Ktorá z vás rada fotí?
Ktora z vas este rada foti, nielen deti? Ako ste pokrocile a aky mate fotak, objektivy? Na co sa zameriavate, chodite na fotovikendy? 🙂
@nelicefo dostala som sa tam ale ak spravim fotku chcu platit ,ty to mas zadarmo?
@dadush no hej. ale ja si tam dam iba tie texty,ramiky to su neni premium 😉
A ja akurat citam...ja som @wewerka000 zle pochopila 😅 😉
čaute baby chcem sa spýtať tie čo máte zrkadlovku, máte aj blesk? Ja uvažujem o jeho kúpe lebo s intzerným bleskom sú hrozné fotky.
@natalienka12 ahoj, ja nemam blesk, takze ho ani nepouzivam, drzim sa zasady ze fotim iba ked je dobre svetlo, ale tak, ja nefotim profesionalne 🙂 ak je naozaj treba, tak si viem jemne priblesknut vstavanym bleskom, len si treba korigovat intenzitu.
@natalienka12 nemam blesk, fotim najma vonku a teda ak fotim vo vnutri snazim sa tiez bez blesku 😉 ale teda do buducnosti ho urcite planujem, najma kvoli foteniu akcii vo vnutri - svadby a pod. lebo tam si podmienky nevyberiem 😉
@natalienka12 ja sa snažím fotiť bez blesku, lebo tak sa mi páčia fotky najviac....samozrejme niekedy sa tomu nevyhneš a musíš ho použiť....ja si myslím, že pokiaľ nefotíš profi, tak ti stačí ten vstavaný, ale to je samozrejme len môj názor 😅 😉
@natalienka12 mam iba vstavany a ten moc nepouzivam 😉 ale do buducnosti planujem 😉
mimochodom ženušky, nedáme si nejakú novú tému na DU??? tie jesenné fotky sa nejako neujali, moc ich tam teda nie je.....nejaké nápady?
Ahojte...chcela by som sa od Vas aby ste mi poradili...idu vianoce a ja by som rada zrkadlovku...nech si mozem deticky fotit...vobec sa tomu nerozumiem potrebujem nieco co zvladne zaciatocnik a za rozumnu cenu...niekde na nete som dostala radu nikon D40 ale mne to nic nehovori... 😅 poradite mi???
@petra1303 ja som úplný amatér 🙂 samouk, mám nikon 3000 a som moc spokojná, celkom jednoducho sa ovláda, stál ma niečo okolo 500e, neviem presne , lebo som si ho brala na splátky a platím si ešte nejaké poistenie proti pádu a poškodeniu, odcudzeniu 🙂 myslím, že pre začiatočníka dobrý foťáčik, po čase si môžeš dokúpiť lepší objektív, ak sa zoznámiš už s technickou stránkou

@nelicefo ako si nainstalovala piknic?mne to cez picassa nejde ☹