Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
Zienky prosím vás aké izby sú v tej osike?
@molin - tu máš izby aj odfotené http://www.tkl.sk/liecebny-dom-osika
Mamicky, ktore potrebujete varit, v Topoli je celkom slusne vybavena kuchynka. Teda v porovnani s tym, ze som citala, ze niekde su dva hrnce. Len panvica na palacinky tu chyba 😉
Prosim vas na to tlacivo/kupelny navrh ste potrebovali aj razitko alergologa ci stacilo ked vypisala pedina? VsZP
@misinka26 ahooj, a ahojte vsetky mamicky 😊 My sa mame super, len pocasie trosku zlosti ;) ale to sa da cakat v Tatrach v tomto obdobi.
Procedury mame vzdy dopoludnia, o 9 inhalaciu a o 10:30 druhu, kazdy den inu na striedacku. Vikendy su volne, my sme boli v sobotu na Hrebienku, pozreli Ladovy dom, v Smokovci v Tricklandii, super zazitok 🙂 odporucam. V nedelu sme mali krasne pocko, boli sme na bobach v Lomnici a chceli sme na lanovku, ale zdvihol sa vietor a zastavili ju. Tak sa mala aspon vysalila v snehu. Uschli sme na salasi vo Velkom Slavkove. Inak baby lepsie som sa este na salasi nenajedla. Fakt ze top salas, ak budete moct, urcite sa zastavte ;) najma v lete je aj vonku ihrisko pre deti, cize okrem super jedla aj posedenie na tatranskom vzduchu.
Tu varia podla mna dobre. Malej chuti, ja dojedam a tiez mi chuti. Ale napriklad oproti sediace dievcatko moc nezje, je to asi individualne. Moja mala tu tusim aj priberie :D
Ak vas nieco napadne, kludne sa pytajte, pozistujem.
Vcera som sa pytala kvoli mamicke, ktora mi pisala IP, na Jedlu. Pisem sem, nech mate info vsetky ;)
Jedlicka bola doteraz od maja len pre deti bez sprievodu. Teraz to zmenili a dostali pokyn, ze mozu davat aj mamicky s detmi aj v maji a dalej tam. Cize je to uz aj pre sprievod, fotky este dolozia, ale zariadenie izieb sa menit nebude, cize tak, ako je to tam uvedene teraz. Cennik ale na leto zial este nemaju, je to uplne cerstva info.
Co sa tyka izieb, izby maju len vecko, sprchy su spolocne. Su tam zvlast muzske a zvlast pre zeny, kedze mozete mat manzela na navsteve atd. Je tam osem izieb, cize tie spolocne sprchy su pre 8 izieb. Vraj je tam velmi dobra chyzna a nikdy sa nestalo, ze by sa niekto stazoval. Jedlicka ma este celkom dobre umiestnenie, je tak dalej od vlaku. Osika je uplne pri kolajniciach, to tam musi byt pocut.
Jedlicka ma vlastnu terasu, tak v zadu trosku, cize dalej od chodnika a ma tiez vlastne oplotene detske ihrisko. Ak chcete, tak odfotim ;)
Kuchynka tam je, a su tam dve spolocenske miestnosti, pricom ta vacsia, ktora sa vyuziva najviac, je tak dalej od spacej casti, cize od izieb. Znelo to fajn ;)
Letim na ranajky babulky, keby cokolvek, kludne sa pytajte 🙂 zatial krasny den zelam 🙂
@kankam Ja som startovala z BA Vrakune o 6:04 presne a isla som cez Zilinu. Stali sme az za Ruzomberkom na cikpauzu asi 15 minut a dosli sme 9:47 do Lucivnej. Oni ta vezmu aj neskor, neboj ;) Kym sme vsetko vybavili, bola som dost unaveva. Trosku sme casovo nestihali, ale zvladli sme. A cesta bola uplne super, miestami som bola v mojom smere na dialnici sama ;)

@jaja26
@baklik jedla je v letnych mesiacoch iba pre detičky bez doprovodu hlavne tie menšie.aspon tak to bolo.Myslím,že preto tam nieje cennik.