icon

Ktoré z týchto šiat na svadbu ako hosť?

9. júl 2022
Ktoré z týchto šiat na svadbu ako hosť?Ktoré z týchto šiat na svadbu ako hosť?
Strana
z5
autor
10. júl 2022

@limoncino preto vravim nie, lebo kazda tu ma iny vkus.. a bohuzial take ako tu niektore pridali mne sa nepacia... islo len o radu ktore su vhodne ... ja sama nemam este nic kupene.
@ellaella1 pisala som nedostatky a brucho .. treba citat s porozumenim nie si to vysvetlit po svojom.. ja nepisem ze brucho je pre mna nedostatok. A vyjde ale vtedy ked to uznam za vhodne nebudem yo tak skoro niekomu oznamovat.dakujem za pochopenie. Mam siroke boky ktore treba zakryt.. p

melli88
10. júl 2022

@nikasmile 1.by som nazvala max.peknymi. ale elegantné saty inde začínajú
A 2.fakt ako nočná košeľa

zuzikq91
10. júl 2022

Prve 😊…. Vobec by mi nevadilo keby v nich prides na moju svadbu, ani by som neriesila na aku udalost su oficko urcene lebo keby na foto neni v pozadi more, tak by tu bolo podstatne menej komentov ze su vhodne k vode a pod😀ja by som si k vode take neobliekla ani nahodou ….nechapem ako to tu niektore prezivaju, pritom otazka znela jasne prve alebo druhe….

ellaella1
10. júl 2022

Ok v poriadku.

zuzkaa111
10. júl 2022

Ono je to vsetko o pocitoch. Ak sa ti pacia motylie saty na tvojej prvej foto, tak si ich kludne kup. Dôležité je, aby ty si sa citila dobre.
Tip na obdobné šaty.
https://www.wearmee.sk/saty-soria/

autor
10. júl 2022

@zuzkaa111 akurat pozeram stranku .. mne sa pacia take saty .. 🤷‍♀️

zuzkaa111
Autor odpoveď zmazal
autor
10. júl 2022

@zuzkaa111 dakujem za foto presne tieto som kukala ale uz nemaju 🙈

zuzkaa111
10. júl 2022

Budú, ja som ich vratila, tak bud zajtra alebo v utorok by ich mohla naspäť nahodiť na stránku. Priamo pri šatách sa dá nastaviť stráženie dostupnosti, že príde, email o naskladneni.
Su krásne, ale vratila som ich preto, ze som uprednostnila iné šaty od nej, už ich mám aj tak strašne veľa. 😊

autor
10. júl 2022

@zuzkaa111 a to mate na daku prilezitost? Neposlete foto 🙂

autor
10. júl 2022

Aj tieto sa mi pacia len si musim zahalit ramena ..

zuzkaa111
10. júl 2022

Na dovolenku som od nej brala šaty, tuniky, tričká, prehozy na bežné nosenie. Tiež sa mi tie dlhé šaty páčia, len som sa obávala, aby mi neboli príliš dlhé.

malinka158
10. júl 2022

@zuzkaa111 pozrela som si tu stranku. Fakt krasne saty. Myslim ze autorka si tu urcite vyberie aj ceny maju super 😊

ankare
10. júl 2022

Prveeee

autor
10. júl 2022

@zuzkaa111 a tie Timona asi moc nie ci? 😃 maaa pekne saty neviem si vybrat . . Obehnem zajtra mesto ak benajdem tak objednam aj dvoje a uvidim... dorucenie trvaaa kolko?

zuzkaa111
10. júl 2022

Osobne by som uz radsej zvolila motylie nez Timonu. Ale tak mozete objednať viac, poskúšať a vrátiť, ale hlavne si nezabudnite nahodit este pred platbou zlavovy kod, každý deň je nový a je zverejnený na ich FB stránke. Kuriérom dorucuju rychlo do dvoch dni, len mamina ked si davala do zasielkovne, tak to o trochu dlhsie trvalo, hoci nechápem prečo.
Anela vyzeraju na foto pekne, nemusi tam byt opasok, alebo Ora, Noeli, Stormy, Cavili....

atikab
11. júl 2022

@zuzkaa111 mozem poprosit info o tych talianskych butikoch v BB ( okrem tej spominanej markizy), do ktorych zajst? Dakujem.

sono2
11. júl 2022

Tak, vôbec nepoznáme tvoju konfekcnu veľkosť,
S pásikom na bruchu, akrát brucho zvýrazniš
Boky taktiež.
Do polovic šiat tu, treba riadne prsia a šaty sú určené na vysoké tíhle ženy

zuzkaa111
11. júl 2022

@atikab Najradšej mám Boutique Natali, je to vedla Markízy, len o cca dve tri budovy ďalej, vonku máva figuríny. Videá s tovarom dávajú aj na FB. Ceny za šaty sa pohybujú cca od 16 do 35 €, tričká 13 €, opasky 13 €... Tovaru má vzdy plno, každú vec som tam videla iba po jednom kuse, ked tak v iných farbách, tovar často mení. Za mna kvalita verzus cena je top

A potom na námestí su este minimálne dve tri ďalšie, cenovo uz vyššie, Moda Italiana, Aderana, Violet.

atikab
11. júl 2022

@zuzkaa111 dakujem za tip 🙂 Potrebujem sa zaodiet na dcerinu svadbu 😉

trubi
14. júl 2022

@zuzkaa111 ahoj, ako ich nájdem na fb? Ďakujem

zuzkaa111
14. júl 2022

@trubi Ahoj, tento obchod myslíš?

https://m.facebook.com/wearit.sk/

regas
14. júl 2022

Žiadne z týchto sa na svadbu nehodia, keď chceš zakryť nedostatky,obidvoje sú neforemné,len na nedostatky upozorníš.Tie prvé strihovo mám podobné,no je to háčkovaná tunika na plavky, tie druhé sú ako nočná košeľa.Zadaj si do Googlu elegantné šaty podľa typu postavy.. určite nejaké pekné nájdeš 🙂

regas
14. júl 2022

Určite šaty strihané do A , krásne zakryjú širšie boky,použi tenký opasok na zvýraznenie pásu.Určite na nejaké pekné natrafíš🙂

trubi
Autor odpoveď zmazal
trubi
14. júl 2022

@zuzkaa111 ďakujem 😊 asi áno, Boutique Natali si spomínala

slavomira236
14. júl 2022

Tieto si kúpila moja dcéra dnes jej prišli ide kamaratke

zuzkaa111
14. júl 2022

@trubi Páči sa, len k Natali chodím osobne, mava obcas rovnake veci ako vo wearmee.sk 😊https://m.facebook.com/Boutique-Natali-Banská-B...

Strana
z5