icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

amea76
28. mar 2018

Ahojte kočky. Viete mi prosím poradiť. Mám žiadosť o liečenie a na stránke poisťovne je napísané že je ju potrebné podat a doručiť poisťovni najneskôr do 6 týždňov od indikácie liečby. To je prosím kedy? Tonery dátum čo mi to vypísala doktorka? A potom sa chcem spýtať ešte jednu vec že na liečenie mám 1rokaby sme to absolvovali. Prosím od ktorého dňa sa to počíta.od schválenia poisťovňou? Jedná sa mi o to že ja čakám teraz bábätko a chceme ísť čo najskor. Ďakujem

strikyhaky
28. mar 2018

Ahojte dievcata, temu citam dlho a konecne mam aj ja k tomu co povedat, respektíve spýtať 🙂. Navrh uz mame schvaleny, termin predbežne maj -jun, ubytko Borievka. A teraz otazka, najdesa tu dobra duša co by mi vediela poslat fotky z Borievky, popisat typy a tricky, postrehy a odporucania. Idem s dcérou 3 rocnou, prvy krat a potrebujem aby sa nas niekto ujal a poradil. Keby sa nikomu nechcelo aspon povedzte na akej stranke najdem info o Borievke, vdaka.

zuzulkazu
28. mar 2018

@strikyhaky ahoj, vsetky foto mas na www.tkl.sk my sme boli v borievke teraz v marci ak ta daco zaujima kludne pis

sonah
29. mar 2018

@misinka26 no pekne,hlavne ze na stranke union maju napisane ze schvaluju do 30tich dni......skus tam zavolat este.....bombarduj poistovnu

misinka26
29. mar 2018

@miah to je ako možné veď to takto robíme každý rok, inak by sme termín na máj nedostali ... nechápem ...

misinka26
29. mar 2018

@sonah bombardujem ☹ vyvolávam ... ale však oni majú čas ... tento rok sme podávali neskôr lebo stále bol chorý a nemohla mu urobiť imuno testy, ktoré nesmú byť staršie ako 3 mesiace ... snáď nám to nezrušia ☹

strikyhaky
29. mar 2018

@zuzulkazu dakujem, jasne.na stranke som sa na fotecky pozrela a ked aj sedia reálne tak sa tesim 🙂.no porozmyslam nad otazkami a ked tak sukromne ti napisem. Dakujem ze si sa ozvala 🙂

sonah
29. mar 2018

@misinka26 to akoze zavisi aj kedy boli imuni testy?tak nam ih robia vzdy iba v oktobri ,iba raz za rok a viac krat za rok ich uniob nepreplaca.TO akoze mi potom poistovna neschvali liecenie?slahne ma

sudabe
29. mar 2018

@sonah mohla by som vediet co su to za testy?

sonah
29. mar 2018

@sudabe to su krvne testy na imunitu hodnoty ige a na co vsetko je alergicky ..viem ze union preplaca max.20 druhov napr.travy,stromy,vajcia,muka atd ....

sudabe
29. mar 2018

@sonah dakujem velmi si mi pomohla nam nic take nerobilil asi to musim sama ziadat od imunologa😬

miah
30. mar 2018

@misinka26 aj my sme to doteraz robili kazdy rok tak, ale tento rok som volala v januari este ked som nemala schvalene a odbila ma, ze az ked nam schvalia 😄 ale nevadi, mame uz schvalene a predbezne rezervovany jun/jul

alenkam.
30. mar 2018

@misinka26 ja som podavala 20.2., volala som 15.3., teta mi povedala, ze schvalene 14.3., doslo postou az tento tyzden. Postu posielaju len raz za tyzden vraj..

lubako
30. mar 2018

Dobre ranko. Dievcata, ktore ste v kupeloch, ake je tam pocasie a ako to vyzera najblizsie dni. Oplati sa este brat korcule? Predpovede ukaxuju oteplenie.my mame ist 3.4. Idem s dvomi detmi. Prosim vas, deti sa v skole zrejme prezuvaju, cize treba aj do skoly prezuvky a co knihy, nosia kazdy den alebo di mozu nechavat v skole. Mam prvacku a neviem co a ako. Dik

kankam
30. mar 2018

@lubako ano knihy si mozu nechavat v skole ,prezuvky treba.Korcule mozno este ano, ma sa este ochladit po 9/4.

lubako
30. mar 2018

@kankam ...a teda ulohy tobia v skole? Alebo im nedavaju ulohy.? Aj prezuvky si nechavaju v skole?

kankam
30. mar 2018

Moja si prezuvky nosi v taske a ulohy individualne,skor nedavaju,aby deti mohli byt co najviac vonku a nedopisovali po veceroch.Dcera mala 2 ulohy za cely cas a este si no hodine dopisovala veci zo svojej skoly.

lubako
30. mar 2018

@kankam velka vdaka za info. A este sa spytam, ked im skola konci o 12 hod, potom idu na obed a procedury o kolkej zacinaju a zhruba dokedy poobede byvaju? Prepac, ze sa tolko vypytujem, ale idem este s 1 rocnym krpcom, tak kazdy detail ktory viem dopredu je pre mna uzitocny

kankam
30. mar 2018

@lubako v pohode, o 13:15 byva inhalacia,niektore dni sa da aj rano o 8:00 individualna.Skupinove su ob den v stanovenych intervaloch.virivka,bazen sauna,floating byvaju okolo 14:14,14:30,14:45,15:15 podla toho ako vas naplanuju.Da sa to aj precasovat.nam vyhovovali tie neskor,potom sme boli medzi obedom a procedurou vonku.

kankam
30. mar 2018
evi32
30. mar 2018

@kankam toto je super, som vam vdacna, ze ste to tu dali, take informacie sa urcite zidu aj mne, co tam ideme prvykrat 🙂

kankam
30. mar 2018

@evi32 v pohode,toto dostanete pri prichode +rozpis procedur aj dalsi papier s info

kankam
30. mar 2018

Od kedy dokedy je strava,skola,skolka a pod.

alenka12345
30. mar 2018

@kankam dakujem,to je super

lubako
30. mar 2018

@kankam aj ja dakujem

evi32
30. mar 2018

a aka je casova rezerva na to stravovanie, teda vydava sa hodinu alebo tak nejak? napr. ranajky od 7. do 8. hod. ? 🙂

sudabe
30. mar 2018

@kankam s pocasim tam je ako? A dnu v pohode v tricku?

kankam
30. mar 2018

@evi32 od 7:30-8:15 hod raňajky. Trochu je to vyšpičkované v dni kedy je LTV (zdravotná TV) pre školákov tá je o 7:30 do 08:00 potom je 15 min na raňajky a o 08:30 hod začína škola, ale nikto nerieši ak sa príde o 5 min neskôr ...
Doteraz okrem minulého víkendu do 5 st studeno, niekedy vietor. tento týždeň sa má otepliť, potom znovu tak do 5 st. Vnútri v pohode hlavicu mám na 3-ku, dokonca keď svieti dopoludnia slnko, tak je tu až horko ...

sonah
31. mar 2018

@misinka26 ahoj,tak uz ti to prislo z poistovne?? Kedy nastupujete??

misinka26
1. apr 2018

@sonah... este neprislo ale pani z poistovne mi potvrdila, ze je to schvalene a ze mozem potvdit lucivnu... zatial to vychadza na 24.4. ale to len v tom pripade, ze im to pride papierovo do konca tohto tyzdna...