icon

Ktoré z týchto šiat na svadbu ako hosť?

9. júl 2022
Ktoré z týchto šiat na svadbu ako hosť?Ktoré z týchto šiat na svadbu ako hosť?
miadi
10. júl 2022

@rebekamarcusko pekne no vsetky skoro su nad 60e co ona nechce dat a vacsina cez 100e .

zuzkaa111
10. júl 2022

Autorka dam ti mega tip. Poskusala som kopec veci v obchodoch, kopec veci zo zootu, asosu, answearu, ale to su vsetko handry. Kup si saty z talianskej mody a budes vyzerat luxusne ako hviezda. Je kopec obchodov, my mame v meste talianske butiky, aj slavnu drahsiu markizu.
Mozem ti odporucit stránku wearmee.sk
Ja si odtial objednavam viacej toho, dorucuju kurierom extra rychlo, vraciam do zasielkovne za 2,50 €, peniaze mi vratili vzdy do 3 dni, na FB dava holka kazdy den zlavovy kod, vacsinou večer, oplati sa to. Je to pecka

sticker
jana273s
10. júl 2022

skus pozriet zaru 😊 maju tam pekne satenky

petrisorkaa
10. júl 2022

1. su super👍Zavisi ale aj od svadby, v akom duchu, aka velka a tak. Zavisi aj od Tvojej postavy. A z akeho materialu su saty. Ale takto na obrazku vyzeraju bozsky🙂

seva22
10. júl 2022

Skor ta 1tka,aj ked by slm si vybwala na svadbu asi iny strih,tie saty vyzeraju ako deka/obrus obtoceny a zaviazany na zene

majjjjuska
10. júl 2022

Ak môžem poradiť,tak ani jedny z tych troch su neni vhodne na svadbu,lebo všetky 3 su take obyčajné ako keby ideš ,,na plaž” žiadne elegantné/spoločenské sú neni.

majjjjuska
10. júl 2022

Taketo šaty si pozeraj na svadbu 😉

rebekamarcusko
10. júl 2022

@miadi jaj to som nezaregistrovala. 🤦‍♀️

penelope2066
10. júl 2022

Za mňa tie prvé.Zavisi aj od vkusu,aky máš.Ked som sa pred 2ma rokmi vydávala ja, niektoré ženy prišli otrasné oblečene 🤦🏼‍♀️😁 tam o elegancii nebolo ani poňatia 😁

miadi
10. júl 2022

@rebekamarcusko to bolo v jednom komente .. ze nechce dat 60e za saty co jej budu v skrini vysiet. Keby vybrala kratsie tak tie sa daju vynosit do restiky na oslavu atd. Ale chce dlhe 😊no v podstate maxi saty nie slavnostne.

autor
10. júl 2022

@majjjjuska ja na taketo saty nemam postavu... ja potrebujem saty co zakryju nedostatky.. a ano nebudem kupovat saty za 60 a vyssie kedze si ich uz druhy krat neobleciem... potrebujem zakryt brucho kedze este nik nevie ze som tehotna...

linki90
10. júl 2022

skús pozrieť aj tu na modrom koníku na bazári v tvojim meste vieš sa dohodnúť a vyskúšať 🙂 alebo sa popytaj kamošiek či nepožičajú, alebo kukni v sekáči nikdy nevieš čo objaviš 🙂 prinajhoršom si daj tie čierne nie sú síce doslova spoločenské ale sú pekné

trilliardr
10. júl 2022

https://www.erikafashion.sk/dlhe-saty-na-svadbu/
Maju tam aj špeci šaty na svadbu. Snáď tam niečo nájdeš s tvojim rozpočtom. Tieto šaty, ktoré si sem dala, veľmi nie. Záleží aj od toho, akú máš postavu. S tými prvými, pokým nie si modelka, bude postava dosť čudne zdeformovaná. Tie druhé sú skôr na dofču na pláž, pripadne na domácu oslavu. Odporúčam nieco dlhsie. Ak si blondyna, potom ružová určite nie. Ak si tmavá /vlasy aj pokožka, potom tmavomodrá, ružová a zelená sú fajn. Biela a čierna u žien na svadbu ako hosť podľa mňa nepatrí.

lunademonica
10. júl 2022

1 su urcite vhodnejsie a su krasne, uplne v poho yake podobne som videla nosit na svadbach ine zeny. Nevsimaj si komentare, ktorym sa nepacia, kazdy ma iny vkus.

sundew
10. júl 2022

Ani jedny sa nehodia na svadbu.

majjjjuska
10. júl 2022

Prosím ťa napíš mi správu,niečo ti pošlem ☺️

anickaaa6aaa
10. júl 2022

Mne sa c 1 páčia. Ak mas peknu postavu a svadba bude v lete preco nie. Určite krajsie ako neforemne tazke róby.

foxyfox
10. júl 2022

Podľa mňa sú aj príliš vyzývave, nemala by si byť zaujímavejšia ako nevesta.

simonkajanik
10. júl 2022

Podľa mňa prvé sú pekné, ale nehodia sa na svadbu

xqwertyx
10. júl 2022

Za mňa sú obe v pohode🤷‍♀️ nemala by som problém dat si obe. Akurát tie prve by som si asi do kostola nedala, príliš krátke na kostol.
Nerieš ostatných, dôležité je aby si sa ty cítila dobre!

ibrunova
10. júl 2022

Tak potrebuješ zakryť nedostatky a vyberieš si šaty, v ktorých si prakticky polonahá 😂 pokukaj Bonprix

mamula20
Odpoveď bola odstránená
evajt
10. júl 2022

Ak potrebujete zakryť bruško, odporúčam hľadať šaty v antickom strihu 😉 niečo ako na foto, nech sú strihané pod prsiami a sukňa voľná

nikpa
10. júl 2022

Prvé, dokonca som také len v parížskej modrej videla minulý rok na svadbe. Dotyčná k nim mala zlaté topánky a vyzeralo to výborne.

limoncino
10. júl 2022

Za mňa ani jedny, prvé mám, len v inej farbe, ale nosím ich úplne bežne do práce, nie sú slávnostné. Druhé su tiež pekne, ale na večernú prechádzku na pláž, nie na svadbu

slavomira236
10. júl 2022

@evajt tieto sú pekne

anickaaa6aaa
10. júl 2022

@limoncino ja si zas neviem predstaviť ich v takýchto šatách do práce..

beataxxx
10. júl 2022

Neviem odial si, ale Zara ma teraz super výpredaje a za 30 Euro sa tam dajú nájsť super slávnostne saty

autor
10. júl 2022

@trilliardr nasla som tam len jedny dlhe .. pacia sa mi ale na svadbu niesu vhodne ... keby bola svadba niekde v grecku tak neni problem 😃

autor
10. júl 2022

@beataxxx tak zaru tu nikde nemam nablizku ...