icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

kankam
30. apr 2018

@sonah vylety su dobrovolne ako spestrenie pobytu

strikyhaky
30. apr 2018

@kakika123 vdaka za info, tak uteraky nebalim, a ze jedla je dost tiez dobra sprava 🙂, nemam nahlasenu stravu, tak akurat rozmyslam co zo sebou..

baklik
30. apr 2018

@strikyhaky stale si mozes dohlasit v bonsaji,ci uz iba obedy alebo vecere. Ja sim dam len obedy a vecere.

kacenka78
1. máj 2018

@strikyhaky ja som tu aktualne v Borievke s takmer 6-rocnym a 11 rocnym synom. Stravu som uz tento rok zvazovala, ale zase som si nedala - na ranajky dostane kazde dieta 2 ks peciva (zemla, rohlik) a k tomu maslo, alebo natierka, med, dzem a pod. S tým sa stále podelíme, okrem toho je ešte k dispozícii pri vydávaní stravy aj chlieb navyše, takže ranajky žiaden problem. Pri ranajkach dostnau desiatu - ovocie, alebo balené pečivo, jogurt, vyživa a piškoty. Na obed som si vždy načerpala polievku do synovho taniera a tej som si dala dosť, a druhe jedlo sa mi vzdy zvysilo po mladšom synovi. Pri obede opät niečo dostávajú na olovrant. Večera podobne ako obed, zvyšilo sa mi po synovi a druha večera zase pečivo a pod. Dvakrát sme si stravu objednali na večer na donášku zo Štrby, párkrát sme boli na večeru v Bonsaji (reštaurácia), niekedy deti veceru vobec nechceli, tak sme spravili v kuchynke detom hranolky, párky a pod.... teda vobec nehladujem 🙂

baklik
Autor odpoveď zmazal
myska4
1. máj 2018

@mimimami3 Ďakujem za informacie.....

myska4
1. máj 2018

@magg424 Ďakujem za info...

evi32
2. máj 2018

@sonah jednoducho bud ostanete na izbe alebo ak deti vydrzia, tak sa napiste na nastenku a mozte ist..tam je vzdy vyveseny papier a ludia sa tam zapisuju.. vylety su len spestrenim

strikyhaky
2. máj 2018

@kacenka78 parada, ďakujem za odpoved, zlata si ze takto detailne opises, človek ma potom lepší prehlad a menej stresu 🙂. Ano, uz sa nam to blizi, balime sa. Prosim ta a tiez mate na izbe utieraky, toaletiak a mydlo ?

misinka26
2. máj 2018

Dievcata co sa chystate do Lucivnej pribalte si repelent proti kliestom, dnes moja mama malemu jedneho vyberala 😭

sonah
2. máj 2018

Babule tie co mate union poistovnu ,na ake tel.c.ste volali,ci to mate schvalene ?dikes

strikyhaky
2. máj 2018

@misinka26 moja nocna mora :(, kupila som repelent. Ja by som sama netrufla vybrat, tak dufam ze aj personal napomocny.

baklik
2. máj 2018

@strikyhaky my sme vlani nechytili ziadneho, viem o jednom dietati z mojho okolia, ktore tam malo kliesta a isli ho dat vybrat sluziacej lekarke - vzdy je tam niekto cely den aj celu noc.

baklik
2. máj 2018

Baby, poradte nejake vylety do okolia bez auta. Vlani sme sli taxikom do Strby a odtial zubackou na Strbske pleso a vlakom do Popradu. Viete este o niecom, co by sme mohli absolvovat? Vopred vdaka.

misinka26
3. máj 2018

@sonah Ahoj, ja som volala normálne na info linku ... ale tento rok im to trvá schvaľujú cca okolo 30 dní ...

misinka26
3. máj 2018

@strikyhaky Ja zajtra striedam moju mamu a kúpila som také náramky ešte tak aj to mu dám ... moja mama mu ho vytiahla a vydezinfikovala mu ranku a dnes na vizite to aj povedala doktorke a tá ho prezerala ... tak uvidíme snáď to bude ok ...

misinka26
3. máj 2018

@baklik Ani my sme minulý rok nemali a tento si nás našiel ...

sonah
3. máj 2018

@misinka26 lebo ja som tiez volala a povedali mi ze mi zavolaju v priebehu dna a nezavolali

kacenka78
3. máj 2018

@strikyhaky v Borievke je mydlo, uteráky a toaletný papier... A kliešťa sme pred týždňom chytili aj my, išli sme k Dr. nech ho bezpečne vyberie..

misinka26
3. máj 2018

@sonah mne volali aj niekoľko hodín potom ... tak zavolaj znova ... my sme mali objednaný termín na máj už od októbra a keď ma z Lučivnej oslovili, že ak nám neschvália do týždňa tak nám termín zrušia tak som ich bombarodovala každý deň 🙂 už mali aj moje číslo ... nenechaj sa odradiť 🙂

strikyhaky
3. máj 2018

Dakujem dievcata za vsetky info 🙂, pomohli ste. Tak zaj nastupujeme, juchuu

strikyhaky
5. máj 2018

Dnes sme tu druhyje den a veľmi sa nam tú páči. Pytajte sa keby nieco 🙂.

livia341
5. máj 2018

@sonah ja som volala na infolinku unionu a povedali mi,že schvalili.

livia341
5. máj 2018

@kacenka78 tak dobre,ze su uteraky aj osusky su? Lebo v smreku neboli vobec uteraky len osusky vo wellnese.

livia341
5. máj 2018

@strikyhaky a na izbach je aj daky maly koberec na hranie?lebo na fotkach su len parkety odfotene viem ze je koberec len v tej hernicke
A napiste mi prosim rozpis vydaja jedal,ze.kedy asi davaju aby som vedela sa prisposobit kvoli detom chodíte aj do škôlky kedze je to blizko.Aj nam sa pacilo pred 2 rokmi boli sme v smreku.a

strikyhaky
5. máj 2018

@livia341 sme v borievke, a koberec neni. Tak ze hrat sa budd na posteli, na gauci alebo potom okolo stolíka - manzel mi donesie nabuduce malu stolicku a mala bude tak pekne sedkat. Papucky urcite treba a bud koberec alebo deku sa da na zem hodit taktiez. Ranajky 7.30 -8.15 , obed 12-12,45, vecera 17 -17,45. Do skolky neviem ci pojdeme, moze byt v detskom kolektyve pomenej a radsej na vzduchu, tak sme neboli este ale mozno nakukneme na chvilku.

kacenka78
6. máj 2018

@livia341 uteraky a osusky su len v niektorom type ubytovania.. pred rokom v Smreku sme nemali, tento rok v Borievke ano..

slavkaa25
6. máj 2018

Sme tu 2.den a velmi sa nam tu paci. Ubytovany sme vo Villa Breza 👌 je tu čisto, vela miesta vsetko potrebne tu mame ani uteraky som nemusela balit..az na vlakovu trat ale da sa to vydrzat😊Jedine s coho som sklamana je organizacia vyletov ak sa nestihes v cas zapisat tak nejdes.

livia341
9. máj 2018

@kacenka78 ďakujem za odpoveď

livia341
9. máj 2018

@strikyhaky dik za info a su aj feny v kupelniach?a jedakenske stolicky v jedalni? A ta skolka byva len 2 hodiny denne cize je pre tých dobra ked mate viac deti a vy ako sama s jednym dietatom ani netreba skolku tak sme ani my neboli pred 2 rokmi ked bol same jedno dieta a ani sa nedalo ked sme mali rozpis procedur uz doobedu naplánovaný.
Aj vam uz pršalo? A asi sa aj o dost ochladilo lebo u nas je chladnejsie.