icon

Ktoré z týchto šiat na svadbu ako hosť?

9. júl 2022
Ktoré z týchto šiat na svadbu ako hosť?Ktoré z týchto šiat na svadbu ako hosť?
autor
10. júl 2022

@limoncino tak tie prve saty si neviem predstavit chodit do prace... 🤷‍♀️ za mna niesu na bezne nosenie.. ale kazdy ma iny vkus ...

ivankagemini
10. júl 2022

Cislo 1

maminkadeticiek
10. júl 2022

Kazdy ma iny vkus,to je pravda,ale treba si dat poradit od niekoho kto vkus na rozdiel od Vas ma.Lebo ak vam x zien povie, ze su nevkusne,tak by som sa minimalne zamyslela,ze na tom nieco bude a nebudem si v takej handre robit hanbu.Hovori sa tomu sebareflexia.

autor
10. júl 2022

@trilliardr a uz velmi casu nemam ... svadba je za dva tyzdne ... 😃

limoncino
10. júl 2022

Dosť záleží na pozícii, na ktorej pracuješ, ísť v nich na rannú smenu v továrni alebo ako predavačka to asi nie. O vkuse to nie je, skôr o spoločnosti v ktorej sa človek pohybuje.

limoncino
10. júl 2022

@maminkadeticiek tie prvé šaty vkusne aj su, mám rovnaké len smaragdovo zelené, aj keď nie som stihla, vyzerajú veľmi pekne, ale isto nie sú vhodné na svadbu. Tie druhe sa mi tiež páčia, ale na volne chvile niekde pri vode

trubi
10. júl 2022

Nezaregistrovala som odkiaľ si. No ja by som skúsila prezrieť second-handy.. Možno tam nájdeš, čo hľadáš za prijateľnú cenu

pattinka
10. júl 2022

Ani jedny 😔

linki90
10. júl 2022

a tieto aj cena je super 🙂

modro_zelena
10. júl 2022

@nikasmile tieto z mohito som si ja obkednavala, v ružovej. Katastroficky strih majú :D som tehuľka ale v čísle 38 som sa topila. Potom aj v obchode som ich skúšala dokonca v čísle 32, 34 všetko je to s obrovitánskym výstrihom a pre mega veľké prsia a dlhy trup.

anjelok
10. júl 2022

Ja som si kupila teraz tieto, aj v ciernom..podla mna by sa na svadbu kludne hodili, su fajn material a vyuzijes aj inokedy.
https://www.mohito.com/sk/sk/saty-eco-aware-s-o...

erinka90
10. júl 2022

Ja si 2. viem predstavit na svadbu ako host. Dojem "pyzamo" vzbudzuju kvoli tym zavesom.. predstavim si ich s peknymi topankami, kabelkou, ucesom. Pekne su podla mna. V horucave nemusia byt vsetky saty uzke po zem a po krk. Ja by som si obliekla tie. 🙂 A kedze nie su extra spolocenske, kludne si ich obleciete aj na menej vyznamnu udalost a nebudu stat v skrini. 🙂 Moj nazor. 🙂

predajbundy
10. júl 2022

Dobrý deň akú veľkosť hľadáte?

antonka321
Odpoveď bola odstránená
zuzuliennka1
10. júl 2022

na svadbu ani jedny z tychto, ale ak uz, tak 1

malinka158
10. júl 2022

Ja by som si kupila taketo nieco

ellaella1
Autor odpoveď zmazal
oblecenie99
10. júl 2022

Odkiaľ si? Ja by som ti aj bez problémov nejaké šaty požičala,ak nechceš kupovať, mam ich plno v skrini.

hlubik
10. júl 2022

ani jedne

bessie12
10. júl 2022

Ja som si kupila takéto saty na svadbu. Este ich musim dat upraviť, lebo sú mi dlhé a ramienka tiez.

cucoriedkacucoriedka
10. júl 2022

Prve

nikasmile
10. júl 2022

@modro_zelena no môže byť, chcela som autorke pomôcť nejakými návrhmi. Keďže je ale nátočné pre ňu niečo nájsť kedže chce zakryť bruško tak by som jedine šla osobne skúšať, ale to je už na nej. Odporučila som peek...chantall mám veľmi zle skúsenosti už neodporúčam. Ale tam to nie je do 60e.🤔

bessie12
10. júl 2022

Tie saty, ktore som tu dala ako priklad, tak ma stali 60 €. Dlho som hladala az som napokon nasla "tie prave". Ja osobne neznasam skusanie siat. Je to otravne 😒

sono2
10. júl 2022

@evaachesa perfektne

sono2
10. júl 2022

Tak tak, šaty za 500 czk budú Tak dobre na ihrisko s deťmi
Nie na svadbu

autor
10. júl 2022

@ellaella1 vyssie som pisala ze potrebujem zakryt nedostatky a brucho kedze nikto nevie zw som tehotna.

limoncino
10. júl 2022

Autorka, tak si obleč ktoré chces, na všetko tu vravis nie, tak vieš čo áno tie prvé sú úplne úžasné za svadbu, sú vhodné na slávnostnú príležitosť, sú neskutočne vhodné

majjjjuska
10. júl 2022

Ja mam presne take šaty pre teba,čo by ti nedostatky zakrili

ellaella1
Autor odpoveď zmazal