Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
@kankam a kedy idete? no a v smreku mas aj tie inhalacie preplachy telocvicne takze no stres,akurat do sauny bazena mimo
inak vsetko v papuckach
ja musim zajtra zmenit saunu ,bazen, lebo ako nechapem ze 8:30 mi daju preplach nosa dvoch deciek hysterickych, este chcu aby som im to robila sama, a 8:45 byt uz v inej budove v saune
akoze fasa fasa
😂
@luvis tak e sa určí videli. Ty si ba foto? Lebo jedna rodinka co tam je bola u nás a včera odišli
ahojte ja stale ocakavam ze mi zavola poistovna o schvaleni a dnes mi vola doktorka ze ju kontaktovala poistovna ze zadala zlu diagnozu, no a zase nanovo podavam a zas take 2ryzdne cakania😒
@zuzulkazu Ahoj, môžem sa spýtať. My ideme o 3 týždne vlakom. Pred dvoma rokmi sme boli v H. Smokovci, nabalení ako kočovníci, uterákov a osušiek za pol kufra a zbytočne. Sú poskytnuté všade osušky a uteráky -teda aj pri príchode na izbe aj pre dieťa aj pre sprievodcu, prípadne návštevu ak si riadne platí ubytovanie? Dík vopred za odpoveď.
Zienky poradte. Prisla mi smsto ze malemu schvalili kupelnu liecbu vv Lucivnej. V januari som si predbezne zajednala april/maj aj ubytko telefonicky. Teraz mam cakat dokym sa mi oni ozvu alebo mam tam volat ja? Dakujem za odpoved
@alenka12345 podla mna si zavolaj a povies zehe isto potvrdzujes a kde budete ubytovany?
@alenka12345 zavolať si môžeš, zistíš asi bližšie info okamžite ak budú vedieť. Inak po obdržaní schválenia a ak majú pre teba voľné požadované ubytko posielajú pozvánky rýchlo od cca mesiaca a niekedy aj 5 dní pred, ak im niekto napr.vypadne pre chorobu a pod ...
baby, nahodou neviete ako je to aktualne s volnymi kapacitami na ubytovanie v maji/juni/juli?

@zuzulkazu my ideme do smreku,tak sa tesime,snad sa dovtedy uz nic neskomplikuje ...