Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
fuha taka rezervacia no ja som zvedava kedy sa nam ozvu, no uvidis ako to bude a preco ti hned termin nedali?
@keischa mi ideme až v októbri. V tedy majú volne apartmány. Je to bližšie k trati. Topoľ?
@milagrosss20 topoľ je hneď na začiatku areálu breza úplne na konci
@keischa aha. No však uvidíme no... Tam asi sa ne stravuje však?
@magg424 som si aj myslela, ze teraz je uz smrek beznadajne vybukovany... vravim ja som brala v oktobri poslednu dvoj lozkovu s obyvackou... ale neboj vsetky liecebne domy su fajn a aj tak treba dodrziavat 4 hodinovu klimato terapiu, my sme chodili na izbu len spat ... a na kedy ti dali termin??
Ja som bola s dvomi detmi v Javori aj v Borievke, ale v lete, takze to bolo v pohode, nemuseli sme sa nikam ponahlat. V Javori bola vyhoda, ze tam bola jedalen, vtedy sa este z Borievky chodilo do Smreku. Ja som nemala pocit, ze by to tam bolo v lete preplnene, ale nemam to s cim porovnat 🙂
@milagrosss20 nie strava len bonsaji, smrek, borievka
@miah a kedy si bola v borievke keď je otvorená od novembra?
@ingridka07 v Borievke som bola este pred rekonstrukciou 😉
@miah fakt? a ja som myslela, ze to je uplne nove, sa povravalo, ze to pristavali ci co.
@ingridka07 ako si mohla byt v borievke ked to bola este minuly rok v aprili hruva stavba pristavovana k limbe min rok bez pohybu? Pocas mojho pobytu sa to rozbehlo a uz tam savali okna a zacali to dokoncovat.
@miah
@ingridka07 koncom roka tam boli niektore ubytovane ako skusobna prevadzka,spustali to naplno od noveho roka
chcel by som sa spytat co nam ponuknu ak nam teraz pred par dnami prislo schvalenie z poistovne. Bude este nieco v standarde volne na leto? Ako to vlastne funguje? Oni nam budu volat, ci my mame volat? Citam vyssie niektore prispevky a im rovno sami bez opytania dali termin.. Chceli by sme ist v lete alebo aspon nejak tak v maji, septembri.. Smrek je asi uz komplet obsadeny ako citam asi az do oktobra, vsak? Ak by bol obsadeny, tak by sme brali aj topol, alebo aj limbu ci jedlu s WC a umyvadlom. A pripadne borievka je brana este ako standard? Lebo v papieroch z poistovne mame uvedene ze mame narok na standard.
Ahojte mam dotaz je mozne zmenit vopred pred nastupom stravu?viem ze automaticky davaju 1 tku .na prve 3 dni a az potom sa da volit.a este ma zaujima kde sa stravuje topol ci v borievke a ci v javore?
@romco3 borievka je nadštandardné 17eur na den mame spálňu obývačku kupelnu
@miah mne keď som, sa pýtala na čo bude tá hrubá stavba, tak mi hovorili, že to bude borievka, a budova kde je škola, je limba. Brala som, že celá dokončená časť je limba a dostavovaná časť je borievka ... Myslíš tú malú časť prízemie a poschodie kde sú po 3 okná na foto ? Tam sú tiež nejaké izby ?

@magg424 podľa mňa Vám dajú stravovanie bližšie, do javoru.