Kúpa nového auta
Dievcata, riesime kupu noveho auta,,, - noveho, nie jazdeneho,, ak mate niektora skusenost, s kupenym od nova, teda nie po niekom,, prosim kludne napiste,, budem rada,, vyberame medzi - Nissan Quasquai, Skoda Karoque, Seat Ateca, Seat Tarraco, Mitusubishi Outlander, prip. Honda HRV.. dakujem.. :
Ahojte, kúpili sme si kiu ceed sw. Koľko Vás teraz stáli garančné prehliadky?
@pepa1995 karoq
tak autorka témy sa už asi štyri roky v tom jej aute vozí 🙂
@copyy posledný príspevok bol v 2024 a podla mna ani nie. A Kodiaq je fajn, pokial sa ty voziš vo fabii
@silvia2013 ani v Kodiaqu, ani vo Fabii, škodovky idú celkovo mimo mňa.
@copyy jasné, citroen to istí 🙂)))
@silvia2013 obidve na C, Citroen aj Cadillac
inak ved Kodiaq L&K sa uz ani nevyraba.. za tie peniaze, co za to chceli, su aj podstatne ine auta.

@midka na trojvalce 1.2 Puretech, ktoré sú v Opel Crossland a v Peugeotoch som v poslednom čase počul aj horšie recenzie (K.O. motor po 50tis.km, spotreba oleja). Možno sú to dobré motory, ale dôležitý je starostlivosť autorizáku, aby nad kontrolkou oleja, nemávli rukou, že to je "len príliš citlivý senzor". Motory vo VW sú dlhodobo tiež zaujímavá téma. Ale kazí sa všetko, to je proste fakt. Je skoro jedno aká automobilka. Seaty sú vlastne takou športovejšou divíziou VW, preto majú tvrdé podvozky.. osobne by mi to vadilo, ak budeš veľa jazdiť na Sk rozbitých cestách. zvlášť keď si zvyknutá na mäkkúčke a pohodlné francúzske podvozky (C5 aircross). Fakt pozor na toto. Pri každom aute, by som išiel presurfovať ich internetové fóra (opel-club.com) resp. sa popýtal vo FB skupinách. Každá značka má na FB skupinku priaznivcov, kde sa dozvieš najviac.