Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
@alenka12345 volala si primárke v Lučivnej? Aj my ideme prvý krát. Ja som rozmýšľaľa nad OČR, ale tá je platená len 10 dní, zvyšných 11 nie, ale aspoň by som nemala absenciu v práci. PN by bola lepšia, keďže tá je platená celá. Takže normálne keď nastúpim na pobyt mi vypíšu PN priamo v Lučivnej?
@minislon áno ale pýtaj od doktorky
ahojte, tak sme uz dostali termin aj my, ideme od 12.4 do jedlicky , s kym sa vidime ? a baby april v tatrach je asi este na zimne veci ze ?
@ingridka07 ďakujem.
@minislon aj ja idem prvykrat ale primarka vravela ze v pohode vypisuju pnky tam a tam ti aj ukoncia
Tak dnes mi prisli papiere, tak nastupujeme 5.4. Do Topol 4. Baby tie ktore ste tam boli,boli ste niektora ubytovana v topol4? Co ta stvorka znamena? Idete niektora tiez 5.4.?
Ahojte. Aj my ideme, predpokladam v aprili alebo maji do Lucivnej, idem ako neschvaleny doprovod 7 rocnej dcerke. Uz sme tu raz boli, pred 2 rokmi ale teraz je to pre mna novasituacia, lebo terz uz bude chodit do skoly a najma ideme aj druhym dietatkom- 14 mesacnym...a teda dost sa tohobojim, ako to zvladneme. Je tu niektora z vas, co bola s takymto malym krpcom? Budem rada ak sa ozvete. Zaujimalo by ma, ako ste riesili jedlo pre babo, nezosuladeny spanok s aktivitami starsieho, chodenie po procedurach..napr. bazen...poskytnu mi pre maleho postielku a jedalensku stolicku alebo ako ste to mali vy?
@alenka12345 super. To si ma veľmi potešila. Dosť dôležitá informácia. Moc ďakujem.
@lilke neboli sme sice v lucivnej ale v sroubarovom napr mali mi zaspaval o 12 tej ked bol prave obed taze som mala kocik a tam mi zaspal isli sme na obed a jeho som nechala pred jedalnou niekedy vydrzal a najedol sa papal uz vsetko ako mi a obcas mi zaspal na stolicke v jedalni mali tam detske stolicky. Celkom sa to dalo zvladnut prve dni boli tazke a potom v pohode
Ahojte, mal niekto vypisanu PNku aj na dieta starsie ako 6rokov?
@lubako ja som bola prvýkrát, vtedy mala mala 17mesiacov a malý 5 a pol. Boli sme však obaja s manželom. Postieľku sme dostali, požiadali sme vopred telefonicky, stoličku v jedálni tiež, hoc ona nemala zvlášť stravu, jedlá z nášho. Bazén, sauna sme ju bravali, no už sa nedá, len deti nad 3roky. Ak staršia vie, môže ísť sama, budeš pri saune, bazéne ako dozor.
@oksu do bazenu mozu aj mamicky?😜
@oksu vazne sa neda ist s malym do 3 rokov do bazena ? Neda sa mu to nejak priplatit alebo nieco take, nejde ani tak o maleho ale o starsiu, to bude v bazene sama, nevie este dobre plavat, bude sa bat. Ani cez vikend, ked je kupanie podla ubytovania, je neda ist s malymi?Co sa jedla tyka, nezda sa mi sste vseyko vhodne pre takeho maleho, najradsej by som mu cosi uvarila doobeda, kedze starsie uz bude v skole, cas bude....tie kuchynky su tam celkom slusne. A postielka bola v pohode...dufam nie nejaky predpotopny rozhegany kus?
@lubako zavisi aj, kde budete byvat. my sme sice boli so starsimi, ale prave kvoli proceduram sme si vybrali byvanie v smreku. v smreku som videla detske stolicky. a niektore deticky, aj prvacikovia, chodili sami do a zo skoly... neviem, ci kupanie malinkych nebude zakazane kvoli hygiene, este nevedia zadrzat moc. skus zavolat, ci keby si kupila plienky do vody, by povolili malemu. alebo hned na zaciatku sa dohodnut s lekarkou, ze napr. posledny tyzden pride manzel/babka/dedko, a vsetky bazeny dat vtedy. nam tiez jeden bazen posunuli, ja som nemohla. alebo mozno poprosit priamo pani, ktora zadeluje terminy, je mila.
@alenka12345 neviem prečo by nemohli ist mamicky do vody,ked si jeho-jej sprievodca a nevie plavat tak by som same dieta nenechala do vody určite môžu ísť aj mamičky ja som bola pred dvoma rokmi
@lubako ja čo viem po telefonickom rozhovore z liečenia tak mi bolo povedane,že dieťa do 3 rokov maju akciu na procedury a stravu a platí sa 8,5€ za den to znamena ze ma narok na inhalacie,bazeny a sauny nie kedze do 3rokov sa neodporuca. A bazeny mavas nie kazdy den,ale len 2 krat do tyzdna podla diagnózy dieťaťa.my sme tak mali.

@fuzinko ahoj boli sme vo februári v Smreku, všetko vymaľované v januári, nové gauče.. bolo mi ľúto, že pred nami tam už ľudia nechali stopy.. my sme mali poťah, však moje deti by to tiež dali do "poriadku"