Ktoré šaty sa vám najviac páčia?
Ahojte,ktoré šaty sa Vám páčia najviac?
Ďakujem za názor.

@kitycat ďakujem za názor.
@andreatytler ďakujem.Mám menšie prsia-preto si myslím,že pre mňa budú najlepšie tie 3.
1.
Ja si myslim, ze vsetky su krasne. Zavisi vsak, aku mas postavu. Ako vyzeraju na modelke, je jedna vec. Idealne je vyskusat ich na sebe a rozhodnut sa podla toho, ako budu vyzerat na Tebe 😊
@ankare ďakujem za názor.
@elenita ďakujem.Aj si myslím,že si ich budem musieť najprv vyskúšať a podľa toho sa rozhodnem.
Jedna vec je, ktoré sa ti páčia na inej žene a druhá ako budú vyzerať na tebe. Ja som tiež mala vysnívané šaty a keď som si také obliekla, vyzeralo to zle. Nakoniec som si nechala poradiť a obliekla ma pani v salóne do toho, čo si myslela ona a keď ma zbadala moja svokra s ktoru som tam bola, normálne jej padla sánka a ona je veľký kritik, pokiaľ ide o módu a obliekanie. Takže závisí od toho, ako to bude vyzerať na tebe 🤷♀️. Ešte k tomu dlhému rukávu, je to pekné, ale vie to byť fest nepraktické, hlavne pri letných svadbách. Kamoške v tom bolo hrozne teplo.
Všetky sú pekné, len aby sadli, ja mám malé prsia a nedala by som také šaty, kamoška tá má tiež malé a kúpila si šaty podobne ako c.3 a teda podľa mňa to vyzeralo smiesne, veď v nich nič nemala, doteraz nechápem, ako sa jej na nej mohli páčiť. Plus saty čo sa ťahajú po zemi vyzerajú väčšinou dobre len na fotkách a keď žena stojí. Ale ja som asi moc kritická 🙂 najviac sa mi páčia c.2 🙂
druhé, tie prvé už malo veľa neviest, už sú dosť opozerané. Strih tretích je pekný, ale nepohodlný, ak chceš aj tancovať
@yoxinka ďakujem za zdieľanie Tvojej skúsenosti.
@koniarova áno.
@travelllerka ďakujem.Aj mňe sa asi najviac páčia.
Tie posledné sa mi páčia, sú iné ako teraz pozerám, že nevesty mávajú. Kamošky len veľké sukne a toto je brutál, ja by som po nich siahla 🙂
@elizabeth173 ďakujem za Tvoj názor a skúsenosť.
@koniarova ta sukna na satach c 3 je velmi zaujimava. Este som taku nevidela. Ja mam rada nove a zaujimave veci.
@andreatytler ďakujem za názor.Aj ja , keď som ju prvýkrát uvidela tak sa mi hneď zapáčila.Je veľmi “netradičná”-,ale pekná.
@mimisram ďakujem.Aj mňe sa celkom pozdávajú.
Mas pred sebou krasne casy... vyberat svadobne saty... Uzi si to.
skúsenosť našťastie nebola moja
@andreatytler ďakujem.
@elizabeth173 mala si veľké šťastie.!
mala a sesternicu, ktorá také šaty chcela hodinu po sobáši rozstrihnúť 😂
@elizabeth173 OMG,to fakt? Strašné niečo!! Hrozné!! Och🥲!!
Ak si uzke, tak potom c.3. ale aj 2 je pekna
Druhe
Druhe
@terina25 som celkom štíhla.Tak 3.
@mimi3008 ďakujem.

@babovka2321 ďakujem.Asi pôjdem do 3.