Ktorý z detských interpretov vás oslovil?
Kto z detskych interpretov sa vam paci najviac? nie vasim detom, ale priamo vam, ze ked si ich vase ratolesti pustia, tak si k nim sadnete a pozerate s nimi? a tesite sa s nimi?
Za mňa jednoznacne Smejko a Tanculienka. Páčia sa mi nielen ich pesnicky a filmy ale aj oni ako ludia - vyzaruje mi z nich take dobro a fakt sa na nich rada pozeram.
A kedze mame dneska sviatok tak budeme pozitivne a tych ktorych nemusime budeme rozoberat v inej diskusii (urcite mame aj takych kazda z nas 😅)
misa ruzickova napriklad aj sa mi paci.... ma ku kazdej pesnicke jednoduchy tancek. Nikdy nezabudnem ako sme s malou spolu tancovali na pesnicku ,,krtecek,, ta bola taka nasa lebo to bolo vo dvojci 😁 ale mali sme nacvicene aj na ine jej pesnicky
Tvl, pohádať sa ešte aj v téme o detských pesničkách, to už je iný level. 😂 A to keď som otvorila túto tému, myslela som si, že to bude celkom nuda. 😀
Moja ma rada Helenine oči 😀 (ma skoro 4 a tieto detske veci ju nikdy nebrali) Z tých detských ma rada jedine od Madeja Ferrari lebo je tam "formula" 😃
@4stanka4 aj moje deti počúvajú zo slovenskej scény Helenine oči, paru a vec.. ale až teraz vo vyššom veku 😅 keď boli malí, tak asi najradšej Mira Jaroša.. ja jeho tvorbu síce rada nemám, ale fakt je, že zaplnil dieru v jeho tvorbe.. totiž všetky ostatné (fíha tralala a podobne) sú pre maličké deti, ale také tie predškolské a školské - tak to je podľa mňa cieľová skupina Mira..
co sa tyka detskej produkcie, aj ja niekedy prevraciam oci, ale tato diskusia je o pozitivach,
mira jarosa nejak nemusim, ale ma naozaj super produkciu,
mici a mnau a maliny jam, mile pohodove pesnicky,
a super deti.
ostatnych nespominam, niektore pesnicky sa podarili.
Môj syn vo veku 3 rokov mal rád pesničky Trpaslíkov (to bola fakt zábavná a poučná relácia RTVS pre deti) a páčili sa aj mne. Z ostatných autorov vydržím počúvať iba Mira Jaroša a Maliny Jam, ale teda aktuálne ich už počúvať nemusím, lebo synov hudobný vkus je už niekde úplne inde. 🙂
@jana_eyre_2 od Jaroša som počula pár pesničiek a co je fajn je ze maju aj hlavu a pätu ale proste ich nechce. Ja osobne neznášam Fihu 😀 moja nesleduje ani rozprávky ma len jednu obľúbenú ale žiadna labkova patrola ani Frozen ako vidím u druhých deti v škôlke.
My sme nič podobné synovi nikdy nepúšťali. Počúval s nami to čo sa páči nám. Niekedy ho zaujalo niečo nové aj pre nás, tak sme to potom spolu objavovali. Teraz má 5 rokov a momentálne sa mu páčia Darkness pozitív, niečo od Gorilazz, Of monsters and men má veľmi rád, Cez okno od Jara Filipa. Kadečo.
Nikoho extra 1 pesnička smejko a tanculienka kde si zatancuje 2 pesničky zahrajko s tu ženu co si zatancuje a všetko od Bimbamkuku tých si rada pozriem aj ja,,, pesničky nepozná ani jednu naspamäť, no slovenské riekanky a básničky co ma knižku polovicu vie spamäti ma 3 a to ju viac baví ako títo spomenutý vyššie
@doriiis nechcem byť nejaká rypalka, ale aj skoro všetky kapely ci autorov co si vymenovala mali svoje obdobia, keď ich tlačil konzumný svet a veľmi veľa veci produkovali najmä kvôli peniazom.
Áno na deťoch sa zarába a áno je to trh co dnes letí, ale musíš si uvedomiť, že aj detské pesničky majú svojich kritikov a fanúšikov. Deti tiež nebudú počúvať všetko, len preto, ze su to deti. Myslím si, ze tvoriť pre detského diváka v danej konkurencii, držať si tento detský štýl a vymýšľať nové veci nie je malina. Ty musíš zaujať deti a nemôžeš pohoršit rodičov, aj to je veľké umenie.

@doriiis neviem prečo hneď útočiš...písala som ze to vôbec nemyslím zle. Mam v mojom okolí veľa umelecký založených priateľov a majú podobné názory. Svojské. Keď si to vykladať ako ,,zle" to je tvoj problém.