Ktorú známu Slovenku alebo Slováka sledujete?
Ahojte maminy, tatkovia, taká ĺahšia silvestrovská téma. Ktorú známejšiu Slovenku či Slováka sledujete a prečo? Nemyslím tým iba Plačkovú a spol, môžu to byť aj inak známe osobnosti ako len mediálne. Aj odborníčky/kov, lekárky/ov, športovkyne/cov, A zajtra pekného Silvestra prajem!🤗
@vanilka7777 dakujem aj tychto "Tvojich" pozriem. Vela z nich nepoznam
@galganka prečo toľká irónia.
Otázka bola položená a zodpovedná.
Pre mňa bola silnou inšpiráciou moja mama. Poznám v okolí mnoho ľudí,kt.zivot je inšpirujúci-vo všetkých smeroch. Dokonca sú pre mňa inšpiráciou aj mnohé baby z MK. Inšpirujú má knihy,rada si pozerám rozhovory s mnohými ľuďmi,ale nesledujem nikoho cielene. Neznamená to,že som horšia,ani lepšia. A neznamená to ani to,že ľudia,kt.funguju na rôznych sociálnych sieťach si obdiv nezaslúžia.
Pridám moje obľúbené - spolu aut, double trouble-mama dvojičiek gynekologička, detska lekárka, mama na tretiu, Natália Pažická, zuzkamrackova, vinárova žena .. také moje naj
Žiadnu, neviem aký by to malo pre mňa význam.
@terezka1947 a prečo sa ťa moja ironická odpoveď tak dotkla? 🤷🏼♀️ Tu ide kúsok aj o to že to je, ako keby som ja striehla napr. na témy, ktorý make-up je najlepší a písala, ako žiadny nepoužívam, alebo akú kávu odporučíte a ja budem všade písať, ako ja nepijem a nepotrebujem kávu. 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Juj a to sa musi? No dokelu...
Momentálne mám mega obľúbený profil rarachjenamadeire...
@lonely66 co je úbohé na tom sledovať napríklad odborné profily? Ja som sa tak veľa dozvedela od detskej fyzioterapeutky alebo detskej zubarky.. V živote by mi nenapadlo aké zle môžu byť detské "pomôcky" na chodenie alebo aké dôležité je čistiť zuby hned od prvého zubka, kebyže to nezdielaju ony
natalia pazicka, dominika sakmarova, detska lekarka, karolina baumgartner, nutrimamma.cz, co hovoris, myswedishgynlife (stale striehnem, ci uz nahodou!),
a kopa psychologickych a lekarskych, ale to su vsetk ceske - posvitsi, psychologie.cz, michaela krickova, detska_psycholozka, mama doktorka, dentist for small, zblondynyzubarkou, mlada gynekologicka
Potom financie, biznis: jaknareklamuasite, financie pod palcom
predstavitelov politiky ci uz komunalnej alebo tej centralnej, v sucasnosti je totiz vsetko predovsetkym na sietach.
@galganka napísala som-ziadnu.
Čiže som normálne napísala. Ty si napísala,kt.oslovili teba...to je úplne ok.
Ale druhý koment bol ironicky,nerozumiem prečo.
Mňa sa tvoja irónia nedotkla,akurat nechápem,prečo bola nutná.
@13uzivatelka11 ale ona hned mysli plackovu a podobne individua :D alebo kamosku, co miesto partizana travi pol roka vo francuzskej polynezii.
@terezka1947 stále ti to uniká. Pýtala so sa napr. na balíky a poštu. Ako by ti pomohla mija odpoveď, že balíky poštou neposielam? Alebo na krém. Ako by ti pomohla odpoveď, že krémy nepoužívam?
@galganka pointa mi neušla,keďže je to fórum,aj názor,že niečo nesledujem a dôvod prečo,má výpovednú hodnotu. Možno pre niekoho nulovú. A možno aj nie.
Slušne napísaný koment, nech už by aj bol odveci nemusí mať ironickú reakciu.
Sona Mullerova aj jej dceru Emu, Ivana Gaborik, Wera cakes - najkrajsie torty ake som kedy videla
Madametiketa, rodinna_psychologia, slovník cudzích slov, udialosa, sestra_lamyia, vedeckyhumor, hovorme.spisovne
Ja sledujem Jakub je sciencer, Dejepis inak je fajn, adhd_in_30, Lucid, páči sa mi jej líčenie.
@lonely66 ale tu nejde o to riešiť zdravotný problém, ale napríklad im predchádzať.. A tie lekárske profily bol len príklad.. Je veľa profilov co rozoberá nejaké zaujímavé témy.. Ako to tu bolo spomenuté, niekto si kúpi časopis, niekto si pozrie instagram...
@minutka nuz mozno to znie neuveritelne ale su aj ludia ktorych zivoty tzv celebrit ani trocha nezaujimaju lebo maju svoje zivoty dostatocne naplnene a nemaju potrebu sledovat kto kde s kym preco....
Ale verim ze kazdy to mame inak. Ja osobne tuto potrebu nemam ani som nikdy nemala, nikdy ma nezaujimalo kto si o kom co mysli ani o si o mne myslia ini ludia.. Ale ak to niekoho bavi tak budis 🤷♀️
Zuzu Vackovu, nejake kožné lekárky, mama gynekologicka
Ja sledujem skôr odborné veci, ale aj fitness, o výžive, šport, o zdraví, prírodná medicína atď. Nesledujem pseudocelebrity typu Plačková, Slováková, Alagič.
@lonely66 Ona píše že ju inšpiroval profil zubárky ktorá to má reálne vyštudované. Tie príspevky nemajú nahrádzať lekára. Aj samotná autorka profilu ľuďom hovorí, že ak majú problém majú ísť k svojmu zubárovi. Ona nerieši zdravotné problémy cez internet. Veď sa to ani nedá 🤦🤦
Píše odborné články z oblasti starostlivosti o zuby. To je úplne to isté ako články v časopisoch len v digitálnej podobe. Niektorí píšu aj v časopisoch, aj na Instagram alebo majú svoju oficiálnu webovú stránku.
Spisovateľku Evu Borušičovu, potom Petru Vlhovu a Pavlinu Fialkovu.
Neviem, ci sa rata medzi zname Slovenky, ale Dejepisinak.
“Žiadnu, je to primitívne úbohé a nemam tak nudný život” napíše zena ktorá prispieva do diskusie na MK … do témy, kde nema čím prispieť a este je arogantná a povýšenecká … gratulujem
Autorka k téme - bbwk, karolinabaumgartner, mojurologickysvet, gynegology a uz spomínaná myswedishgynlife 🙂

@galganka idem popozerat