icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

kankam
20. feb 2018

@magg424 podľa mňa Vám dajú stravovanie bližšie, do javoru.

sudabe
20. feb 2018

fuha taka rezervacia no ja som zvedava kedy sa nam ozvu, no uvidis ako to bude a preco ti hned termin nedali?

magg424
20. feb 2018

@kankam aha to neviem , uvidime , normalne rozmyslam ako ho rano budem budit a obliekat aby siel na ranajky..

magg424
20. feb 2018

@sudabe pani.mi.povedala ze sa na to.pozrie... dala som si podmienku ze ideal po 10.dni v mesiaci... takze si.mam zavolat v marci cize buduci tyzden

sudabe
20. feb 2018

@kankam dakujem super mapka a kolko vijde pozicanie sniek alebo korculi? do kedy je sezona vlasntne na to?

sudabe
20. feb 2018

@magg424 trosku ma to tiez odradza to chodenie z von do jedalne no azda si zvykneme

magg424
20. feb 2018

@sudabe a vy idete tiez do jedle ? a kedy ?

milagrosss20
20. feb 2018

@keischa mi ideme až v októbri. V tedy majú volne apartmány. Je to bližšie k trati. Topoľ?

kankam
20. feb 2018

@sudabe ja som si nepožičiavala, ale malo by to byť zadarmo, tak ako iné športové pomôcky. Minulý ok bolo v Marci do 16 st. Teraz to vidím na zimné oblečenie :(

sudabe
20. feb 2018

@magg424 este neviem cakame na schvalenie estelen a som zvedava kedy bude volny termin
@kankam aj ja si myslim ze zime veci asi aj v aprili este?

kankam
20. feb 2018

@sudabe my sme brali minuly rok prechodne,bolo od 19/3 super jarne pocasie 10-16 st.Uplna parada.
Tento rok to vidim na cistu zimu ..

sticker
sudabe
20. feb 2018

@kankam lepsie by bolo uz prechodné obdobie no uvidime este najlesie ist v lete asi😊

keischa
20. feb 2018

@milagrosss20 topoľ je hneď na začiatku areálu breza úplne na konci

kankam
20. feb 2018

@sudabe v lete je tam str.vela ludi,neviem ci sa ti to bude pozdavat, bavila som sa s jednou kockou este minuly rok a ta povedala ze nikdy viac. A to nebola dostavana borievka.

milagrosss20
20. feb 2018

@keischa aha. No však uvidíme no... Tam asi sa ne stravuje však?

sudabe
20. feb 2018

@kankam nepacilo by sa mi to v tom ale iba koli tomu ze sa netreba obliekat😊

misinka26
20. feb 2018

@magg424 som si aj myslela, ze teraz je uz smrek beznadajne vybukovany... vravim ja som brala v oktobri poslednu dvoj lozkovu s obyvackou... ale neboj vsetky liecebne domy su fajn a aj tak treba dodrziavat 4 hodinovu klimato terapiu, my sme chodili na izbu len spat ... a na kedy ti dali termin??

miah
20. feb 2018

Ja som bola s dvomi detmi v Javori aj v Borievke, ale v lete, takze to bolo v pohode, nemuseli sme sa nikam ponahlat. V Javori bola vyhoda, ze tam bola jedalen, vtedy sa este z Borievky chodilo do Smreku. Ja som nemala pocit, ze by to tam bolo v lete preplnene, ale nemam to s cim porovnat 🙂

keischa
20. feb 2018

@milagrosss20 nie strava len bonsaji, smrek, borievka

ingridka07
20. feb 2018

@miah a kedy si bola v borievke keď je otvorená od novembra?

miah
20. feb 2018

@ingridka07 v Borievke som bola este pred rekonstrukciou 😉

ingridka07
20. feb 2018

@miah fakt? a ja som myslela, ze to je uplne nove, sa povravalo, ze to pristavali ci co.

kankam
20. feb 2018

@ingridka07 ako si mohla byt v borievke ked to bola este minuly rok v aprili hruva stavba pristavovana k limbe min rok bez pohybu? Pocas mojho pobytu sa to rozbehlo a uz tam savali okna a zacali to dokoncovat.
@miah

kankam
20. feb 2018

@ingridka07 koncom roka tam boli niektore ubytovane ako skusobna prevadzka,spustali to naplno od noveho roka

romco3
21. feb 2018

chcel by som sa spytat co nam ponuknu ak nam teraz pred par dnami prislo schvalenie z poistovne. Bude este nieco v standarde volne na leto? Ako to vlastne funguje? Oni nam budu volat, ci my mame volat? Citam vyssie niektore prispevky a im rovno sami bez opytania dali termin.. Chceli by sme ist v lete alebo aspon nejak tak v maji, septembri.. Smrek je asi uz komplet obsadeny ako citam asi az do oktobra, vsak? Ak by bol obsadeny, tak by sme brali aj topol, alebo aj limbu ci jedlu s WC a umyvadlom. A pripadne borievka je brana este ako standard? Lebo v papieroch z poistovne mame uvedene ze mame narok na standard.

zuzka767
21. feb 2018

Ahojte mam dotaz je mozne zmenit vopred pred nastupom stravu?viem ze automaticky davaju 1 tku .na prve 3 dni a az potom sa da volit.a este ma zaujima kde sa stravuje topol ci v borievke a ci v javore?

misinka26
21. feb 2018

@romco3 Ahoj ... skús si tam ešte dnes zavolať ... nik vám volať nebude len vám príde predvolanie ... ubytovanie sa objednáva dopredu ... leto je zväčša úplne full a prednostne berú školopovinné deti a deti bez sprievodu ... však uvidíš čo ti povedia...

ingridka07
21. feb 2018

@romco3 borievka je nadštandardné 17eur na den mame spálňu obývačku kupelnu

miah
21. feb 2018

@kankam nemas pravdu, Borievka predtym bola, mala len dve poschodia, akurat ju prestavali 😉

kankam
21. feb 2018

@miah mne keď som, sa pýtala na čo bude tá hrubá stavba, tak mi hovorili, že to bude borievka, a budova kde je škola, je limba. Brala som, že celá dokončená časť je limba a dostavovaná časť je borievka ... Myslíš tú malú časť prízemie a poschodie kde sú po 3 okná na foto ? Tam sú tiež nejaké izby ?