Ktoré mužské nicky považujete za zaujímavé?
Uz tu bola nejedna tema ohladom oblubenosti nickov, ale mna by zaujimalo, ktory muzsky nick je pre Vas zaujimavy. Tak teda ktory? Prosim negativne vynechat, pytam sa na zaujimave.
@anonym_autor mam rada thirstymonk, lebo mi pride velmi zabavny, potom jedneho,co mal za mladi fotku v casopise😅nick neviem a jeden na mna milo posobi, co ma svoju fotku v slnečných brylach, ked si spomeniem na nick, napisem.
@anonym_f01b34 tie ostatne podla opisu mi nic nehovoria a @thirstymonk mam aj ja rada.
@anonym_f01b34 tie ostatne podla opisu mi nic nehovoria a @thirstymonk mam aj ja rada.
@anonym_autor ten jeden z nich je chrobak7 a nad druhym rozmyslam 😅
@anonym_autor ten jeden z nich je chrobak7 a nad druhym rozmyslam 😅
@anonym_f01b34 aj @chrobak7 je fajn.
@anonym_autor pletko325, je ten posledny, aj s tym by som vedela pokecat :D
@anonym_autor ano , pôsobí tak 🙂
@anonym_autor pletko325, je ten posledny, aj s tym by som vedela pokecat :D
@anonym_f01b34 @pletko325 mi nic nehovori.
@anonym_autor ano , pôsobí tak 🙂
@anonym_f01b34 ale akeho fesaka mi tu dal admin ako obrazok do tejto diskusie.
@pr85 taky uprimny chlap, mne sa paci, ze napise o sebe vsetko aj to co by si mohol nechat pre seba 🤭
@pr85 taky uprimny chlap, mne sa paci, ze napise o sebe vsetko aj to co by si mohol nechat pre seba 🤭
@anonym_d80c55 aj toho registrujem a tiez sa mi paci.
Tych fajn je tu malo.
pr8 nieco, zistujem, ze aj unterwasserman je napriek osudu velmi huzevnaty.
Muzsky nazor na temy tu si cennim, ale hlupost niektorych preraza dno. A arogancia..
Je ich viac. Nicky si moc nepamätám, ale pohodak je @tundra, @slovakboy, potom niečo s pavúkom ..spider
Nemám problém ani s @martinmartin alebo s Patrikom, tuším tak sa volá
Ja som rada, že si viem prečítať aj mužský pohľad na danú tému.

@anonym_autor mam rada thirstymonk, lebo mi pride velmi zabavny, potom jedneho,co mal za mladi fotku v casopise😅nick neviem a jeden na mna milo posobi, co ma svoju fotku v slnečných brylach, ked si spomeniem na nick, napisem.