Kúpa nového auta
Dievcata, riesime kupu noveho auta,,, - noveho, nie jazdeneho,, ak mate niektora skusenost, s kupenym od nova, teda nie po niekom,, prosim kludne napiste,, budem rada,, vyberame medzi - Nissan Quasquai, Skoda Karoque, Seat Ateca, Seat Tarraco, Mitusubishi Outlander, prip. Honda HRV.. dakujem.. :
@maximilie ani ja nie som extra odbornik na auta,,, ale no musela som si co -to nastuvat,, Honda aj Mitsubishi maju este atmosfericke motory co su jedny z namenej poruchovejsich, kedze nemaju turbo... / sama sa cudujem tomu co pisem, pred par mesiacmi, by som sa ani nechytala... / teda myslim, ze Honda, aj Mitsubishi, su OK, co sa tyka spolahlivosti,,,,🙂
@catalin juj,, no ano, aj Kiu sme pozerali,, ja Sportage,,, ale sucasny model, sa mi az tak nepaci, ako ten predtym,, manzlovi ak si dobre pamatam ucaroval proceed,ale povedal, ze interier sucasnych Kia modelov,, mu sofersky velmi sedi 🙂 🙂 kamoska ma cca 4 rocnu Sportage,, tiez velka spokojnost,, takze ste urcite dobre kupili,, nie je nad bezproblemove auto.... 🙂
porozmýšľaj KIA ceed....super auto a nie až tak drahé... 😉
Z týchto Mitusubishi Outlander. Ale ako sa už spomenulo, treba si vyskúšať každé jedno a tak sa rozhodnúť.
Volkswagen Tiguan ste nepozerali? 🙂 Síce tam netuším aký je kufor. Toyotu by som úprimne nechcela ani zadarmo, 5 ľudia kúpili nové autá a všetci mali a majú problémy. Naposledy kúpil kamoš Toyota Hilux a auto mu na druhý deň prestalo fungovať. 3 mesiace sa vyhováral kade kto na kade koho až musel prísť človek z Prahy kvôli tomu. Kamoška má novú RAV4 a tiež má problémy,... Takže osobne by som sa Toyote vyhla. Aj keď, už ani Volkswagen nie je to čo bývalo.
@miriam11 máte Seat , že takto porovnávate.My mame a poťahy sú ajpo piatich rokoch ako nové. Predtým sme mali peaugeot a tam sa nám po dvoch rokoch ozaj poťah vysuchal.Mozno išlo o jeden kus, netreba kydať na celu značku.A skutočne nič nehrka.Treba hlavne zvážiť čo od autá očakávam, a koľko d neho mozem vraziť 😉
Jeep compass
@midka vsetky auta su dnes uz spolahlive. Hlavne, ak kupis nove. Mali sme uz 9 aut, deti mali uz po 3 znacky, takze spolu 15 aut v rodine a vsetky ok. Takze spolahlivost ako kriterium, by si mala vynechat. Jedine, co mozem povedat je, ze Opel ma vysoku spotrebu oproti ostatnym znackam. Mali sme prevazne korejske a japonske, maju dobre ceny na svoje vybavy, co bolo pre nas kriterium pri vybere. Z europskych Opel a Skoda.
no,, presne, kazde ma nieco do seba,,,,preto sa mi tak tazko vybera,,,,
Ja osobne by som bral Skoda. Mal som dvojkovu octaviu a az na DPF co uz bol vadny diel hned po kupe ma to auto perfektne povozilo.
Mame v sucasnosti superb III v rodine a maximalna spokojnost. Skoda je v sucasnosti velmi oblubena. Nie je to premiova znacka ako mercedes ci audi ale co sa tyka kvalita / cena tak existuje len maloktora znacka ktora im v tomto dokaze konkurovat. Jedina nevyhoda je, ze Skodu tlmi tlak z vrchu. Ak by nespadali pod VW tak by mozno na tom boli lepsie.
Tie modely co teraz tlacia von su neskutocne cukriky nehovoriac o tom, ze viac modelov tlacia do RS verzii ako napr Kodiaq a Superb a to su uz ine streliva.
Ja osobne planujem octaviu combi III RS do buducnosti. Prakticke na prevoz veci, dostatocna velkost kufra, pre rodiny super, cenovo dostupne diely, servis tiez nie drahy a pod kapotou motor s ktorym sa este aj pohras...... me gusta.
Kia proceed je tiez super alebo Sportage a ak chcete rodinne combi vo forme Seatu tak Seat leon cupra ST 😝
Ak chcete SUV tak bud Karoq alebo Kodiaq
@hopsadobrandejsa ej,cupra fajna je.. len ci ju treba ak chodi niekto len do skolky a naspat 🙂
V tom vybere mas rôznorodé autá. Za mňa outlander. Benzin, 7 miest, mega kufor, da sa z neho urobit stahovak alebo na spanie. A je to 4x4, tie ostatne neviem ci planujete štvorkolky. Ale treba kúpiť rýchlo, od budúceho roka uz bude len ako hybrid.
Ťažko radiť, záleží od parametrov aké očakávate, výbavy, ceny, servisu... určite treba všetky z nich osobne pozrieť. My máme v blízkej rodine 3ks Quasquai, rôzne ročníky a všetci sú veľmi spokojní, my plánujeme kupovať v najbližších rokoch niečo podobné, ale pôjdeme do Škody pravdepodobne, ale to sú fakt osobné preferencie.
Ak máte možnosť, skúste navštíviť známeho automechanika, tí to majú celkom v oku aj čo sa týka kazivosti aj ceny bežného servisu. My sme sa takto poradili a vždy dobre 👌🏻

My sme kupovali nove auto a isli sme do kia ceed sw,a sme spokojni.viacero znamych nam odporucilo aj kvoli servisu aj kvoli zaruke.sme spokojni.kugor ma velky, celkovo vyzera nizko ale priestoru je v nej habadej.