icon

Ktoré školské učivo bolo vaše najmenej obľúbené?

terry2003
14. máj 2022

Kombinatorika, gramatika, premeny?

Strana
z2
guiseppinka
14. máj 2022

Na zakladke nemcinaaaaaa. Strasna krava ucitelka, uplne zhnusila predmet, na vytvarnej sme mali desne vyzerajucu ucitelku. Na strednej som proti nemcine bojovala s tym, ze ju nikdy nebudem potrebovat a odmietam sa ju ucit. A voila, zijem kde? V at. A nemcina je moj chlieb kazdodenny🙄🙈🤭 dalej som na strednej doslova neznasala informu - programovanie v pascale, lebo zase ucka. Ta neznasala "pseudoodbory" a tam mimo fyziky, informy a matiky patrilo vsetko. Matiku som mala celkom rada, kym sa neriesila goniometria, deskriptiva... Neznasala som poloha priamka priamka, priamka rovina a rovina rovina... Nech som sa akokolvek snazila, tak vzdy so dosla do bodu, kedy som to prestala vidiet a nevedela sa pohnut. Naopak bavili ma biola, fyzika (mimo optiky, milovala som elektriku) a uplne super bola anorganicka chemia. To zase vdaka ucitelke, ktora vedela, ze staci logicke myslenie, pochopit princip a budeme to vediet vzdy.

euka210
14. máj 2022

@terry2003 z matiky to boli logaritmy...to som mala 4 z toho, inak mi matika sla.
Ja som vseobecne nemala rada telesnu, hlavne gymnastiku...hroza. Jedine basket bol dobry.

nwnw
14. máj 2022

@terry2003 slovenska gramatika

zuzanka.zuzu
14. máj 2022

telesná. hudobná. výtvarná. ja mám talent len na zarábanie peňazí, na tieto predmety určite nie 😀 a potom som nemala rada biológiu lebo sme vychytali 4 vyučujúcich a ANI JEDEN nie je hodný oslovenia "učiteľ" ☹ ale tak musela som sa prispôsobiť, lebo som chcela (a aj mala) samé jednotky.

andreatytler
15. máj 2022

Tusim sa to volalo Obcianska nauka. To bola moja smrt. Naucit sa ze o com boli vsetky tie zjazdy komunistickej strany. Este stastie ze ucitelia to brali s rezervou.
Najhorsie spomienky mam na dejepis na strednej. Hlavne koli ucitelovi. Znamkoval Praha - Brno - Kosice... vsetko trojky, bez ohladu na to kolko clovek povedal pri odpovedi.

beata_k
15. máj 2022

Chemia 🥴

lucka_ke
15. máj 2022

z dejepisu som bola úplne stratená a zemepis (geografia) mi absolútne nešla, mne naopak veľmi dobre išli matika, fyzika a podobné predmety, na tie som sa tešila

aknelka85
15. máj 2022

@terry2003 sinus, kosinus, kotanges... A doteraz nechápem slovné úlohy - auto vyštartuje o pol 5 z mesta A, ide rýchlosťou.... Z mesta B vyštartuje ďalšie auto o 4... Kedy a kde sa stretnú? No veď si zavolajú a dohodnú sa, nie? 😁

karolinakr
15. máj 2022

Fyzika, chemia

karolinakr
15. máj 2022
janetinka27
15. máj 2022

@terry2003 chemia, fyzika, geografia... ale asi to suviselo aj s ucitelmi

miniminka
21. máj 2022

@lilke ja to učím a tiež to nemám rada, lebo ani žiaci to nemusia nejak. Je to vzájomná nechuť. Vždy sa však cez to prehryzieme🙂

lilke
21. máj 2022

@miniminka ja mám v pamäti len niekoľko kufríkov s minerálmi, riaditeľka nám vždy ukázala šuter, čo to je? Z toho známka.
Až keď naše deti začali postupne zbierať minerály, pred každou jaskyňou a na výstavách sme kupovali, doma sme to triedili a hľadali info, pochopila som. 🙂

ivkaivka9
23. máj 2022

Dejepis a literatúra - uuuuuplna hrôza. Pre mňa nezáživné, nedoležité, zbytočné predmety. Milovala som matematiku, geometriu, chémiu. Asi som iná, čo uz no… 😀

Strana
z2