icon

Ktorý z detských interpretov vás oslovil?

monnci2226
12. máj 2024

Kto z detskych interpretov sa vam paci najviac? nie vasim detom, ale priamo vam, ze ked si ich vase ratolesti pustia, tak si k nim sadnete a pozerate s nimi? a tesite sa s nimi?
Za mňa jednoznacne Smejko a Tanculienka. Páčia sa mi nielen ich pesnicky a filmy ale aj oni ako ludia - vyzaruje mi z nich take dobro a fakt sa na nich rada pozeram.

A kedze mame dneska sviatok tak budeme pozitivne a tych ktorych nemusime budeme rozoberat v inej diskusii (urcite mame aj takych kazda z nas 😅)

Strana
z3
simona20201309
12. máj 2024

@doriiis neviem prečo hneď útočiš...písala som ze to vôbec nemyslím zle. Mam v mojom okolí veľa umelecký založených priateľov a majú podobné názory. Svojské. Keď si to vykladať ako ,,zle" to je tvoj problém.

monnci2226
autor
12. máj 2024

misa ruzickova napriklad aj sa mi paci.... ma ku kazdej pesnicke jednoduchy tancek. Nikdy nezabudnem ako sme s malou spolu tancovali na pesnicku ,,krtecek,, ta bola taka nasa lebo to bolo vo dvojci 😁 ale mali sme nacvicene aj na ine jej pesnicky

lalala94
12. máj 2024

Tvl, pohádať sa ešte aj v téme o detských pesničkách, to už je iný level. 😂 A to keď som otvorila túto tému, myslela som si, že to bude celkom nuda. 😀

4stanka4
12. máj 2024

Moja ma rada Helenine oči 😀 (ma skoro 4 a tieto detske veci ju nikdy nebrali) Z tých detských ma rada jedine od Madeja Ferrari lebo je tam "formula" 😃

jana_eyre_2
12. máj 2024

@4stanka4 aj moje deti počúvajú zo slovenskej scény Helenine oči, paru a vec.. ale až teraz vo vyššom veku 😅 keď boli malí, tak asi najradšej Mira Jaroša.. ja jeho tvorbu síce rada nemám, ale fakt je, že zaplnil dieru v jeho tvorbe.. totiž všetky ostatné (fíha tralala a podobne) sú pre maličké deti, ale také tie predškolské a školské - tak to je podľa mňa cieľová skupina Mira..

heln
12. máj 2024

co sa tyka detskej produkcie, aj ja niekedy prevraciam oci, ale tato diskusia je o pozitivach,
mira jarosa nejak nemusim, ale ma naozaj super produkciu,
mici a mnau a maliny jam, mile pohodove pesnicky,
a super deti.
ostatnych nespominam, niektore pesnicky sa podarili.

ivanaks
12. máj 2024

Môj syn vo veku 3 rokov mal rád pesničky Trpaslíkov (to bola fakt zábavná a poučná relácia RTVS pre deti) a páčili sa aj mne. Z ostatných autorov vydržím počúvať iba Mira Jaroša a Maliny Jam, ale teda aktuálne ich už počúvať nemusím, lebo synov hudobný vkus je už niekde úplne inde. 🙂

4stanka4
12. máj 2024

@jana_eyre_2 od Jaroša som počula pár pesničiek a co je fajn je ze maju aj hlavu a pätu ale proste ich nechce. Ja osobne neznášam Fihu 😀 moja nesleduje ani rozprávky ma len jednu obľúbenú ale žiadna labkova patrola ani Frozen ako vidím u druhých deti v škôlke.

bubuzu
12. máj 2024

My sme nič podobné synovi nikdy nepúšťali. Počúval s nami to čo sa páči nám. Niekedy ho zaujalo niečo nové aj pre nás, tak sme to potom spolu objavovali. Teraz má 5 rokov a momentálne sa mu páčia Darkness pozitív, niečo od Gorilazz, Of monsters and men má veľmi rád, Cez okno od Jara Filipa. Kadečo.

zuzulka558
12. máj 2024

Nikoho extra 1 pesnička smejko a tanculienka kde si zatancuje 2 pesničky zahrajko s tu ženu co si zatancuje a všetko od Bimbamkuku tých si rada pozriem aj ja,,, pesničky nepozná ani jednu naspamäť, no slovenské riekanky a básničky co ma knižku polovicu vie spamäti ma 3 a to ju viac baví ako títo spomenutý vyššie

esteris
13. máj 2024

@doriiis obávam sa že polovica interpetov, ktorých si vymenovala sú tak typicky produkovaný mainstream, že formulácia ísť s davom v tomto prípade stráca význam, keďže cca tú polovicu interpretov počúvajú masy. Veľa alternatívnej tvorby tam nevidím. Ale toho mullera kvitujem 🙂

777januska777
13. máj 2024

@doriiis nechcem byť nejaká rypalka, ale aj skoro všetky kapely ci autorov co si vymenovala mali svoje obdobia, keď ich tlačil konzumný svet a veľmi veľa veci produkovali najmä kvôli peniazom.
Áno na deťoch sa zarába a áno je to trh co dnes letí, ale musíš si uvedomiť, že aj detské pesničky majú svojich kritikov a fanúšikov. Deti tiež nebudú počúvať všetko, len preto, ze su to deti. Myslím si, ze tvoriť pre detského diváka v danej konkurencii, držať si tento detský štýl a vymýšľať nové veci nie je malina. Ty musíš zaujať deti a nemôžeš pohoršit rodičov, aj to je veľké umenie.

Strana
z3