Ktoré celebrity sú vám nesympatické?
Ahojte, maté nejakú celebritu ktorá je vám nesympatická? Ak áno, tak prečo?
Malachovská a jej dcéra, Mórová ako sa všade nechať počuť, že muži sa boja silných a inteligentných žien.Z chlapov Vincze, Svajda
Mne nerezu tie gumove usta, cim starsie, tym sa im vekom usta zvacsuju, Mazikova, Studenkova, Dara Rolins plus ten afekt. Potom si oblizuju tie obrovske usta koncekom jazyka bez mimiky, ale uz ich dobiehaju aj mladsie rocniky tu spominane.
Nemozem si pomoct, mne tie obrovske usta evokuju skodny hmyz v zahrade.
@bublinka1426 no a nie? Veď už len keď sedela v porote neviem už akej súťaže akonáhle sa tam objavil mladý pozeratelny chlap sa tam začala natriasat ako sprostá.
@beata_k sajfa a humor ? Ten nema ziadny.. on je len extremne namysleny, sebavedomy tvor ktory si mysli ze byt sarkasticky a niekedy az hnusny ku druhym ludom je spravne. Pre mna je to len uboziak
Mne tiež veľa z tých čo ste spomenuli a ešte aj Cvirikova čo uvádza šport na JOJke. Potom ešte Kanocz.
Myslela som si, že vlastne nikto mi nelezie na nervy ale ako tak čítam tie mená, tak si vravím, že áno, aj táto, aj táto... Fakt je, že s množstvom z nich vlastne "neprichádzam do kontaktu", televizu sledujem málo, IG nemám... Keďže ma nejak nezaujímajú, tak všetky tie povrchné články o nich ignorujem. Ale... V poslednej dobe mi idú na nervy tie pritrtlé dvojičky, ktoré súťažia, ktorá bude mať čím skôr decko. Tie pomaly človek nájde aj keď otvorí záchod. A dlhodobo nemám rada Veru Wisterovú. Ona je inteligentná, scestovaná, sčítaná, má prehľad ale proste jej vystupovanie mi nesedí.
@domininini presne a keď sa opýtal adely niečo o pomalých spermiach či čo, tak už definitívne ukázal,že je idiot.
@jankalukasova áno tu nemám rada ani ja. Bola mi nesympaticka hneď ako ju Jopo predstavil ako novu moderátorku Deky 😀😀😀
Jaaaj a úplne som zabudla na nášho národného inseminátora Boriska 😀
Nechapem, kolko pozornosti a uvah venujete ludom, co sa vam nepacia. Vobec by mi nenapadlo, ze niekomu vadi Cirova, Marcinkova, Vincze...
@limoncino áno, presne. Od prvého momentu. Ale pritom ja ju mám naozaj sa inteligentnú ženu, nemôžem nič povedať, len proste mi nesadla.
Jasmina a Rytmus, Twinsky, Čírova, Pocisková ,Tuma , Čekovsky , vsetky Kardashianky , Meghan , Tom Cruise ....
Twins, Cibulková, Moórová, Fialová, Bičan, Kemka, Sajfa … 😀
@alandra Aká Megan ak sa smiem opýtať?
Sajfa,Plačkova,Cibulkova,a naj naj Bičan a samozrejme krasotinky Nizlove😉a Jasmina ja len dufam že nebude moderovat zas čSMT
@limoncino suhlasim, len ma to pobavilo.
@lenka.25 zachvilku bude mat dalsie decko

@bublinka1426 áno, pochopila som že si súhlasila, len som mala potrebu to rozviesť do podrobností 😀
Brychtova... neznesiem jej prejav
@sisa_s
@queen_mary
Chcem vam len povedat, ze par x som s nou mala nieco docinenia a je presne taka. Taka pohodacka.
Takisto aj manzel a deti. Vychovane, poprosia, podakuju, vedia sa spravat.
Ale sympatie su samozrejme individualne.
SIsa Sklovská
Asi Markle a asi nie je az taka celebrita ked nevies ktora 😁
Mamba Dasha ta sa neustale na nieco stazuje čo som si vsimla na ig az som ju prestala sledovat. Nizlove ochvilu namna vyskocia aj z chladnicky, spolu aj s kandračom ten je uz tiez vsade. Bičan, sajfa, vincze, studenkova, marcinkova to ani nekomentujem
@tykat Tak mňa v prvom momente napadla Megan Fox😅
Kandrac, otrasny ksicht a všade pichnuty, vyskereny ako pacient z liecebne, dalej Plackova a spol, Mazikova, Studenkova, Cirova, Bican a ten jeho lalok, Vacvalova a tiez ten jej lalok (nechapem, peniaze maju ako pliev a nemajú na plastiku laloka?) Jana Hrmi, pekna šikovná, ale ten hlas ked pocujem trha mi ucho, pomoooc 🤦♂️
Veď Markle alias vojvodkyňa zi Sasexu manzelka princa Harryho 😆
Nevadi mi nikto