icon

Ktoré činnosti považujete za zbytočné v živote?

21. apr 2024

Ahojte,
prave sme mali so sestrou debatu. Prisla s nazorom, ze zivot je len seria zbytocnych ukonov. Tak som sa jej spytala, aky ukon je podla nej najzbytocnejsi... vraj je to upratovanie 😃 Aj ked sa uprace, aj tak sa spravi zase bordel a tak stale dokola.
Pre mna je to umyvanie riadu 😂
Mate aj vy v repertoari nejaky ukon, bez ktoreho si radi predstavite svoju existenciu? 😃

Strana
z2
petra372016
22. apr 2024

@viestta veru presne tak ako píšete. A pre mňa sú hlavne najväčší problém polievky. Moji žiadajú stále niečo nové. Nechutí im každý deň ta istá polievka. Len že ja neviem aku uvariť

fido69
Autor odpoveď zmazal
viestta
22. apr 2024

@fido69 to mas dobre. Mna to uz nebavi a som s tym zmierena

denithestrange1993
22. apr 2024

@fido69 varenie je zabava ked varis pre seba,co vies co mas rad,nie pre niekolko clenov rodiny pricom kazdemu chuti nieco ine,dalej ta dennodennost a zmanazovat kupovania jedla/cas pripravy/skladovanie hotoveho jedla. Cize asi tak.

fido69
Autor odpoveď zmazal
viestta
22. apr 2024

@fido69 a kolko dalsich domacich prac je "na tvojej hlave"? Lebo my zeny ich mame celkom dost, varenie je len jedna z nich. Kebyze mam na krku len varenie a zehlenie, asi to budem povazovat za prijemne spestrenie dna, ale takto je to len sucast multitaskingu. A ano, prerozdelujem aj na zvysok rodiny, ale ked varis a zaroven opakujes nasobilku s dietatom, a medzit ym rozmyslas, ci pracku pustis hned alebo az zajtra, tak radost z umeleckeho diela v hrnci sa uplne upozadi

fido69
Autor odpoveď zmazal
simona20201309
22. apr 2024

@fido69 koľko krát v týždni sa takto zabavas? Predpokladám ze nie každý deň 😃

simona20201309
22. apr 2024

@fido69 aha už vidím.... denno denne...
Rozvadzam sa. Chcem ta muža 🤣🤣🤣🤣🤣

viestta
22. apr 2024

@fido69 ale neodpovedal si mi, co ine este robis okrem varenia. A odpovedz aj
@simona20201309

simona20201309
22. apr 2024

@viestta mne úplne stačilo keby bol u nás niekto kto by len varil.... preto sa snažím dcéru viesť tak aby ju varenie bavilo 🙈😅
Uvidíme ci z toho niečo bude....

fido69
Autor odpoveď zmazal
fido69
Autor odpoveď zmazal
viestta
22. apr 2024

@simona20201309 nepomoze ti to. U nas doma sme varili vsetci. Mama lebo musela, ja ked ma donutili a brat to mal ako konicek. Varil aj otec, ale boli sme radi ked nevaril. Varit viem, myslim si, ze aj je jedle co navarim, ale aby to bol moj konicek, zabava alebo umelecke vyzitie, tak to teda vobec nie. Je to pre mne nutne zlo, rovnako ako mnoho inych domacich prac.

dominikamacakova
22. apr 2024

Umývanie riadov nemá zmysel? A z čoho budeš jesť keď ich neumyješ? 🤔😅

dominikamacakova
22. apr 2024

@simona20201309 veď nemusíš mať navarené každý deň. Existujú aj napríklad vajcia a chlieb. Tvoj komentár znie strašne tragicky, ja by som od teba radšej nič nezjedla 🤣🙏

veronicka1901
22. apr 2024

Ja rada varím, aj žehlenue má baví. Avšak hrozne nerada utieram prach. Našťastie s tým už mi pomôže najstaršia dcéra alebo manžel 😀.

simona20201309
22. apr 2024

@dominikamacakova 😂 neboj nenukam návštevu mojim jedlom (nie preto, žeby som nechcela, ...pre istotu)
Jasne snažím sa uľahčiť si to ako sa len dá, ...
Ono to tak len neznie, pre mňa je varenie skutocne tragédia. To je jedna z najväčšej motivácie vrátiť sa do práce- budem variť už len víkendy 😇

denithestrange1993
22. apr 2024

@fido69 tak super si sa pochvalil,ale su medzi nami aj take,ktore varia pre deti nejedakov,alergikov takze to pre nas nie je zrovna nieco na co sa tesime.

anketkarka
22. apr 2024

Rada pečiem a experimentujem v kuchyni. Ak mám čas. Inak je to o výzve čo najskôr niečo jedlé uvariť a zaplniť žalúdok. Všetky domáce práce ako aj zamestnanie sú pre mňa ,,nezmysel" a nutnosť, ktorú je potrebné efektívne vykonať. Nenarodila som sa, aby som čakala na smrť a počas toho si to tu užila. Hoci aj to užívanie je fajn. Ale je to len časť zmyslu nášho života plného nezmyslov 😉 Podstata je úplne inde. Prišli sme tu tvoriť, učiť sa a rásť.

dominikamacakova
22. apr 2024

@simona20201309 práve ja by som to nechcela kvôli tomu aby si nemala robotu navyše 😀 Mňa napríklad varenie baví, ale nemá to kto u nás jesť.

linduska86
17. okt 2025

😂😂🫣 prečítaj si knihu od Frankla Aj napriek všetkému povedať životu áno

Strana
z2