Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
@daduska2009 chodime do Javora stale ;)
Hurá aaaa, mame schválené liečenie, po tretíkrát v januári... Tešíme sa. Osikaaaaa👏
Ahoj. Zenusky mate tu niektora skolopovinne dieta? Potrebovala by som radu. Co vsetko zobrat do skoly? Staci len zakladne skolske potreby alebo aj napriklad nieco na vytvarnu? Dakujem za radu. O tyzden uz aj my nastupujeme.
Aaaa niekto skolopovinny co nedal v liečebni dieťa do školy? Ďakujem
ahojte ,chcem sa opytat ci bol niekto ubytovany v novej borievke v apartmane? Ako to tam vyzera mozem poprosit aj fotky?Dakujem.
Baby, kolko je vlastne cena za apartman v borievke, viete niekto? dakujem
@katus69 birievka je novo otvorena,zrejme ceny boli rovnake a budu to upravovat. Od dnes tam uz nikto nie je,aspon co som pocula v jedalni. My z topola sme tam chodili do jedalne a uz chodime do javora,lebo ze len 4 stoly by obsluhovali,preto to spojili do javora. Borievka zacne od januara fungovat naplno,takze si myslim,ze teraz bola otvorena len na skusku,aby vedeli doladit vsetko potrebne. Inak v Topoli je fajn,ak by som sla v buducnosti isto chceme zasa Topol. Su tu tri apartmany velke, s dvoma spalnami a obyvackou vratane kuch.linky. 2 apartmany obyvacka s kuch.linkou a spalna. 2 dvojlozkove izby s moznostou pristelky,tie su vacsie a 2 mensie izbicky dvojlozkove. Kazda izba ma vlastnu kupelku s WC a sprchou. Vchod sa bez kluca neda odvonku otvorit,co pokladam za vyhodu,ze ked si aj nechas odomknutu izbu,tak to nevojde nik cudzi okrem ubytovanych. Porozmyslaj,cenovo to je muslim aj lacnejsie ako Borievka
@ivetaka je to dalej ako do borievky veru. Kludnym krokom cca 7,-10 minut. Ak sa ti dieta motka tak aj dlhsie. Ono najhorsie su rana,lebo ranajky sa vydavaju 7:00-7:45,kto si rad pospi,je to na figu. Mne napr.maly nechce rano vstavat,takze parkrat som ho nechala postrazit chyznej a prebehla som do borievky raz dva zobrat ranajky,do bonsaja by som si nedovolila ist bez neho. To len ked sme mali procedury neskor,nechala som ho pospat rano dlhsie. Ale ono vacsinou su procedury zrana,takze rovno z ranajok sa ide na procedury. Co sa tyka presunu do roznych liec.domov je to dobre,lebo klimatoterapia by mala byt 3-4 hodinky v chladnom období,takze ked sa budes s dietatom motkat pomedzi stromy,kde tu nejaka preliezka,takto pomedzi procedury,ten cas vyplnis. Ked prsi je to na figu,ale tu skor bude asi snezit nez prsat. Berte si hlavne teple veci,rana a veceri su dost chladne. Ak budes mat k dospozicii vlastne auto,ber si aj dost penazi. My sme chodili do Popradu do Forumu,tam som nechala strasne prachy a aj po vyletoch. Tiez som viackrat bola aj vo Svite,vedla Lidla maju predajnu Tatrasvit,kvalitne ponozky,pancusky,pyzama a ine vecicky... Ak budete dobra partia na Topoli,tak vecer sa zije,deti sa parkrat zabavali este o 9 co sme ich nevedeli od seba odtrhnut. Aj na výlety sme chodievali viaceri z ubytka. Moznosti je tu hodne,takze cas ti ujde ako voda min.prve dva tyzdne urcite. Mne uz sa ziada ist domov k nasim. Ak sa nic nepototo,stvrtok ideme.
kto tam budete v januari? Ja idem so synom 7,5roka a s takmer 4 rocnou dcerou.
@ivetaka strava tam nie je bohvie co,ale da sa. Mala som zaplateny len prvy tyzden,potom som dojedala po malom. Zalezi aky ti je maly jedak,ak vymysla,tak hladna nebudes. Plna strava aj pre teba je dost vela,dost po nas ostavalo. Da sa vybrat z 3 druhov jedla,ale 2x som aj varila,niekedy ked nebolo z coho vybrat,dala som mu balicek,tam sa da vybrat z troch druhov a min.rezen mi zjedol. V Topoli je kuchynka o 2 poschodia nizsie,je tam dobre vybavenie,hrnce aj taniere,misky,pribory atd tam su. Nebol tam otvarac na konzervy a skrabka,ostatne v pohode,vystacis s tym co tam maju. Kukni do papierov ci mas topol 2, alebo topol 3. Naposem viec info k izbe
baby, ked ste chceli znovu absolvovat pobyt v Lucivnej, museli ste ist na odber krvy? totiz dnes mi volala nasa alergologicka, ze si musime dat urobit odbery predtym ako posleme navrh do poistovne, inak by nam ho vratili... chceme ist v lete, boli sme min. rok v maji, syn je alergik.

Ahojte chcem sa spytat co ste ubytovani v Limbe kde chodite na stravu minuly rok sme tam boli a chosili sme do javora tusim ale ked je v borievke jedalen nechodi sa z Limby tam? Bolo by to super dakujem vam za info v januari ideme aj my 🙂