Ktorí herci sa vám páčia napriek všeobecnej kritike?
Ahojte, páčia sa vám nejakí hereci, ktorí sa ale väčšine ľuďom nepáčia? Môžu byť zahraniční, aj slovenskí.
Mne sa veľmi páči Adam Scott (Ben Wyatt z Parks&Rec, Mark Scout zo Severance). Zistila som, že veľa ľudí ho nepovažuje za atraktívneho, niektorí dokonca hovoria, že je škaredý a vyzerá divne. Pravda, má neobyčajné rysy tváre, ale podľa mňa je zlatý, charizmatický a vie byť aj sexi, najmä keď má bradu.
A David Suchet. Milujem jeho Poirota, ale ako záporáka ho mám ešte radšej 😁
A Sherlock Holmes? (myslím Benedicta)
A Sherlock Holmes? (myslím Benedicta)
@alienkami Môže byť. Ale oveľa viac Strange.
Ale musím povedať, že väčšina tu spomínaných hercov, nie sú nejakí škareďáci - teda až na Dannyho Treja. Ešte mi napadol Steve Buscemi - oboch mám rada.
Jean Reno😍 Zbožňujem ho a pre mňa má neskutočný sexappeal, aj keď nepoznám nikoho, komu by sa páčil😢
@mandarinka555 mneeeee 😄😄. Uz takmer 30 rokov 😄😄
Horst tappert. Detektiv Derik
@matana2
no, Dericka stiahli "z obehu" ked sa prevalilo že bol členom v SS. V nemecku po nich išli, ale práve on to vydržal dlho tajiť
https://www.topky.sk/cl/100314/1347778/Sokujuca...
aj pred odhalením pravdy o SSákovaní bol pre mna anti erotický uslintany dedko
Určite poznáte, aj keď ho tu nikto nespomenul 🙂 Wes Studi nezabudnuteľný Hurón Magua vo filme Posledný Mohykán.
BERK HAKMAN ♡♡♡
Raz som jedného youtubera počula rozčuľovať sa nad Benedictom, že ako môže byť on najkrajším hercom (tuším sa umiestnil v nejakom rebríčku pred rokmi), že jemu pripomína úhora 😂 Ale Benedict Cumberbatch je presne ten typ chlapa, ktorý má niečo v sebe, proste sexepíl. Mne sa tiež páči.
Raz som jedného youtubera počula rozčuľovať sa nad Benedictom, že ako môže byť on najkrajším hercom (tuším sa umiestnil v nejakom rebríčku pred rokmi), že jemu pripomína úhora 😂 Ale Benedict Cumberbatch je presne ten typ chlapa, ktorý má niečo v sebe, proste sexepíl. Mne sa tiež páči.
@oblecenie99 Veľmi veľa ľudí hovorí, že vyzerá ako mimozemšťan. Nesúhlasím s nimi. Nevyzerá zle, no charizmy má na rozdávanie, to hej.
Dylan Moran z Black books 🤌😀
ale aj GIL BIRMINGHAM
Mark Harmon a je jedno, či mladý alebo na starý.
Dylan Moran z Black books 🤌😀
@merrysa by ma nenapadlo že zrovna jeho tu niekto vytiahne 🤣 ale súhlasím 👌
A ešte jeden Nemec do zbierky - Jürgen Prochnow
A ešte ujdú Yura Borisov a Dylan Arnold,Aaron Taylor Johnson,Jeremy allen white
mne sa paci joaquin phoenix, celkovo mi pride ako zaujimavy clovek. najviac, ked bol chudy ako v jokerovi.
ale vzdy ma fascinuje, ako to je dobre nastavene, ze kazdemu sa paci nieco totalne odlisne. inak by sme asi vymreli. taky robo roth, nech mi kazdy odpusti, ten je pre mna uplne taka skareda rozpravkova bytost, sřet alebo co.
@michellemary 😂😂😂 jeeejo, aj ja chceeeem osobný kontakt...a dobre tak, nemajte nutkanie...ja si ho nechám pre seba 😂
@jana_eyre_2 jasne, ja poznam ludi, ktorym sa vyslovene julia roberts nepaci. mne teda tiez nepride nejaka super kraska. ale pekna sa mi zda ta jej neter.
@earlgrey cinkota ma v sebe nieco take podobne ako mathew perry, realne by som od toho dala ruky prec, ak by doslo na lamanie chleba, lebo pruser nie je nikdy daleko 🙂. inak podla mna jeden z najlepsich slovenskych hercov, este aj v nejkych serialoch som si hovorila kedysi, ze hra od ostatnych o triedu lepsie.
@jana_eyre_2 jasne, ja poznam ludi, ktorym sa vyslovene julia roberts nepaci. mne teda tiez nepride nejaka super kraska. ale pekna sa mi zda ta jej neter.
@earlgrey cinkota ma v sebe nieco take podobne ako mathew perry, realne by som od toho dala ruky prec, ak by doslo na lamanie chleba, lebo pruser nie je nikdy daleko 🙂. inak podla mna jeden z najlepsich slovenskych hercov, este aj v nejkych serialoch som si hovorila kedysi, ze hra od ostatnych o triedu lepsie.
@kiwi3 no ja som myslela že julia je ten typ ženy čo sa vždy uvádza ako najväčšia kocka.. mne pripomína bývalú spolužiačku a teda tá bola obľúbená 😅
Inak do joaquina som bola platonicky zamilovaná ako pubertacka keď ešte nebol taký známy..
@kiwi3 no ja som myslela že julia je ten typ ženy čo sa vždy uvádza ako najväčšia kocka.. mne pripomína bývalú spolužiačku a teda tá bola obľúbená 😅
Inak do joaquina som bola platonicky zamilovaná ako pubertacka keď ešte nebol taký známy..
@jana_eyre_2 ved mna to tiez drzi uz desatrocia. akoze plagaty si nelepim, ale vzdy ked ho niekde vidim, tak si poviem, ze ano, to moze byt...
Spomenula som si ešte na jedného - do pamäte sa mi vryl ako Horst v seriáli William Tell - Nick Brimble.

Napr. Woody Harrelson, Benedict Cumberbatch a James McAvoy
A ešte Jeff Bridges
@alienkami Benedict Cumberbatch sa mne páči len ako Doctor Strange. 😅