Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
@andreakarinka ahoj, no my mame od decembra a predbežnú rezerv. Na leto a tiež nič☹ volám skoro stále ale ze nie sme v poradí.
Aka je strava pre sprievodcu. Da sa vybrat z viac jedal? Co robi sprievodca ked dieta je na procedure? Izby so socialkou su bez kuchynky. Su kuchyne na chodbe?
Ahojte, tak my nastupujeme 15.8. a odchod 5.9. Je tu niekto taky co tam vtedy bude?
baby, bol tu niekto ubytovaný v TOPOLi alebo v BORIEVKe ?? Rada by som vedela, kde maju tieto domy stravu...kam chodia jest.....Ci do Smreku alebo tam, kde je Bonsai?? Vďaka 🙂...
@x_shushu_x My sme boli minuly rok ubytovani v Borievke a jest sme chodili do Smreku 🙂 ale teraz je Borievka rozostavana, nevyzera to, ze by ju v roku 2016 dokoncili 😅
@miah v zime tam nejaku jamu hlbili vedla....ale myslela som si, ze samotna borievka funguje 😒
Žienky, my sme boli v kúpeľoch a tam nám vysvetlili, prečo niekomu príde poukaz rýchlo a niekto čaká tak dlho.............Vraj majú problém s 2-posteľovými izbami, ktorých je málo. Väčšina izieb je troj a štvorposteľových. Snažia sa, aby čo najefektívnejšie naplnili kapacitu, preto uprednostňujú "viacčlenné" rodiny.
Tak uz mame termin od 30.8.do 20.9., skoda ze nam to nvyslo cez prazdniny, musime tam aj do skoly ☹
vo februari sme posielai ziadost vobec sme neplanovali ze az taktoneskoro nam daju termin
dobry podvecer,my mame nastup 13.9.do Limbi na 3p.Ako tam je ,ja som bola posledny krat v marci2013 a byvali sme vo smreku ale pocula som ,ze sa tam prerabalo
ahojte, bola daktorá z vás aj v 8 mesiaci tehotenstva ako sprievodca v kúpeloch? nie je to podľa vás riskantné? ja si myslím že áno, lebo nám to tak vychádza že budem v 8 mesiaci podala som žiadosť v apríli a termín máme v októbri lebo som zvolila september alebo oktober.

@andreakarinka skús tam stále dookola volať. Najlepšie hneď od rána. Prípadne im skús napísať aj mail. Podľa mňa na vás len zabudli. Držím pršteky. 🙂