icon

Ktoré celebrity sú vám nesympatické?

11. jún 2023

Ahojte, maté nejakú celebritu ktorá je vám nesympatická? Ak áno, tak prečo?

Strana
z4
limoncino
15. jún 2023

@mladena ja som Krajciovu zažila osobne po koncerte Fragile, ochotne sa vyfotila, bola veľmi milá a keď som jej povedala že Nemo by bol bez jej Dory pre mňa nepredstaviteľný sa az dojala a ďakovala za milé slová.

mladena
15. jún 2023

@summer23456 aha dík za odpoveď, len som bola zvedavá či sa dá ešte dnes vôbec na niekoho dívať 🙂

mladena
15. jún 2023

@limoncino no veď aj mne pripadala príjemná aj keď osobne ju nepoznám

diaszoky
15. jún 2023

@floren jasminke som raz napisala
Na ig svoj nazor hend ma vyhodila🤣🤣

floren
15. jún 2023

@diaszoky 🤣🤣🤣 že sa nečudujem

limoncino
15. jún 2023

@diaszoky šokujúce

diaszoky
15. jún 2023

@limoncino i ja si myslim

jasmine2
15. jún 2023

Ako Čírová hlas má nádherný ale mimiku nechápem. Takú zvláštnu ako by jej stále niečo smrdelo. 🙈 Ako keď stojíte v pavilóne opíc a niekto sa Vás niečo spýta.😂

vikiki29
15. jún 2023

Namyslená Pocisková - druhotriedna herečka a jej Tuma - trápny, starý … čo sa silou mocou správa ako pubertiak. Našli sa títo dvaja. Potom Vincze a Valabik. A potom ľudia bez akéhokoľvek prínosu pre spoločnosť - Plačková, Jasmina, twinsky (akože celebrity - ani neviem čo robia, spievajú???)

limoncino
15. jún 2023

@vikiki29 pretekajú sa medzi sebou ktorá bude mať viac vzťahov a deti a ktorá bude viac zaujímať bulvár

summer23456
15. jún 2023

@vikiki29 ťa Pocisková fakt nevie absolútne hrat

brendaa
15. jún 2023

Ja ich mám viac a nepovažujem ich za celebrity...😅
prepínam tv, a nečítam nič kde je Kandráč a Jaroš a umeliny ako Plačková aj Dara a Twinsky.....zaradila sa tam už aj Lenka Šošová. No a nezabudnem zo všadiaľ vyskakujúca Belohorcová.
Zo zahraničných som nepochopila "úspech" Kim Kardashian a spol.....

0silvia0
15. jún 2023

@brendaa sa čudujem, že doteraz ešte nikto nespomenul Belohorcovú. Nech sa prihlási, komu je sympatická😍

alica2202
15. jún 2023

Tak pridam aj ja :D
Krajciova bola neznesitelna v Lets Dance ako vkuse dakovala, rozplyvala sa tam nad vsetkym a vsetkymi a potom ked mali to muzikalove cislo a tusim tancovala na piesen Cabaret a este ju aj po tanci musela silou mocou zaspievat, lebo to by asi neprezila, no mala som dost
Marcinkova - na tu mi nesahajte 😂 ale nie, bolo vidno, ze je velmi sutaziva. Chapem ju, ja som tiez a celkovo ju mam stale rada a patri medzi oblubene
Viktor - zrala som ho, ked daval na insta tie veci a statistiky a grafy ohladom zivotneho prostredia, potom s tym prestal. Beriem ho vo dvojici s Adelou, s ktorou tiez nemam problem
Twiinsky, Plackova, Jasmina, Hrmova a im podobne - no comment. Skoda slov. Som sokovana z toho Ibaru? ktory jednej z dvojiciek teraz urobil dieta. Citala som s nim rozhovor v enku, prisiel mi celkom normalny a teraz toto. Nechapem
Pociskova na mna vzdy posobila falosne a mysliac ci, ze niet na nu
Cibulkova - tuto osobu fakt z duse nemozem. Vypinam, prepinam vsetko, kde ju zbadam. Prepinam radio, ked hraju Knechtovu
Cirova chodiaca dokonalost, vsetko je u nej dokonale, podla mna ani prach jej nesada na nabytok doma, aby bol stale dokonalo cisty Neberiem jej to
O Valabikovi som si obraz spravila ked bol v 2na1. Takeho chlapa by som fakt nechcela :D
Belohorocova je strasna falos. A ten jej muz - cisty alkoholik a z oci mu nejde nic dobre. Podla mna su to podvodnici s tym ich realitnym biznisom.
Morova je fakt taka, ako keby vkuse nadrzana :D kazdy rozhovor s nou je o tom, ako sa jej chlapi boja
a bolo by ich urcite viac, ale tak hadam aj staci :D

diaszoky
15. jún 2023

@alica2202 suhlasim aby nahrabali belohorcova tolko na realitach? Tomu tiez dako nechcem verit. A preco ta valabik v 2na1 odradil? Coti na nom vadilo?

alica2202
15. jún 2023

@diaszoky to jeho spravanie s tym jeho psom :D Bozkaval ho tam pred kamerami, milacik moj, laska, no proste...:D kolko sa tam ojajkal, ked ho pustili do miestnosti s mackami, ktore nema rad. Jeho kamosi hovorili, ze nevie narabat s vrtackou (spominali nejaku historku, ako robili schody ci co), ze teda nie je manualne zrucny. A celkovo ten jeho prejav...taky nagelovany frajer. Vyslovene mi nevadi, len v tej relacii, ked sa to vsetko tak dokopy spojilo..:D

ankare
15. jún 2023

@diaszoky
@alica2202 ani mne Valabik povahovo nesedí. Aj humor má taký trápny, taký nasilu. Akoze fešák je veľký, ale povahovo nič moc.

andra77
15. jún 2023

@jasmine2 😂tak toto nemá chybu....🙂))))presne tak...

limoncino
15. jún 2023

Valabik nemá rád mačky? Tak to skončil u mna 😂

viera27
15. jún 2023

Tak namatkovo Veresova,Nizlove, Plackova, Cibulkova, Sagan..... proste nemam rada hlupakov,ktori su este aj nadrapeni. To je u mna vrazedna kombinacia.

amaro
Autor odpoveď zmazal
magimary
21. jún 2023

Nemám instagram a v zásade mi nevadí takmer nikto z menovaných (teda niežeby som ich obdivovala), ale "nerušia" ma, keď ich vidím, u každého si viem nájsť niečo, čo ma zaujme, čo sa mi /aspoň chvíľu/ pozdáva...
teda u každého, koho poznám (niektoré mená mi tu nič nehovoria),
ALE: koho ozaj nemusím a vadí mi vždy a všade je...
Z.Studenková... (a aj v Dunaji mi vadila, aj preto, že tak dokonale zahrala seba),
Z.Fialová a Jožo Ráž.
Spomenuté dámy mi najviac vadia afektami a názormi a tým, ako prudko umelo hrajú
a Jožo Ráž (hoci mnohé jeho piesne silno môžem) ma irituje svojou nadradenosťou a prejavom (ale teda aj uňho si nájdem niečo pozitívne-niektoré tie piesne), ale tie dve dámy... tie OZAJ nemusím...

kikinka123456
Autor odpoveď zmazal
ajusa12
28. aug 2023

Malachovská, Morova Pociskova, Dara, Studenkova, Mickovicova, Gregorova, Bican

pillowtalk
29. aug 2023

Z neznámeho dôvodu nemusím Taylor Swift
Jej tvorba je OK len ona mi nesedí.
Nemôžem počúvať žiadnu slovenskú hudbu a nikoho z tých našich umelcov nemám rada.
Prepínam radio ak hrá Imagine Dragons. Viem že oni sú top ale ja ich proste nemôžem a neviem prečo..

mandarinka555
Autor odpoveď zmazal
mandarinka555
29. aug 2023

Kemka, Bičan, Mičkovicová s Bártom, Cibulková, Judínyová a Nízlové grc...Okamžite prepínam TV, kde hrá Angelina Jolie 👎 No a najviac tí mladí "herci" z rôznych seriálov, ktorí okolo herectva ani nešli... (napríklad v seriáli Nemocnica, niečo príšerné, aké majú výkony). A mám veľmi rada Adelu V., Kanócz, Pauhofovú, Hilmerovú, Hudáka a B.Willisa.

slovakboy
29. aug 2023

Rytmus lebo zbil fanúšika len preto, že mu niečo povedal. To že je vulgárny nie je problém, ale povyšuje sa nad obyčajných ľudí, tvári sa že je s ulicou, a pritom je sám snob a z nich žije.
Dara Rolins ako sa zachovala pri tej nehode. Skrúcaný aj Lipšic sa aspoň zachovali charakterne. Dlho som odsudzoval za to aj nebohého Labudu, ale tie ženy na tej diaľnici tam neboli označené. Aj dnes som na diaľnici videl poskakovat okolo stojaceho auta ľudí bez vesty a bez trojuholníka. Labuda sa ale správal cynicky.
Polnišová je až pričasto na obrazovke na to ako vyzerá. Máme krajšie herečky. Keď si chcem večer oddýchnuť pri telke, nemusím vidiet len krásavice a aj Polnišová je svojim spôsobom pekná. Ale nemusím ju vidiet tak často a preto mi už aj trošku vadí.
Zo zahraničných mi je nesympatický Statham, lebo sa veľmi mračí. Vandame vraj obťažuje ženy to mi vravel kamoš, ktorý u neho kosil v dome trávnik. Aj keď neviem či je to pravda, už ho nemusím. A Steaven Seagal je vraj podobný.
Matej Dangl by sa mal naučiť smiať. Chvíľu je to sranda, ale kto sa ma na to pozerať neustále.
Lucie Bílá u mňa skončila, ako sa škaredo vyjadrila o nebohej Ivete Bartošovej. Len preto že ona zvládla znásilnenie a má silnejšie nervy odsudzuje labilnú osobu s krásnym srdcom.

Inak celebrity milujem:
Adela, Viktor Vince, Vlado Müller, Soňa müllerová je úžasná, Vajda, Maštalír, Mórová, Marcinková je naj, Paufhofová je naj, Pocisková je úplne najsexi, Svarinská, Kanoci, Kerekeš, Landl je skvelý herec, Koleník je super skoro všetci speváci a speváčky.

erikavesela
30. aug 2023

Ja vyslovene neznasam adelu, soosovu, pauhofovu, puskarovu, sveraka, donutila, angelinu jolly, sajfu, rolins, plackovu a toho jej umelozubeho nechutaka, jasminu a rytmusa, hanzelovu...a urcite sa najdu aj ini ..kvoli nim vypinam telku, radio...a nikdy nepozeram nieco v com vystupuju

Strana
z4