Ktoré znamenie je najlepšie a ktoré najhoršie?
Ktore znamenie zverokruhu je podla vas najlepsie a ktore najhorsie? A preco? 😊
@aylinn ty krava , ja sa ti zdám, ze sa s tebou bavím akoby si mi z riti odpadla?😂
@rebekamarcusko ty nepatriš do tých 6 😂😂 ani som nevedela že si škorpión myslela som že panna, ani kumne nechod zajtra 😂😂
@aylinn jezis len panna nie. Ja mam s nimi celkom problémy a to s nimi žijem celý zivot(mama,sestra jedna aj druhá,moji dvaja synovia) 😂 akože smutné,že nevieš, že som skorpion😂😂😂 no aj ak pridem,nech ti robím zle teraz😂
@danielahamar veď ty si ryba nie? A ja lev... Ty máš problém s levom ja s rybou 🤣🤣kolegyňu mám rybu, ale s ňou vychádzam v pohode... To už je horšie keby mám pracovať s levom 😅ale ona má mamu leva a sú v sebe stále, tiež ako ja s dcérou
Najlepší je blíííženec 🤗 Lebo ten obsahuje všetky ostatné znamenia. Môžeš si v ňom listovať ako v katalógu a vybrať si osobnosť, ktorá ti sedí 😂
Od tej dávnej doby sa sklon zemskej osi zmenil a Slnko sa posunulo inde, pozri si https://www.heavens-above.com/sun.aspx?lat=0&ln... v ktorom súhvezdí bolo Slnko v čase tvojho narodenia.
Fuha tak vidím že najhorsie znamenie vyhráva škorpión.. ako tak rozmýšľam, žiadneho ani nepoznám 🙈 za mňa sú najkomplikovanejsie znamenie blíženci.. mám brata v tomto znamení, je nestály, premenlivý, čo mne ako rybe vôbec nevyhovuje. a teraz hrozí že moje druhé dietko bude blíženec 😅
@svokrinjazykmonika blíženci sú iní záhul 🤦♀️🤣
@54tinka54 ja mam muža blizenca a stále mu hovorím, keby nemá ženu rybu, tak asi už nezije🤭🤣🤦♀️
@poopsie som a akurat študujem skorpiona😂🤭 moja svokra😂
@danielahamar Haha takže vieš o čom hovorím 😅 ja som rada, že je to “len” brat, pretože aj keď som ryba, kebyže mám mať muža blíženca, no neviem neviem 🤣
@54tinka54 za 20 rokov so mnou už necvici, keďže ho mam prekuknuteho komplet a dosť ma mrzí, že ako blizenec sa nenormálne pretvaruje mimo domu skrz ostatných ľudí, nato nejako nemajú gule
My a podrývačské typy? 😀😀😉
Ja osobne si nerozumiem s kozorozcami, toto znamenie sa spomedzi iných extrémne rýchlo oduje. A ešte každá panna ktorú poznám, tak je čistý puntickar až Monk.
@svokrinjazykmonika blíženci sú hlavne strašne lepkavi, prelietave znamenie 🙈
mamin brat bol blizenec a bol to najlepsi clovek pod slnkom. Len velmi hundral na vsetko, ale my to mame v rodine 😀
Ahojte, ja som Škorpionka. Najradsej mam bykov, zdaju sa mi pracovity, rozmyslaju logicky a pragmaticky, tak ako ja.
Mam znamych strelcov, fakt si myslim, ze strelci maju dobru povahu, ale castokrat su aj nezodpovedny, najma vo vychove deti to vidim, vzdy chcu vyhoviet detom.
A napr.pri dietati ktore ma 10kg nadvahu a chce cokoladu...strelec da cokoladu, len, aby bol pokoj.
Lev sa mi zda manipulativny, ktory stale seba lesti a to takym sposobom, ze inych zhadzuje.
Ale neda sa kazdy dat do jedneho žita.
Ja som pracovita, nepijem, nefajcim, mam skorpiona znameho, ktory je presny opak mna.
Nestaram sa o inych, ked hovori clovek, ktory nieco v zivote dosiahol tak davam pozor. Ked mi taky steka do zivota, ktory mi ani po clenky nesiaha zvysoka na to 💩 .
Este Panna je pre mna taka, neuprimna, ktora ti vrazi noz do chrbta.
Neznasam klamstvo a faloš, som lojalna a uprimna.
Ano, casto surovo prezentujem pravdu. Pracujem na tom!
Vždy každý vie, so mnou na čom stojí.
Ešteže považujem horoskopy za monumentalnu koninu. Som lev a v živote som nestretla strelca, s ktorým by som si rozumela. Aj vlastný syn mi pripadá ako povahovy ufón. Snažila som sa ho vyhnať o pár dní skôr, aby bol škorpión, ale kde, mladý si dal načas a je strelec. Nechápem.jeho pohnútky 🤣 Ja milujem škorpiónov a býkov. A kozorozcov. Z tých mam aj najviac obľúbencov. Ostatné znamenia neregistrujem ako nejaké zvlášť pozitívne alebo negatívne.
Toto je otazka hodna ziacky zakladnej skoly v 4tom rocniku.
@0silvia0, no, ma 9, takže sú to také detské veci, ale jeho spôsob uvažovania mi je proste zahadou. Napríklad škola. Je legastenik a škola nema skutočnú možnosť podpory. Snažia sa, ale nie je to postačujúce a decko v škole pláva v ucive a je to na neho moc. Vie to on, vie to škola, vieme to my. Ale pri zmienke o zmene skoly sa dostáva úplne do vyvrtky, nepohla s nim ani psychologička, proste nie, on chce zostať na tejto, lebo medveď.... Tak chodí na terapie a pluje oheň a síru, lebo on sa chce naučiť to, co s nim robí psychologička v škole a nechce vynechávat vyučovanie (inak sa nedá, škola je celodenná). Proste ma vlastnú verziu reality a nedá sa vyrusit nejakým skutočným stavom....
Sibe vam?????? Nenavidiet a neznasat niekoho na zaklade toho kedy sa narodil?
Lev a škorpion 😉
Najhorsie je, ked sa dozviem, ze zena tomu veri. Vtedy sa moje vnimanie na nu meni jedinym smerom, pretiahnut a ist domov. A vlastne to je najlepsie, cize ok. A som skorpion.
@hankm typický škorpión🙂)))
Skusenost:
Slachovacie typy Raci
Komplikovane chlapi Vodnari
Bojovný Byci

Este by mala byt, ale nasla som uz aj aj