Ktoré školské učivo bolo vaše najmenej obľúbené?
Kombinatorika, gramatika, premeny?
Ahoj, určite matematika a výrazy...A na 2- XY na 3-10+(XY) + AB a také podobné príklady 😁
Nemčina. Komplet všetko z nej. Moja prvá učiteľka tohoto jazyka mala hlas, ktorý znel ako streľba zo samopalu. Normálne som sa cítila ako počas vojny v prvej línii. Za dva roky na ZŠ mi nemecký jazyk znechutila na celý život.
Záleží od predmetu, asi všade mám niečo menej obľúbené... Na VŠ to je asi z fyzikálnej chémie - kinetika, zo strednej mi hneď v mysli vyskočili slepé mapy na geografii 😅
Na základnej telesná tam som len mohla sedieť s operovanými nohami 🤷🏻♀️ a na strednej účtovníctvo tam som bola dosť mimo 🤣
Na základnej matematika a na strednej účtovníctvo kvôli učiteľke. Neznášala som akúkoľvek hodinu s ňou 😂 a ešte administratíva a korešpondencia písanie obchodných listov
@dennynkoo13 my sme mali na AAKcku este tie stare mechanicke stroje...neznasala som ked mi medzi tie klavesy behol malicek...dost to vzdy bolelo🤣
@terry2003 rozbor basne, brrrr. Inak knihy milujem, aj poeziu, iba som nezistila na co komu toto bude
Matematika, fyzika, chemia... ucitelky priserne, absolutny stredovek... tety sa spravali ako by sme boli trestanci. Vlastne cela ZS priserna. Nasledne stredna skola vyborna vo vsetkom a vysoka skola vynikajuca!
@terry2003 AJ dodnes ju neznasam, a to len.kvoli ,,pizde", ktora nas ju ucila a diktat, ked sme kazdu hodinu na zaciatku na SJ pisali patminutovku
Z fleku napisem sloh na 10 stran dejepis biologia jazyky vsetko bez problemov moj horor je Matika chemia fyzika jedno bez druheho nefunguje a neda sa to obkecat sprosta som bola z toho uplne a doteraz som.ani doucovania nepomohli.desim sa ked mala nastupi do skoly a pridu rovnice...🙈🙈🙈
@terry2003 Matika, fyzika a chémia celkovo 😆 ale matika asi bol môj najväčší nepriateľ a keďže som chodila na gympel tak jej bolo celkom dosť…jedine čo som vedela bola kombinatorika, trojčlenka a rez kockou 😆 z takých veci ako je analyticka geometria, exponenciálna funkcia, Talesova kružnica a podobne mi doteraz behá mraz po chrbte 😆😆 ale teda mali sme otrasného učiteľa možno to bolo aj tým 🤷🏻♀️ A možno nie, proste matematika nie je podľa mna pre každého, nedá sa len tak nabiflit
Na strednej slovencina/literatura, kvoli profesorke co to prilis zrala a matika, lebo to bolo uplne zbytocne pre moj zivot. Neznasam take zbytocnosti doteraz, aj ked vidim syna co sa ma ucit a viem, ze to nebude potrebovat.

@terry2003 kombinatorika z.toho co vysie pises.
Ale.inak asi.najneoblubenejsie dejepis a vstko z.neho