Ktoré školské učivo bolo vaše najmenej obľúbené?
Kombinatorika, gramatika, premeny?
telesná. hudobná. výtvarná. ja mám talent len na zarábanie peňazí, na tieto predmety určite nie 😀 a potom som nemala rada biológiu lebo sme vychytali 4 vyučujúcich a ANI JEDEN nie je hodný oslovenia "učiteľ" ☹ ale tak musela som sa prispôsobiť, lebo som chcela (a aj mala) samé jednotky.
Tusim sa to volalo Obcianska nauka. To bola moja smrt. Naucit sa ze o com boli vsetky tie zjazdy komunistickej strany. Este stastie ze ucitelia to brali s rezervou.
Najhorsie spomienky mam na dejepis na strednej. Hlavne koli ucitelovi. Znamkoval Praha - Brno - Kosice... vsetko trojky, bez ohladu na to kolko clovek povedal pri odpovedi.
z dejepisu som bola úplne stratená a zemepis (geografia) mi absolútne nešla, mne naopak veľmi dobre išli matika, fyzika a podobné predmety, na tie som sa tešila
Dejepis a literatúra - uuuuuplna hrôza. Pre mňa nezáživné, nedoležité, zbytočné predmety. Milovala som matematiku, geometriu, chémiu. Asi som iná, čo uz no… 😀

Na zakladke nemcinaaaaaa. Strasna krava ucitelka, uplne zhnusila predmet, na vytvarnej sme mali desne vyzerajucu ucitelku. Na strednej som proti nemcine bojovala s tym, ze ju nikdy nebudem potrebovat a odmietam sa ju ucit. A voila, zijem kde? V at. A nemcina je moj chlieb kazdodenny🙄🙈🤭 dalej som na strednej doslova neznasala informu - programovanie v pascale, lebo zase ucka. Ta neznasala "pseudoodbory" a tam mimo fyziky, informy a matiky patrilo vsetko. Matiku som mala celkom rada, kym sa neriesila goniometria, deskriptiva... Neznasala som poloha priamka priamka, priamka rovina a rovina rovina... Nech som sa akokolvek snazila, tak vzdy so dosla do bodu, kedy som to prestala vidiet a nevedela sa pohnut. Naopak bavili ma biola, fyzika (mimo optiky, milovala som elektriku) a uplne super bola anorganicka chemia. To zase vdaka ucitelke, ktora vedela, ze staci logicke myslenie, pochopit princip a budeme to vediet vzdy.