icon

Ktoré znamenie je najlepšie a ktoré najhoršie?

20. máj 2023

Ktore znamenie zverokruhu je podla vas najlepsie a ktore najhorsie? A preco? 😊

autor
20. máj 2023

@liusa82 veru, ja si s bykmi tiez nerozumiem. To su tak podryvacske typy

aylinn
20. máj 2023

@simca06022011 a ty si čo? 😄

mon29
20. máj 2023

Ja nevychadzem s vahami zenami,s bykmi, s pannami a so skorpionmi...
Najlepsie vychadzam s muzmi v znameni vah a blizenec, a so zenami v znameni barana

mon29
20. máj 2023

Zabudla som este na strelcov zeny otras,aspon co ja poznam,nepoznam ani jednu normalnu😆..a muzi zas naopak velmi fajn

ada510
Autor odpoveď zmazal
ada510
20. máj 2023

Haha ako pre koho som v znamení Blížencov neznesiem sa s Kozorožcom Pannou a Baranom vyhýbam sa im 😬🙆🤷

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
andreatytler
21. máj 2023

Najlepsi je strelec - vecne priatelsky sangvinik, extrovert, cestny, sportovo zalozeny, Niekedy prestreli, alebo zasiahne do ziveho, ale nikdy to nerobi zamerne, na rozdiel od skorpiona. Moj gynekolog chcel aby som rodila v 38 tyzdni. Odmietla som lebo syn by bol skorpion. Takto je strelec a sice ma len 3 roky ale vsetko na neho 100% sedi.😀
Najhorsie znamenie nemam lebo kazde ma nejaku zlu stranku. Z osobnych skusenosti neznasam levov lebo ma chcu ovladat a skorpionov koli tej zakernosti.

liz_lemon
21. máj 2023

@liusa82 to je dobre, ja som byk, a neznasam vodnarov 😂

liz_lemon
21. máj 2023

@andreatytler moja dcera mala byt strelec, ale mala som placovany SC, tak sa narodila ako skorpion, a to som velmi rada, strelca som nechcela, podla mna prilis komplikovana povaha, ako skorpion je to jedno zlate vecne usmiate slniecko, ma velmi dobru priatelsku povahu a vsade ju maju radi, a hodi sa to aj viac k bratovi rakovi, muz je ryba a ja byk

0silvia0
21. máj 2023

My mame doma rovnake rozlozenie znameni. My s dcerou sme barani, syn strelec a muz lev. Kolko ma syn rokov a ako sa na nom prejavuju strelecke crty?

poopsie
21. máj 2023

Áno k levom sa hodia tieto znamenia 😅ale zase iné znamenia majú obľúbené iné, nedá sa to zovšeobecniť... Ja mam tiež muža strelca a dcéru máme rybu... (To je katastrofa)

lienka192
21. máj 2023

Som vodnár. Všeobecne veľa ľudí mi nesadlo zo znamení škorpión a panna. Sedia mi ľudia narodení v znameniach váhy, raci, ryby, blíženci a vodnari.

rhodesian
21. máj 2023

Ja osobne som rak, ale nejako ku mne ten horoskop moc nesedí.
Za mňa najhoršie znamenie Panna. Prešli mi životom vo významnej úlohe 4 panny (matka, nevlastná matka, 2x partner v "mladosti") všetky tieto 4 vzťahy boli zlé. Doma mám býka s ktorým by som si podľa horoskopu mala sedieť 10/10 no neni dňa kedy by som ho najradšej nezakopala na záhrade 🤣 na druhu stranu, po intímnej stránke a aj po stránke fungovania v bežnom živote si rozumieme.
Kamošku mám býka a tam musím povedať že sme si ozaj sadli ako rit na šerbel, rovnaký zmysel pre humor, rovnaké názory. Nikdy neprišlo na situáciu ze by sme sa nezhodli na niečom 🤷‍♀️

ivik4
21. máj 2023

Ja nenavidim muzov vodnarov , absolutne si s nimi nerozumiem

sheila121
Odpoveď bola odstránená
danielahamar
21. máj 2023

@poopsie prečo katastrofa?

simca06022011
21. máj 2023

@aylinn 🙂) ja som všetkými tak milovaná váha:D čítam ze tiež veľmi obľúbené znamenie. Ale tak kombinácie ju jasne kto koho nemusí.

danielahamar
21. máj 2023

My sme doma 2x ryba, býk, kozorožec a blíženci, niekedy čistá psycho🤭

0silvia0
21. máj 2023

@simca06022011 tak pardon, za tie vahy. Ja mam v blizkom okoli 3 vahy zeny a vsetky su ako cez kopirak. Myslia si o sebe, ze su najmudrejsie, najkrajsie, najoblubenejsie a najdolezitejsie a vzdy musia mat pravdu plus ten afekt. Ale to mozno neplati na vsetky🤷‍♀️

danielahamar
21. máj 2023

A osobne mam problém s levom ako znamením a musím povedať, že mena sedia niekedy viac ako znamenia

bazarik456
21. máj 2023

Vidíš, ja som škorpión a snažím sa nedržať znamení, ale jedno čo ozaj neznesiem sú ženy levice😀 poznám ich veľa a ešte som nestretla normálnu, všetky sú arogantné, namyslené a egocentrické, stále musia pútať pozornosť a všetko je podľa nich a slabších až utláčajú. Odcitujem ti aj z charakteristiky znamenia: majú vrodenú vieru, že sú stredobodom celého vesmíru, milujú potlesk a obdiv okolia a pre tento pocit spravia maximum, za každých okolností chcú zažiariť a na každú životnú situáciu sa pozerajú ako na scénu z filmu, v ktorej sú zabávačkami a hlavnými hrdinkami. Často si vytvárajú povrchné spojenia, ktoré sú založené len na “využití” druhej osoby, za účelom dosiahnutia zisku, prestíže alebo kontaktov. Nikdy si nepriznajú vlastnú chybu, je pre ne ťažké vidieť sa objektívne a prijať kritiku, dokonca si nie sú schopné vypočuť názor, ak je odlišný od toho ich. Je pre ne tragédiou a životným zlyhaním, že by ich niekto mohol prekonať. (Týmto nehovorím, že nemajú aj dobré vlastnosti alebo že neexistujú normálne levice, ale ja s nimi mám takéto skúsenosti, nemám rada ľudí čo idú aj cez mŕtvoly)

guiseppinka
21. máj 2023

@bazarik456 mladsia je levica a teda toto na nu nesedi... Starsia je posledny den byka (podla niektorych horoskopov uz blizenec), syn strelec, ja som blizenec a muz ryba...

simca06022011
21. máj 2023

@0silvia0 ale ved ja sa nehnevám, nemôžeme sa všetci mat v láske🙂 ale teda až na tu najmúdrejšiu (casto 🙂))) to na mňa nesedí:D

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
21. máj 2023

@guiseppinka je narodena 21.5.? Vtedy je narodena aj moja neter, ale my to castejsie nachadzame ako Blizenec. Niekde sa to uvadza este ako Byk, ale ja to skor vsade vidim ako Blizenec, tak to berieme tak. Inak ona je velmi inteligentna ale strasne komplikovana povaha... Vasa je ako na tom?

vlastnynazor
21. máj 2023

Z ludi, kt.povazujem v zivote za najpodlejsich, kt.vyuzivaju druhych ludi, sa vacsinou vykluli skorpioni (muzi i zeny). Ale tiez mozno su skorpioni ako skveli ludia ti, kt.nepoznam 😀.

guiseppinka
21. máj 2023

20.5. je narodena...

oliviakatka
21. máj 2023

Nie som nejako zažratá do horoskopov a nerada škatulkujem ľudí ale tiež som si všimla niektoré spoločné črty u znamení. Minule som pozerala kto z priateľov na FB bude mať narodeniny 👀 a teda júl - ženy, všetky mi bolo veľmi blízke a každé priateľstvo skončilo pre faloš, neuprimnost, podrazy za chrbtom. Dvoch ex som mala kozorožcov oboch spája potreba líškať sa ľuďom, mať okolo seba publikum a obdivovateľov a pritom v súkromní sú psycho. Najarogantnejši človek akého poznám je škorpión, to sa tu opakuje často 👀

autor
21. máj 2023

@guiseppinka aha tak to je este Byk si myslim 😊