icon

Ktoré celebrity sú vám nesympatické?

11. jún 2023

Ahojte, maté nejakú celebritu ktorá je vám nesympatická? Ak áno, tak prečo?

jj298
Odpoveď bola odstránená
luccija
11. jún 2023

Malachovská a jej dcéra, Mórová ako sa všade nechať počuť, že muži sa boja silných a inteligentných žien.Z chlapov Vincze, Svajda

0silvia0
11. jún 2023

Mne nerezu tie gumove usta, cim starsie, tym sa im vekom usta zvacsuju, Mazikova, Studenkova, Dara Rolins plus ten afekt. Potom si oblizuju tie obrovske usta koncekom jazyka bez mimiky, ale uz ich dobiehaju aj mladsie rocniky tu spominane.
Nemozem si pomoct, mne tie obrovske usta evokuju skodny hmyz v zahrade.

limoncino
11. jún 2023

@bublinka1426 no a nie? Veď už len keď sedela v porote neviem už akej súťaže akonáhle sa tam objavil mladý pozeratelny chlap sa tam začala natriasat ako sprostá.

domininini
11. jún 2023

@beata_k sajfa a humor ? Ten nema ziadny.. on je len extremne namysleny, sebavedomy tvor ktory si mysli ze byt sarkasticky a niekedy az hnusny ku druhym ludom je spravne. Pre mna je to len uboziak

summer23456
11. jún 2023

Mne tiež veľa z tých čo ste spomenuli a ešte aj Cvirikova čo uvádza šport na JOJke. Potom ešte Kanocz.

jankalukasova
11. jún 2023

Myslela som si, že vlastne nikto mi nelezie na nervy ale ako tak čítam tie mená, tak si vravím, že áno, aj táto, aj táto... Fakt je, že s množstvom z nich vlastne "neprichádzam do kontaktu", televizu sledujem málo, IG nemám... Keďže ma nejak nezaujímajú, tak všetky tie povrchné články o nich ignorujem. Ale... V poslednej dobe mi idú na nervy tie pritrtlé dvojičky, ktoré súťažia, ktorá bude mať čím skôr decko. Tie pomaly človek nájde aj keď otvorí záchod. A dlhodobo nemám rada Veru Wisterovú. Ona je inteligentná, scestovaná, sčítaná, má prehľad ale proste jej vystupovanie mi nesedí.

summer23456
11. jún 2023

@domininini presne a keď sa opýtal adely niečo o pomalých spermiach či čo, tak už definitívne ukázal,že je idiot.

alica2202
11. jún 2023

@nenisom mozem vediet preco? Ja ju mam rada a tak co citam aj vela ludom je sympaticka. Fakt ma to zaujima 🙂

limoncino
11. jún 2023

@jankalukasova áno tu nemám rada ani ja. Bola mi nesympaticka hneď ako ju Jopo predstavil ako novu moderátorku Deky 😀😀😀

lenka.25
11. jún 2023

Jaaaj a úplne som zabudla na nášho národného inseminátora Boriska 😀

dadis
11. jún 2023

Nechapem, kolko pozornosti a uvah venujete ludom, co sa vam nepacia. Vobec by mi nenapadlo, ze niekomu vadi Cirova, Marcinkova, Vincze...

jankalukasova
11. jún 2023

@limoncino áno, presne. Od prvého momentu. Ale pritom ja ju mám naozaj sa inteligentnú ženu, nemôžem nič povedať, len proste mi nesadla.

alandra
11. jún 2023

Jasmina a Rytmus, Twinsky, Čírova, Pocisková ,Tuma , Čekovsky , vsetky Kardashianky , Meghan , Tom Cruise ....

jeanne14
11. jún 2023

Twins, Cibulková, Moórová, Fialová, Bičan, Kemka, Sajfa … 😀

autor
11. jún 2023

@alandra Aká Megan ak sa smiem opýtať?

ma77
11. jún 2023

Sajfa,Plačkova,Cibulkova,a naj naj Bičan a samozrejme krasotinky Nizlove😉a Jasmina ja len dufam že nebude moderovat zas čSMT

bublinka1426
11. jún 2023

@limoncino suhlasim, len ma to pobavilo.

bublinka1426
11. jún 2023

@lenka.25 zachvilku bude mat dalsie decko

sticker
limoncino
11. jún 2023

@bublinka1426 áno, pochopila som že si súhlasila, len som mala potrebu to rozviesť do podrobností 😀

marcellka32
11. jún 2023

Brychtova... neznesiem jej prejav

rebrambora
11. jún 2023

@sisa_s
@queen_mary
Chcem vam len povedat, ze par x som s nou mala nieco docinenia a je presne taka. Taka pohodacka.
Takisto aj manzel a deti. Vychovane, poprosia, podakuju, vedia sa spravat.
Ale sympatie su samozrejme individualne.

zenae
11. jún 2023

SIsa Sklovská

tykat
11. jún 2023

Asi Markle a asi nie je az taka celebrita ked nevies ktora 😁

lenocka2222
11. jún 2023

Mamba Dasha ta sa neustale na nieco stazuje čo som si vsimla na ig az som ju prestala sledovat. Nizlove ochvilu namna vyskocia aj z chladnicky, spolu aj s kandračom ten je uz tiez vsade. Bičan, sajfa, vincze, studenkova, marcinkova to ani nekomentujem

autor
11. jún 2023

@tykat Tak mňa v prvom momente napadla Megan Fox😅

barborachors
11. jún 2023

Kandrac, otrasny ksicht a všade pichnuty, vyskereny ako pacient z liecebne, dalej Plackova a spol, Mazikova, Studenkova, Cirova, Bican a ten jeho lalok, Vacvalova a tiez ten jej lalok (nechapem, peniaze maju ako pliev a nemajú na plastiku laloka?) Jana Hrmi, pekna šikovná, ale ten hlas ked pocujem trha mi ucho, pomoooc 🤦‍♂️

alandra
11. jún 2023

Veď Markle alias vojvodkyňa zi Sasexu manzelka princa Harryho 😆

autor
11. jún 2023

@alandra To viem ja som skôr mierila na to, že @alandra nenapíslala o akú Megan ide😀 Ja keď počujem meno Megan tak sa mi hneď vybaví Megan Fox. Ale áno moja chyba. Nevšimla som si, že tam je H (Meghan).

janetinka27
11. jún 2023

Nevadi mi nikto