Kúpa zrekonštruovaného bytu s linkou verzus s predprípravou
Ahojte,
rekonstruujeme byt, ktory by sme nasledne isli odpredat, cize vsetko bude nove, nezabyvane.
Uvazujeme, ci don instalovat i komplet kuchynsku linku so spotrebicmi alebo radsej urobit len predpripravu a rozvody a nechat to na kupujucich, nech si podla vlastneho vkusu linku dokupia (samozrejme cena predavaneho bytu by bola nizsia).
Ja keby som kupovala byt, tak si asi budem chciet linku dat dodatocne, aby som si mohla vybrat ako pri novostavbach.
Len by ma zaujimala odozva ci skusenosti od dalsich 🙂
Dakujem.
Ja osobne by som chcela pôvodný stav, t.z.nezrekonstruovany. Keď vo svojom, tak podľa našich predstáv. Alebo aspoň nezrekonstruovane zásadne veci ako kúpeľňa, kuchyňa... Jasné, že novým stierkam, plastovym oknam, bezpečnostným dverám by som sa nenahnevala.... 😉
@shmoulinka1 ja osobne by som si vybrala byt s predpripravou pre kuchynu, tu by som si dala podla seba. Ale poznam par ludi, kt. hladali komplet hotovy byt, chceli sa len nastahovat a byvat 🙂
My sme na tom podobne ako @olso1 tiež rekonštrukcia od podlahy. Kuchyňu budeme robiť podľa seba. Pozerali sme aj domy s prerobenou kuchyňou, ale zvyčajne na nej bolo vidno, že je robená iba na rýchlo, bez nejakej kreativity. Kuchyňa je dušou domova. Ale zase pre niekoho je jednoduchšie brať byt kompletný a bez linky by to bolo pre nich mínus.
ja by som brala byt s úplnou rekonš. Aby tam už bolo všetko a ja tam išla už len bývať.
@shmoulinka1 ja som svojho casu kupovala byt s hotovou kuchynou, a bol to zamer-chcela som hned byvat. a takych ludi je dost. no najdu sa aj taki, ktori chcu veci podla seba. podla mna je to tak pol na pol🙂
ja by som to urobila tak, ako by bolo jednoduchsie, nech s tym mam menej roboty..cize bez linky.
my sme nas prvy byt kupovali uplne v povodnom stave, taky som chcela aby som si mohla zmenit aj dispoziciu po svojom aj vsetko upravit ako chceme. Boli sme mladi bez deti, cas nas netlacil, takze to bolo super. Dnes by som si s dvoma - teda uz troma detmi asi radsej vyberala byt s hotovymi podlahami, stenami a oknami. Avsak kuchynsku linku by som preferovala vybrat si vlastnu a uz duplovane spotrebice.
Su vsak aj ludia, ktori chcu naozaj len zobrat kufre a nastahovat sa do kopmlet hotoveho bytu.
tolko nevkusu co som videla pri prehliadkach bytov, prave hlavne kuchyna a kupelna, ked som si kupovala ja mi stacilo 😀 . takze ja osobne radsej stary a zrekonstruujem ho podla seba, alebo teda radsej bez tej novej kuchyne.
ale ako pisali uz predomnou su ludia co chcu kupit a hned byvat.
No my ked sme kupovali byt, tak sme si vybrali komplet zrekonstruovany. Ale predtym sme si popozerali viacero bytov, lebo nie kazda prerabka bola podla nasho vkusu. V byte sme mali modernu vkusnu kupelnu aj kuchynu. Len si myslim, ze je tazke najst kupcu s podobnym vkusom... sto ludi, sto chuti.... na druhej strane si vezmi ze je vela parov ktore hladaju uz prerobeny byt, aby nemali okolo toho vela roboty. Takze ak najdes nieco, nie prilis vystredne, za mna s hotovou prerabkou 🙂

My sme teraz kupili stary dom, ktory bude treba komplet zrekonstruovat. Ale taky sme hladali. Byt sme predali komlet zrekonstruovany a bol o neho velikansky zaujem.