Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
Ahojte dievcata, temu citam dlho a konecne mam aj ja k tomu co povedat, respektíve spýtať 🙂. Navrh uz mame schvaleny, termin predbežne maj -jun, ubytko Borievka. A teraz otazka, najdesa tu dobra duša co by mi vediela poslat fotky z Borievky, popisat typy a tricky, postrehy a odporucania. Idem s dcérou 3 rocnou, prvy krat a potrebujem aby sa nas niekto ujal a poradil. Keby sa nikomu nechcelo aspon povedzte na akej stranke najdem info o Borievke, vdaka.
@strikyhaky ahoj, vsetky foto mas na www.tkl.sk my sme boli v borievke teraz v marci ak ta daco zaujima kludne pis
@zuzulkazu dakujem, jasne.na stranke som sa na fotecky pozrela a ked aj sedia reálne tak sa tesim 🙂.no porozmyslam nad otazkami a ked tak sukromne ti napisem. Dakujem ze si sa ozvala 🙂
Dobre ranko. Dievcata, ktore ste v kupeloch, ake je tam pocasie a ako to vyzera najblizsie dni. Oplati sa este brat korcule? Predpovede ukaxuju oteplenie.my mame ist 3.4. Idem s dvomi detmi. Prosim vas, deti sa v skole zrejme prezuvaju, cize treba aj do skoly prezuvky a co knihy, nosia kazdy den alebo di mozu nechavat v skole. Mam prvacku a neviem co a ako. Dik
Moja si prezuvky nosi v taske a ulohy individualne,skor nedavaju,aby deti mohli byt co najviac vonku a nedopisovali po veceroch.Dcera mala 2 ulohy za cely cas a este si no hodine dopisovala veci zo svojej skoly.
@lubako v pohode, o 13:15 byva inhalacia,niektore dni sa da aj rano o 8:00 individualna.Skupinove su ob den v stanovenych intervaloch.virivka,bazen sauna,floating byvaju okolo 14:14,14:30,14:45,15:15 podla toho ako vas naplanuju.Da sa to aj precasovat.nam vyhovovali tie neskor,potom sme boli medzi obedom a procedurou vonku.
Od kedy dokedy je strava,skola,skolka a pod.
@kankam dakujem,to je super
a aka je casova rezerva na to stravovanie, teda vydava sa hodinu alebo tak nejak? napr. ranajky od 7. do 8. hod. ? 🙂
@evi32 od 7:30-8:15 hod raňajky. Trochu je to vyšpičkované v dni kedy je LTV (zdravotná TV) pre školákov tá je o 7:30 do 08:00 potom je 15 min na raňajky a o 08:30 hod začína škola, ale nikto nerieši ak sa príde o 5 min neskôr ...
Doteraz okrem minulého víkendu do 5 st studeno, niekedy vietor. tento týždeň sa má otepliť, potom znovu tak do 5 st. Vnútri v pohode hlavicu mám na 3-ku, dokonca keď svieti dopoludnia slnko, tak je tu až horko ...

Ahojte kočky. Viete mi prosím poradiť. Mám žiadosť o liečenie a na stránke poisťovne je napísané že je ju potrebné podat a doručiť poisťovni najneskôr do 6 týždňov od indikácie liečby. To je prosím kedy? Tonery dátum čo mi to vypísala doktorka? A potom sa chcem spýtať ešte jednu vec že na liečenie mám 1rokaby sme to absolvovali. Prosím od ktorého dňa sa to počíta.od schválenia poisťovňou? Jedná sa mi o to že ja čakám teraz bábätko a chceme ísť čo najskor. Ďakujem