Ktoré miesta v kine sú vpredu a ktoré vzadu?
Ahojte, ten rad číslo 1 je úplne dolu pri platne a rad c.8 je uplne hore? Ďakujem 🩷
veď tam máš plátno naznačené 🙄
Tvoja voľba je vzadu.
Ten sedy pasik pred radom c. 1 je platno. Tvoje miesta su uplne vzadu - inak oblubeny rad mojej dcery, kedze neznasa, ked je niekto dope do sedadla zo zadu
Skus porozmýšľať kde je plátno 😅🤣 prepac ale toto je už vysoký level tu....i....ani to nechcem pomenovať
rady sa pocitaju vzdy od predu, cize rad c.1 je vzdy ako je platno
@klarissa25 fakt, to už viac ako pre debilov ani nemohli znázorniť a ona sa toto opýta
Veď môže byť, že ide prvýkrát do kina, prvýkrát kupuje lístky online je tam zapojený stres a môže sa stať no 🤷🏻♀️ veď dvakrát meraj a raz strihaj - radšej sa proste človek spýta 😅
@conta22 jasne...lebo z tej fotky ktorú ona sama pridala to vôbec nie je jasné kde je platno
Ozaj žasnem 🙈
Prepáč ale naozaj nevidíš plátno? Nikdy si nebola v kine alebo divadle?
rady sa rataju vzdy zdola nahor, nie?
V stredu poobede zvyknem povedať- "spiatkúva sa". Teraz len, že "zdebilnieva sa" sorry 🙈
ved to tam mas este aj zaznacene a logicky, cislovanie je vzdy od platna.., ako chapem, ze si sa chcela uistit a mozno kupujes listky takto prvy krat ale ved rozmyslam trosku..
Veď tam máš naznačené plátno.😂🤦
aj horšie blbosti sa tu pýtajú a musí byť dobre.... tak načo toľko komentárov na adresu autorky.
Tie miesta pred plátnom sú vpredu.
Ved kup o jedno sedadlo este doprava, pre koho nechavas tie 2 volne? 😂
Ostatne uz je snad jasne 😂😂
Čožeee? 😃 Radšej nikam nechoď, lebo tam zablúdiš...Ako som blondína, ale žeby sa rady číslovali naopak 🫣
Ďakujem všetkým, ktorí ma slusne uistili v tom, čo som Si aj myslela. 🩷 2x meraj a raz strihaj.
A vy ostatní, dúfam, že ste sa dobre vyventilovali z ťažkého pracovného týždňa na obyčajnej otázke. Internet toho znesie veľa, to vieme všetci 😉 denne tu čítam iné absurdnosti ako toto, takže som celkom prekvapená z takých skaredych reakcii. Smutné.. Kazdopadne, majte pekný víkend všetci 🙂
Prvýkrát ideš do kina alebo čo?😲 už som si myslela že nič absurdnejšie tu čítať nebudem a stále ma niečo prekvapí
@admin žiadam o zmazanie príspevku. Ďakujem

Podľa umiestnenia platna