icon

Kúpa nového auta

midka
14. nov 2020

Dievcata, riesime kupu noveho auta,,, - noveho, nie jazdeneho,, ak mate niektora skusenost, s kupenym od nova, teda nie po niekom,, prosim kludne napiste,, budem rada,, vyberame medzi - Nissan Quasquai, Skoda Karoque, Seat Ateca, Seat Tarraco, Mitusubishi Outlander, prip. Honda HRV.. dakujem.. :

Strana
z4
stanno
7. dec 2022

@midka na trojvalce 1.2 Puretech, ktoré sú v Opel Crossland a v Peugeotoch som v poslednom čase počul aj horšie recenzie (K.O. motor po 50tis.km, spotreba oleja). Možno sú to dobré motory, ale dôležitý je starostlivosť autorizáku, aby nad kontrolkou oleja, nemávli rukou, že to je "len príliš citlivý senzor". Motory vo VW sú dlhodobo tiež zaujímavá téma. Ale kazí sa všetko, to je proste fakt. Je skoro jedno aká automobilka. Seaty sú vlastne takou športovejšou divíziou VW, preto majú tvrdé podvozky.. osobne by mi to vadilo, ak budeš veľa jazdiť na Sk rozbitých cestách. zvlášť keď si zvyknutá na mäkkúčke a pohodlné francúzske podvozky (C5 aircross). Fakt pozor na toto. Pri každom aute, by som išiel presurfovať ich internetové fóra (opel-club.com) resp. sa popýtal vo FB skupinách. Každá značka má na FB skupinku priaznivcov, kde sa dozvieš najviac.

ivulik12
8. mar 2023

Ahojte, kúpili sme si kiu ceed sw. Koľko Vás teraz stáli garančné prehliadky?

tiezjedna
8. mar 2023

@midka a máte zistené aj dodacie lehoty na nové auto? Ja som na Kodiaqa L&K čakala 7 mesiacov. Nové autá sú problém.

copyy
12. sep 2024

@tiezjedna vzdy ma zaujimalo, kto si moze objednat novy Kodiaq L&K, ze co ho k tomu vedie ... ved za tu cenu su podstatne lepsie auta

tiezjedna
12. sep 2024

@copyy RS v mojej preferencii nebola k mání, tak toto bol kompromis, proste potrebné auto pre rodinu. Nie je jediné auto. A či sú za tú cenu "podstatne lepšie autá", o tom by sa dalo polemizovať.

silvia2013
10. feb 2025

@pepa1995 karoq

copyy
10. feb 2025

tak autorka témy sa už asi štyri roky v tom jej aute vozí 🙂

silvia2013
11. feb 2025

@copyy posledný príspevok bol v 2024 a podla mna ani nie. A Kodiaq je fajn, pokial sa ty voziš vo fabii

copyy
11. feb 2025

@silvia2013 ani v Kodiaqu, ani vo Fabii, škodovky idú celkovo mimo mňa.

silvia2013
12. feb 2025

@copyy jasné, citroen to istí 🙂)))

copyy
12. feb 2025

@silvia2013 obidve na C, Citroen aj Cadillac

rozovykon
Autor odpoveď zmazal
copyy
12. feb 2025

inak ved Kodiaq L&K sa uz ani nevyraba.. za tie peniaze, co za to chceli, su aj podstatne ine auta.

Strana
z4