icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

30mamina3
27. feb 2017

@jaja26
@baklik jedla je v letnych mesiacoch iba pre detičky bez doprovodu hlavne tie menšie.aspon tak to bolo.Myslím,že preto tam nieje cennik.

baklik
27. feb 2017

@30mamina3 ano,ale dnes mi vravela referentka,ze uz bude iba pre deti s doprovodom...

15786
27. feb 2017

@vikusjk tak nam schvalili v novembri a tri tyzdne pred odchodom dali smrek s obyvackou.teraz sme tu

jaja26
27. feb 2017

@baklik neviem,asi som volala s referentkou...Nemohla som sa od rána dovolať...Čísla som mala z ich stránky...

kankam
28. feb 2017

@15786 si spokojná s tou izbou ? My by sme mali mať smrek s obývačkou ... Dúfam, že sa do konca mesiaca nič neskomplikuje ...

misinka26
28. feb 2017

@vikusjk
Jej super 🙂 tak som rada, že so ti aspoň troška pomohla 🙂 Ďakujem za prvotné info 🙂 budem sledovať tvoje príspevky aby som vedela na čo sa pripraviť 🙂 Pekne si to tam užite 🙂

molin
28. feb 2017

Zienky prosím vás aké izby sú v tej osike?

vikusjk
28. feb 2017

@15786 mate stastie, asi sa im ubolnilo. Aj my mame nakoniec Topol, co je lepsie, ako smrek 🙂

zhavlik
28. feb 2017

@vikusjk ja som išla cez Donovaly, obe cesty. Dnes som sa vrátila a cesta trvala 3hod15min, bez zastavenia, veľká pohoda a to som musela cez celú BA lebo bývame v Záhorskej Bystrici.

leginca
1. mar 2017

@molin - tu máš izby aj odfotené http://www.tkl.sk/liecebny-dom-osika

zuzka767
1. mar 2017

@15786 ahoj pises ze si uz v lucivnej ako je tam , ? Co si si nabalila? ja mam tiez dilemu ci mam brat aj zimne veci ako oteplovacky,overaly atd alebo skor uz jarne a do dazda?V pondelok nastupujeme tak uz balim postupne.....A da sa este korculovat?Dik za info...🙂

15786
2. mar 2017

@zuzka767 ahojky, tak my sme balili toho vela, oteplovacky, zimne veci a tak... na zaciatku sa dalo este posankovat, polyzovat ale uz je to vsetko roztopene, a take jarne. slniecko svieti. tazko povedat co bude o par dni. ale inak super, detom sa paci.

vikusjk
5. mar 2017

Mamicky, ktore potrebujete varit, v Topoli je celkom slusne vybavena kuchynka. Teda v porovnani s tym, ze som citala, ze niekde su dva hrnce. Len panvica na palacinky tu chyba 😉

misinka26
6. mar 2017

@vikusjk Ahoj 🙂 tak ako sa tám máte ??? nejaké nové info ???

monline
6. mar 2017

@vikusjk chcela som Topoľ, ale že je voľný až v novembri ☹ preto som pristúpila na osiku v máji

alibabaa
6. mar 2017

@monline to fakt? ☹ a ine si neskusala? javor ci smrek?

domi1988
6. mar 2017

Prosim vas na to tlacivo/kupelny navrh ste potrebovali aj razitko alergologa ci stacilo ked vypisala pedina? VsZP

kankam
6. mar 2017

@misinka26 nam dnes prislo neocakavane pozvanie,nastup 20/3,este budem zajtra volat,lebo minuly tyzden este nevedeli a ze najskor 3/4,co by mi viac vyhovovalo.Ale neskor uz nemozeme,tak asi to vezmeme.

molin
6. mar 2017

@monline ahoj my mame ísť tiež v máji a dali nás do osiky, lebo vraj iné zatiaľ nie je voľno. Tak hádam sa stretneme 😊

baklik
6. mar 2017

@alibabaa ine nie je volne

baklik
6. mar 2017

@domi1988
Od pediatra vypisany navrh,plus doloz aj vysledky odbornych vysetreni od alergologa

domi1988
6. mar 2017

@baklik na alergo sme boli 1x v oktobri a potom v srobarovom ustave kde zistili pricinu kasla no alergo povod to nie je cize mi akoby na alergo ani nechodime

baklik
6. mar 2017

@domi1988 tak ja vychadzam z mojej skusenosti.poslala som iba navrh od pediatry,nik mi nekazal nic prikladat a po mesiaci,ked uz malo prist schvalenie,mi prislo,ze mam dolozit odborne vysetrenia, v nasom pripade alergo

kankam
6. mar 2017

@vikusjk ked ste nastupovali, isli ste skoro rano v ten den, ci ste isli i den skor a nasli si ubytko na 1 noc? Mam dilemu ked nastup je 8:30-10:30 a Pondelky nie su na cestach nic moc.

vikusjk
7. mar 2017

@misinka26 ahooj, a ahojte vsetky mamicky 😊 My sa mame super, len pocasie trosku zlosti ;) ale to sa da cakat v Tatrach v tomto obdobi.
Procedury mame vzdy dopoludnia, o 9 inhalaciu a o 10:30 druhu, kazdy den inu na striedacku. Vikendy su volne, my sme boli v sobotu na Hrebienku, pozreli Ladovy dom, v Smokovci v Tricklandii, super zazitok 🙂 odporucam. V nedelu sme mali krasne pocko, boli sme na bobach v Lomnici a chceli sme na lanovku, ale zdvihol sa vietor a zastavili ju. Tak sa mala aspon vysalila v snehu. Uschli sme na salasi vo Velkom Slavkove. Inak baby lepsie som sa este na salasi nenajedla. Fakt ze top salas, ak budete moct, urcite sa zastavte ;) najma v lete je aj vonku ihrisko pre deti, cize okrem super jedla aj posedenie na tatranskom vzduchu.
Tu varia podla mna dobre. Malej chuti, ja dojedam a tiez mi chuti. Ale napriklad oproti sediace dievcatko moc nezje, je to asi individualne. Moja mala tu tusim aj priberie :D

Ak vas nieco napadne, kludne sa pytajte, pozistujem.
Vcera som sa pytala kvoli mamicke, ktora mi pisala IP, na Jedlu. Pisem sem, nech mate info vsetky ;)
Jedlicka bola doteraz od maja len pre deti bez sprievodu. Teraz to zmenili a dostali pokyn, ze mozu davat aj mamicky s detmi aj v maji a dalej tam. Cize je to uz aj pre sprievod, fotky este dolozia, ale zariadenie izieb sa menit nebude, cize tak, ako je to tam uvedene teraz. Cennik ale na leto zial este nemaju, je to uplne cerstva info.
Co sa tyka izieb, izby maju len vecko, sprchy su spolocne. Su tam zvlast muzske a zvlast pre zeny, kedze mozete mat manzela na navsteve atd. Je tam osem izieb, cize tie spolocne sprchy su pre 8 izieb. Vraj je tam velmi dobra chyzna a nikdy sa nestalo, ze by sa niekto stazoval. Jedlicka ma este celkom dobre umiestnenie, je tak dalej od vlaku. Osika je uplne pri kolajniciach, to tam musi byt pocut.
Jedlicka ma vlastnu terasu, tak v zadu trosku, cize dalej od chodnika a ma tiez vlastne oplotene detske ihrisko. Ak chcete, tak odfotim ;)
Kuchynka tam je, a su tam dve spolocenske miestnosti, pricom ta vacsia, ktora sa vyuziva najviac, je tak dalej od spacej casti, cize od izieb. Znelo to fajn ;)
Letim na ranajky babulky, keby cokolvek, kludne sa pytajte 🙂 zatial krasny den zelam 🙂

vikusjk
7. mar 2017

@kankam Ja som startovala z BA Vrakune o 6:04 presne a isla som cez Zilinu. Stali sme az za Ruzomberkom na cikpauzu asi 15 minut a dosli sme 9:47 do Lucivnej. Oni ta vezmu aj neskor, neboj ;) Kym sme vsetko vybavili, bola som dost unaveva. Trosku sme casovo nestihali, ale zvladli sme. A cesta bola uplne super, miestami som bola v mojom smere na dialnici sama ;)

zuzka767
7. mar 2017

@kankam ahoj je mozne prist o 1 den skorej treba si pozoadat o izbu ci je volna a maju len v limbe a 1 noc stoji 22 eur.a druhy den sa prestahujete do svojho co mate na poukaze.

jaja26
7. mar 2017

@vikusjk dakujeem moc za info 😉...Prosím ťa, ak som to pochopila správne tak sú tam len 2 sprchy? Prosím a nevieš ci je na izbe kanvica,chladnička a TV? Ešte raz ĎAKUJEM

alibabaa
7. mar 2017

@vikusjk toto zaujima aj mna. co je na izbe. ake vybavenie... vdaka

alibabaa
7. mar 2017

@baklik fakt? a ja som dufala ze bude aspon jedno volne.. ☹