Ktorý nick na Koníkovi sa vám najviac páči?
Piste len nicky, nie osoby, ktore su za nickmi, aj ked ja viem ze castokrat su nam sympaticke ci presne naopak prave osoby za nickmi ale skuste sa odosobnit 😀
Mne sa straaasne paci shaarkin nick 😀 a potom sa mi straaasne paci nick bublinkajasminka 😀 😵
bambusko zni super 🙂
Mne sa páči hhranolka a kackabrcka 🙂
mne sa paci anaxamon 🙂
bambulik, cessy, anaxamon, certica 😵
bambusko, cessy, sifka
sifka,penny13 😉
caira 🙂
Bambusko je super, ale myslim ze tym autorka myslela bambuško. 😉 Ja som si dlho predstavovala pandu (kedze panda zerie bambusove vyhonky), a ľaľa, ono to nie je odvodene od bambusu! 🙂
mne anaxamon,aponchie a aj moj!Pači sa mi moje meno a ozik s vasimi menami ste spokojné?
Mně třeba marinka 🙂
samozrejme penny13 😉
marianka, ja jsem spokojena 🙂 i s prezdivkou a krestnim jmenem taky 🙂
sifka, cessy- Ďakujem. Penny je postava z mojej obľúbenej knižky - Sedem Labiek za Penny.
mne sa paci Cambina,Mastulka, a aj pipimiska je fajn 😉 aha a mimomu
Spomínali se viaceré nicky, ktoré sa páčia aj mne, no okrem tých spomínaných ma napadá ešte jeden - čo tak cervenaciapocka ?
mě se líbí yenn a ygreen 🙂
a ještě mě dostává dermajetics a silente 😎
mne sa paci lietajuci anjel cize flyangel,pretoze nim naozaj aj ona je,snazi sa tak velmi pomoct kazdemu.
a ked sa odosobnim,tak sa mi tiez paci flyangel. 😀 😀 😀
mne sa pači bambulik,dupinka,peppapig take mile všetky 😉
janca.k: to jsem ráda, že se ti líbí můj nick. Tak mi říkal taťka když jsem byla malá a jaksi taksi mi to zůstalo 😀
mne sa najviac páči môj-leničiatko-takto mi hovorila nebohá babka -ked som poslúchala,čo nebolo často. 😀
keďže milujem motorky, tak u mňa vedie yamahafazer 🙂
monkula, aponchie a emjee
yofresh, lampa.bibindova, eulalie, bihan, ikke...
mne sa paci "froschka"....zabka
lampa.bibindova...no to je dobré..mňa nič vtipné nenapadlo...
peppa sis to u nas nechtela rozhazet, co? 😀 😀 😀
nam se libi :
Phoebe003
Sabayon
Wanilka
no a samozdrejmne Peppapig 🙂
🙂 mna sa páči allisia 🙂 a blcha 😀
pridám sa. Som tu nová a páči sa mi nick, narciska, ktorá je tu podomnou. a aj peppapig.

bzuco