ľudská tvár a pocity 🙂 ?????

nelicefo
13. nov 2011

@annika11 Veď tie vianoce som myslela ironicky 😀 😀 😀 😉 No môže byť. 🙂 🙂

annika11
13. nov 2011

@nelicefo 😉 🙂

nelicefo
13. nov 2011

Tak čo teda ostatne kocky? 😕 🙂

petra1303
15. nov 2011

Ahojte...chcela by som sa od Vas aby ste mi poradili...idu vianoce a ja by som rada zrkadlovku...nech si mozem deticky fotit...vobec sa tomu nerozumiem potrebujem nieco co zvladne zaciatocnik a za rozumnu cenu...niekde na nete som dostala radu nikon D40 ale mne to nic nehovori... 😅 poradite mi???

barbarka
15. nov 2011

@petra1303 co je rozumna cena? 😉 no d40 sa uz nevyraba a teda zozenies iba pouzivanu, ja mam d60 je to na zaciatok dobry fotacik ale teda tiez uz nie je novy v predaji

nelicefo
15. nov 2011

@petra1303 co tak Nikon D3100 alebo Nikon D5100? 🙂

P.S. kocky pamatate co ste sem dali link na ten cerveny nikon? Dnes som ho videla nazivo vo fotolabe a je omnoho krajsi ako na fotkach. 😉 🙂

annika11
15. nov 2011

@petra1303 ja som úplný amatér 🙂 samouk, mám nikon 3000 a som moc spokojná, celkom jednoducho sa ovláda, stál ma niečo okolo 500e, neviem presne , lebo som si ho brala na splátky a platím si ešte nejaké poistenie proti pádu a poškodeniu, odcudzeniu 🙂 myslím, že pre začiatočníka dobrý foťáčik, po čase si môžeš dokúpiť lepší objektív, ak sa zoznámiš už s technickou stránkou